sormustin - Banneri

Olen seurannut Kuopiossa toimivaa kässäkerho Pompomia sen synnystä lähtien. Olen ihaillut Pompompin meininkiä kokonaisuudessaan, mm. sen ihmisläheisyyttä, kerhomaisuutta ja vähän erilaista tuotevalikoimaa. Yksi ihana heidän vakiotuotteensa on kudontakehykset! Niitä olen ihaillut pidemmän aikaa ja nyt vihdoin päätin ottaa työn alle kehyskudonnan opettelun. Jotain pientä on tullut tehtyä taannoin, ihan jo alakoulussa pahvikehyksessä, mutta nyt ajattelin, että voisihan sitä opetella jotain uuttakin.

Tutoriaaleja ja ideoita kehyskudonnalle löytyy paljon. Täältä löytyy pinterestin kansioni kudonnalle ja kehyskudonnalle. Ei tarvitse vain mennä yli-ali-palttinaa, vaan voi leikitellä erilaisilla muodoilla ja materiaaleillakin. Pompomista tilaamani kehys oli pienintä kokoa, koska ajattelin, että oma kärsivällisyyteni ei riitä testailemaan mitään isossa koossa – jotain sitä ajan kanssa oppii itsestään! Lankana oli Kaupunkilangan Kivijalkaa. Muotoina tällä kertaa ihan vain erilaisia suorakulmioita ja hieman tupsujakin.

Hauska tekniikka, joka vaatii syvempääkin paneutumista. Sopii nopeaksi välipalatyöksi mutta mahdollistaa myös suuremmankin hifistelyn.

Syysviikonlopputerveisin, Anni

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anni Ignatius

Anni Ignatius

Käsillä tekemiseen hurahtanut äiti, opettaja, haaveilija ja ideapankki. Jos sen voi tehdä itse, itse sen myös teen.

Arkisto

X