sormustin - Banneri

Ei ole tavatonta, että kun niistä loputtomista varastoista löytyy jokin nätti tai sopiva kangas, se ei ihan riitä siihen, mihin olin ajatellut sitä alun perin. Sitten täytyy olla luova. Tässä taannoisia ompeluprojektejani, joissa olen joutunut hieman pähkäilemään ja lopputulos on oikeastaan kivempi kuin alkuperäinen ajatus vain yhdestä kankaasta.

Ostin Murun neulospaloja ja halusin niistä takin Eelle, mutta palojen sommittelu osoittautui haastavaksi samasta kankaasta, kohdistettavaa olisi ollut minun makuuni liikaa. Lopulta laitoin hihoihin sekä selän yläosaan palat tekonahkatrikoota, jota oli jäänyt leggins-ompeluista yli. Kiinnitys on tarranauhoilla, jotta takki on helppo taaperonkin ottaa pois. Kaavan kuosittelin peruspitkähihaisen kaavasta.

Joustokollarihousut saivat jatkoa toisesta kollarikuosista, kun pituus ei ihan riittänyt ruutukankaasta. Ja pitäähän sitä pikkuneidillä timangia olla! Kankaat Käpyseltä.

Tämä oli helppo. Halusin tehdä vanhasta hameestani Eelle mekon, mutta hame ei ihan riittänyt. Marimekon tilkut päätyivät yläosaksi ja vanha hame alaosaksi Mekkotehtaan mekkoon.

Vanhaan T-paitaani tuli reikä. Päätin tehdä paidasta hihattoman, mutta reiän pakoilu tekikin paidan materiaalista riittämättömän. Teinpä sitten selkäpuolelle keskelle kaistaleen coolmaxista. Nyt paita on lisäksi hengittävämpi ja se päällä on kiva lähteä vaikka lenkille.

Hehei, Anni

Kommentit (2)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anni Ignatius

Anni Ignatius

Käsillä tekemiseen hurahtanut äiti, opettaja, haaveilija ja ideapankki. Jos sen voi tehdä itse, itse sen myös teen.

Arkisto

X