Sormustin - Hero Header

Kun katson peiliin, en ole minä -paita

Päätin ommella jotain, joka ei ole yhtään minua – paitsi värin osalta – eli siis ompelin Square-paidan (Ottobre 4/2013). Malli on löysä ja muodoton eli jotain minulle hyvin epätavanomaista. Halusin kuitenkin kokeilla. Kun katsoin peiliin, minua ei vastaan katsonutkaan Anni, vaan joku ihan muu. Ensin minua vastaan katsoi Ymmi. Mies totesi, että pastori. Asu olisi huopahelmien kera myös uskottava kuvisopen kaapu. Jotain Batmaninkin tyyppistä tässä on. Tiedän ainakin, että jos identiteetti kaipaa muutosta, voin aloittaa sen pukemalla tämän vaatekappaleen päälleni.

Huumoria alkavaan viikkoon, minä ainakin tarvitsen sitä!

Anni

Kommentit

18 kommenttia
Avatar

Näinhän se, taidan pikkuhiljaa kotiutua tähän paitaan 🙂

Avatar

Mulle kävi ihan sama juttu 🙂 Ompelin lepakkohihaisen paidan ihan testimielessä ja vain todetakseni, että ei kiitos, ei ole mun juttu. Isompi tyttö sanoi ett ihan Ymmi Hinaajan paita. Siitä tuli sitten kotipaita, jolla saada muu perhe huvittuneeksi.

Avatar

Eikä! No mutta eiks olekin ihana tuoda vähän iloa perheelle 🙂 Tää on ainakin niin löysä, että voi hyvin leikkiä kukkuu-leikkiä koko perheen kanssa, tänne alle mahtuu monta!

Avatar

🙂 Mahtavan havainnollistava kuvitus 🙂 Puserokin on kiva.

Avatar

Heeh 😀

Avatar

Ihana postaus! Hauskat kuvat! 😀 Noinkohan mä uskallan tota kaavaa kokeillakaan, vaikka ajatus niin oli…

Avatar

🙂 kiitos! Tää on oikein mukava päällä ja tulee laiheliiniolo, kun paita on omaan kokoon nähden niin iso, mahtavaa itsepetosta!

Avatar

Mun peiliin on muuttanut asumaan maalaismummo. Hänellä on riemunkirjavia mekkoja, paksuja sukkahousuja ja tällaisilla vesikeleillä vielä kumisaappaat (varret taitettuna). Tykkään siitä mummosta, mutta rohkenisinkohan tarjota hänelle seuraksi pastoria, kuviksenopea tai muita mustapukuisia?

Huikea kuvasarja!

Avatar

🙂

Avatar

Kiitos kivasta postauksesta 🙂

Avatar

Kiitos sen lukemisesta 🙂

Avatar

Mahtavat kuvat. 😀 Mutta tämä päällähän voit olla sitten ihan mitä vaan. Älä ota sitä identiteettikriisinä vaan niin, että mahdollisuudet ovat rajattomat. 🙂

Avatar

Heeh, tuo onkin hyvä ajattelutapa, ehkä tää paita on taikasaappaat-henkinen tapaus, voin olla tämä päällä mitä vain missä vain 🙂

Avatar

Tästä postauksesta sai hymymielen, taitaa tulla hyvä päivä. Tää vaatehan on huikee. Kuka sitä aina koko päivää jaksaa olla oma itsensä. Välillä on hyvä vaikka olla pastori tai Ymmi. Tilanteethan vaihtelee hetkittäin. Ja hyvä, että vaatetus on sen mukaan.

Avatar

No kiva kuulla, hymyä tähänkin päivään!

Avatar

Kihihi! Harmi ettei paita tunnu omalta, mutta onpahan kuitenkin hauskat kuvat! 😀

Avatar

🙂

Avatar

Että voi yksinkertainen paita olla monikäyttöinen 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä