sormustin - Banneri

Lempieläimeni on kissa. Olen aina sanonut, että jos uskoisin jälleensyntymisiin, olisin ollut kissa edellisessä elämässäni, niin kissan tyyppiseksi tunnen itseni – ne ovat etäisiä mutta lempeitä, itsenäisiä mutta seuraa kaipaavia, itsepäisiä mutta halutessaan sopeutuvaisia.

Ee on kehittynyt kädentaidoissaan paljon ja erilaiset askartelut ovat hänelle mieluisia. Ompelukuvat ovat kivoja puuhia, niitä kun voi ompelemisen jälkeen myös värittää. Etsiskelin netistä tulostettavia ompelukuvia ja törmäsin hauskaan ideaan ommella – ei ääriviivat vaan – sisukset. Niitä voi kirjoa järjestelmällisesti ja vaikka harjoitella ristipistoja tai sitten antaa mennä ihan sattumanvaraisesti. Tästä syystä tällainen ompelukuva sopii niin pienille neulan käyttöä harjoitteleville kuin isommillekin lapsille. Oitis aloin piirrellä Eelle ikiomia ompelukuvia, ja alkuselostukseni vuoksi oli päivänselvää, että nyt piirtelisin kissoja.

Nämä Kissanpäivät-ompelukuvat voit tulostaa myös omille tai tuttujen lapsille – tai miksei ihan itsellekin – ommeltaviksi.

Kissanpäivät -ompelukuvat voit ladata pdf-muodossa TÄÄLTÄ.

 

Tulosta ompelukuva jämäkämmälle paperille tai kartongille. Leikkaa kissat erilleen. Painele neulalla jotain pehmeää, kuten vaahtomuovia, vasten pisteiden kohdat valmiiksi (helpottaa lapsella oikean neulan pistokohdan löytymistä nurjalta oikealle puolelle tullessa). Langan päähän solmu, lanka neulaan ja sitten voikin antaa mennä!

Iloisia kirjomishetkiä ja mukavia kissanpäiviä!

Anni

 

Kommentit (4)

I enjoyed over read your blog post.
Your blog have nice information, I got good idea from this amazing blog.
I am always searching like this type blog post. I hope I will see again…
ดูหนังออนไลน์

Kivat kissat. Vanha askartelu uudessa muodossa, tytöille ja pojille. Meillä lisättiin helmiäkin ompelun lomaan. Irmeli

Vitsit, että on söpöjä 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anni Ignatius

Anni Ignatius

Käsillä tekemiseen hurahtanut äiti, opettaja, haaveilija ja ideapankki. Jos sen voi tehdä itse, itse sen myös teen.

Arkisto

X