Liehuvia helmoja NOSHin uutuuskankaista

* yhteistyössä NOSH organics *

Kevät on saapunut ja niin myös leikkisä kevätmieli. Mieleni teki liehuvia helmoja, erityisesti Een vaatevarasto ja meneväinen, pyörivä tyttö tuntui niitä kaipaavan. Niitä siis lähdin metsästämään kankainani NOSHin kevään uutuuskankaat.

Fasaanin värinen Pyry -jersey muuttui hetkessä simppeliksi peruspaidaksi, jonka kaava on muokattu Paapiin kaavakirjan mekkokaavasta. Musta peruscollegen leikkelin täyskellohameeksi Een mittojen mukaan. Pientä särmää hame sai henkseleistä ja takana pilkottavasta söpöstä rusetista. Ja kylläpä se liehuu ihanasti! Ei meinannut mallikaan paikallaan pysyä.

Meleerattu harmaa Joutsen -jersey pääsi mekoksi, jonka kaava on samaisesta Paapiin kaavakirjasta. Helmassa tummemman harmaat kiilat tuovat ihanasti lisätilaa helmaan piruetteja ja pyörähdyksiä varten. Hieman epäröin katkoa joutsenten kauloja kiiloja varten, mutta ei se lopputuloksessa näyttänyt niin pahalta kuin pelkäsin. Joutsenten suurena ihastelijana tykkään tästä joutsenkuosista suuresti!

Ihania, pyöriväisiä kevätpäiviä!

Kommentit

4 kommenttia

Upea joutsenmekkonen, tämän vuoden teemaan varsin sopiva 🙂 Mie ostin itselleni paidan tuolla kuosilla, kangastilaus on suunnitelmissa…

Aivan ihanat mekot ja tuo joutsenmekko erityisesti! Helma on tosi kaunis ja tuo kuosi on kyl niin 💞.

Ihania liehuvia helmoja! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä