sormustin - Banneri

Ostin fb-kirpparilta vähän käytetyt korkkarit muutamalla eurolla. Kuvassa korkkarit näyttivät ihan harmailta, mutta livenä ne olivatkin vaalean farkun siniset – iuh. Onneksi kengät olivat farkkukangasta, joten päätin maalata ne kangasvärein. Maalasin kengät muuten mustiksi, mutta kannan etupuolen maalasin punaiseksi. Pieni kiva juju siellä! Väri imetyi hieman epätasaisesti, mutta väriähän saa aina uuden kerroksen päälle.

Koska kengän maalaamisten aikaan olin AV-kurssilla, jonne piti tehdä jokin opetusvideo, kokosin valmistusprosessista videotutoriaalin. Video on kuvattu ja koottu kokonaan puhelimellani, joten laatu ei päätä huimaa, mutta tolkun saa. Tässä, olkaa hyvä.

Tykkään uusista kengistäni kovin! Olen myös iloinen löydettyäni käytettynä jotain itselleni sopivaa, ei tarvitse kaupoille mennä ostamaan uutta ja lompakkokin kiittää.

Lomanodotusterveisin, Anni

Kommentit (2)

Epätasaisuus voi aiheuta siitä että kengissä on ollut likaa, rasvaa tai jotain muuta joka estää värin pääsyn kuituun. Uusi värikerros ei välttämättä auta. Lankaa värjätessä mustan joutuu kyllä värjäämään useammin kuin yhdesti jos ei halua tuommoista haalistunutta sävyä, joten se voi kyllä olla hyvä idea kuitenkin jos haluaa todella tumman mustan :).

Totta kaikki nuo! Tuo kenkien kangas on myös todella huokoista, joten väri imeytyy helposti kuituihin mutta epätasaisesti. Tarvitaan useampi kerros, jotta kuitu saa imettyä kaiken imeytyvän värin.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anni Ignatius

Anni Ignatius

Käsillä tekemiseen hurahtanut äiti, opettaja, haaveilija ja ideapankki. Jos sen voi tehdä itse, itse sen myös teen.

Arkisto

X