sormustin - Banneri

Viime viikolla hihkuin, kun tajusin tukikankaan vaikutuksen kankaalle – klik. Sehän muutti kankaan ilmeen täysin. Tällä viikolla syntyi viime viikon kassille pikkusisko, pieni olkalaukku.

Kävin viikonloppuna Helsingissä ja Hobby pointista tarttui mukaani korkkikangasta. Halusin päästä heti testaamaan korkkia. Korkista ja samaisesta Eurokankaan huonekalukankaasta, mitä käytin viime viikolla, syntyi pienempi laukku rahapussille ja arjessa tarvittaville pienille asioille. Korkin kanssa samansävyinen vuorikangas on ostettu seitsemän vuotta sitten Tansaniasta, kassin yläosassa oleva magneettikiinnitys sekä tukikangas Kangaskapinasta.

 

Tykkään kokeilla erilaisia materiaaleja, siksi olin innoissani korkkikankaasta. 30 x 45 cm kokoinen korkkikangaspala oli hinnaltaan 13,40€ eli ihan ilmaista ei tämä kangas ole. Paksuutta kankaalla on 0,8 mm. Vaikka kangas toisaalta vaikuttaa ihan jämäkältä, vähän pelkäsin taittaa kangasta, sillä pelkäsin sen murtuvan. Murtumisia ei tapahtunut päällikappaletta kääntäessä kuitenkaan. Paketissa oleva esittelyteksti kertoo korkkikankaan olevan luonnollinen materiaali, jossa ei ole kemikaalisia tai synteettisiä lisiä. Korkki on vettä ja pölyä hylkivää sekä biohajoavaa. Korkki pysyy kasassa nurjalla puolella olevan tukikankaan avulla.

Kommentit (2)

Tuo korkkikangas on tosi mielenkiintoista ja olet tehnyt aivan ihanat kauniit laukut!Minuakin arveluttaisi taittaa korkkikangasta, kun se muissa olomuodoissaan murtuu niin herkästi:D

Mielenkiintoisia uusia materiaaleja sinulla kokeilussa. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anni Ignatius

Anni Ignatius

Käsillä tekemiseen hurahtanut äiti, opettaja, haaveilija ja ideapankki. Jos sen voi tehdä itse, itse sen myös teen.

Arkisto

X