Sormustin - Hero Header

Kynsilakkamarmorointia kananmuniin

Jotkut ideat muodostuvat hitiksi ja sitten sitä ideaa näkyy joka paikassa. Kuten esimerkiksi joulun alla suolalasi. Sitten se pinterest-pupu, joka tehdään neulotusta tilkusta. Ja sitten tämä kynsilakkamarmorointi. Itse päätin lähteä kokeilemaan marmorointia kananmuniin. Näin tein.

Tein pikkaraiset reiät kananmuniin sukkapuikolla ja puhalsin ne tyhjiksi. Kuivasin munat huolella. Laitoin haaleaa vettä kertakäyttökippoon. Sitten pudotin pisaran tai pari kynsilakkaa veden pinnalle. Laitoin kananmunan sukkapuikkoon ja pyöräytin munan kynsilakan yli. Toistin käsittelyn toisen värin kanssa. Kauniita ja keväisiä, kirkkaita ja vähän erilaisia.

Kynsilakallahan voi tehdä vaikka mitä muutakin jännää, kuten vaikka pieniä riipuksia metallilangan avulla, kuten Täällä olen tehnyt.

Rentouttavaa pääsiäisen aikaa!

Anni

Kommentit

6 kommenttia
Avatar

Voi kiitos! Voihan tätä tekniikkaa soveltaa vaikka lautasiin, mukeihin, helmiin jne – ei tarvitse vuotta odotella 😉

Avatar

Tosi hienoja ja kauniin värisiä munia! Minäkin koristelin yhden kulhon samalla tekniikalla ja kivannäköinen tuli siitäkin. Tuota toista mainitsemaasi kynsilakkatekniikaa olen myös joskus kokeillut mutten oikein saanut kunnolla onnustumaan, täytyisikin taas testata, kiitos muistutuksesta. Ja hyvää pääsiäistä!

Avatar

Itse asiassa en minäkään saanut sellaista lopputulosta kuin alunperin olisin halunnut, mutta jotain vähän erilaista kuitenkin. Ei kun testailemaan vaan!

Avatar

Kauniita!
Itte koen ton kynsilakkamarmoroinnin jo vähän isommalla lasikapussillakin vaikeeks, koska lakka ei piisaa koko kapussiin kerralla.
Mukavaa pääsiäistä 🙂

Avatar

Oo ootkin kokeillut jotain jännää! On kieltämättä omanlaisensa tekniikka, en ehkä uskaltaisi kokeilla isompiin töihin…

Avatar

Todella ihania!! Voih, miksi törmäsin blogiisi vasta nyt pääsiäisen jälkeen…!!? Damn. Seuraavaa pääisäistä odotellessa…;)

Sun blogi vaikuttaa ihanan inspiroivalta!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä