sormustin - Banneri

Kirjontakortit ovat yksi suosikki-tekemisistäni lasten kanssa ja yksi lastenkin lemppareista. Kirjontakortti usein on selkeä ja sitä tehdessä ei tarvitse arpoa, mitä seuraavaksi pitäisi tehdä. Kortit treenaavat sorminäppäryyttä, kun neulaa pitää pistää kortin läpi toiselle puolelle ja samalla käden ja silmän yhteistyö harjaantuu. Kirjontakortti on mahdollista myös kirjoa iisisti yhteen suuntaan, haastetta ja lisää tekemistä saa, kun palaa tyhjiä kohtia pitkin takaisin. Kirjontakortit on kiva nostaa myös esille. Minä ja ystäväni Kukka, kolmen lapsen äiti hänkin, tiedetään kirjontakorttien ihanuus! Huomasimme, että tietynlaiset kortit puuttuvat täysin markkinoilta, joten päätimme toteuttaa kirjontakortit itse. Ne on nyt ostettavissa KässäKirpun verkkokaupasta!

Osta Sormustin & Kukka -kirjontakortit KässäKirpun verkkokaupasta täältä!

kirjontakortit

 

Kirjontakortti oman tason mukaan

Usein askartelukauppojen hyllyt tarjoavat askartelutekemistä tytöille. Löytyy prinsessaa, pinkkiä, violettia, sydäntä ja niin edelleen. Kaipasimme kirjontakorttimarkkinoille vähän vaihtelua eli kunnon työkoneita ja autoja, koska askartelu kuuluu ihan kaikille, ja joskus se valmis kirjontakorttimalli voi olla se juttu, joka innostaa kokeilemaan kirjontakortteja ensimmäistä kertaa. Suunnittelimme viisi erilaista kirjontakorttia, neljä autoa ja siilin, ja esittelen ne tässä teille! Kortit ovat postikortteja eli toisella puolella on kuva ja toisella viivat osoitteelle. Korttien pisteet tulee pistellä ensin, tämä sopii sorminäppäryystreeniksi lapselle tai aikuinen voi tehdä ne valmiiksi. Kaikkia pisteitä ei ole pakko pistellä, toki kirjontakortteja saa kirjoa vain osittainkin.

kirjontakortti rekka kirjontakortti supervahva

Rekka-kirjontakortti sekä super vahva -traktorikortti ovat yhdet helpoimmista kirjontakorteista, sillä kirjonnat tehdään hyvin suorissa linjoissa ja pisteitä on harvakseltaan. Myös siili on helppo. Siilin ääriviivat voi kirjoa viivaa pitkin, siilin keskiosan voi kirjoa miten haluaa sinne tänne.

kirjontakortti siili

Paloauto- ja traktori-kirjontakortti ovat hieman haastavampia, sillä pisteitä on enemmän tai pisteet ovat melko lähekkäin.

kirjontakortti paloauto kirjontakortti jätti

Jos kirjontasormea alkaa vipatuttamaan Sormustin & Kukka -kirjontakortit on ostettavissa KässäKirpun verkkokaupasta täältä!

 

Mikä näistä kirjontakorteista on sun lemppari?

 

Anni

facebook | instagram

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Anni Ignatius

Anni Ignatius

Käsillä tekemiseen hurahtanut äiti, opettaja, haaveilija ja ideapankki. Jos sen voi tehdä itse, itse sen myös teen.

Arkisto

X