sormustin - Banneri

Penaali, tablettikotelo, säilyttimet sun muut. Niin tarpeellisia. Usein vähän tylsiäkin ja käytäntö edellä meneviä. Näihin halusin kuitenkin tänä syksynä vähän kimallusta, erikoista, ylellisyyttä ja ihanaa! Kaivelin siis nahkapapereita (jo kesällä) ja ei kun ompelukone laulamaan!

Valkoinen on juhlallinen väri, mutta myös kovin arka. Silti lähdin ottamaan riskejä, nimittäin käytin valkoista nahkapaperia tehdessäni tablettikoteloa sekä penaalia. Lisäksi käytin hopeista nahkapaperia, nappia ja nepparia. Ajatuksenani oli myös, että tuo tablettikotelo menisi vaikka kirjekuorilaukusta juhlissa. Kirjekuori innoittikin näiden kahden muotokieleen. Tekemäni ohje ja kaavanpiirto-ohje näille löytyy täältä kotiliesi.fi-sivustolta, käykää sieltä kurkkaamassa lisätietoja näistä.

Tein keväällä pussukan, jossa oli jousisuljin, mutta en pussukkaan siihen tyytyväinen. Siispä purin jousisulkimen ulos vanhasta pussukasta ja käytin sen uudelleen nahkapaperipussukkaan. Nyt nahkapaperin värinä oli enemmän likaa kestävä harmaa, mutta piristykseksi siinä on myös hopeisesta nahkapaperista rusetti. Jousisuljin on kiva, kun pussukka avautuu reunoista puristamalla. Tokikaan tällainen kiinnitys ei vetoketjua korvaa, se ei pysy täysin kiinni kuitenkaan, ainakaan nahkapaperin kohdalla  Lisäksi jousisulkimen pujottaminen jäykkään nahkapaperiseen päärmeeseen tuntui haastavalta. Samaa rusettiteemaa on myös pinnissä sekä korviksissa, jotka nekin on samaista nahkapaperia.

Nyt on tallessa tärkeät kynät, tabletit ja muut pikkuhilpakkeet!

Millaisia penaaleja ja säilyttimiä te olette tänä syksynä ommelleet?

Suloista viikonlopun jatkoa!

Anni

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anni Ignatius

Anni Ignatius

Käsillä tekemiseen hurahtanut äiti, opettaja, haaveilija ja ideapankki. Jos sen voi tehdä itse, itse sen myös teen.

Arkisto

X