sormustin - Banneri

Kävin tänään Kierrätystehtaassa, ja siellä oli vaikka mitä huikeaa ja ihanaa! Ostokseni jäivät soijaburgeriin (myyjä oli muuten supermahtava mies, joka näki, kun Ee alkoi kompastuttuaan itkeä ja tarjosi hänelle lohdutukseksi juuston – auttoi – ihan mahtavaa huomaavaisuutta! Ja burgerikin oli yksi parhaita syömiäni hampurilaisia!), vaikka mieli kuolasi monenlaista. Huushollimme jokikinen jeni sijoitetaan lähtökohtaisesti mökkiin, joten pidin rahapussin laukussa. Tämä jäi kuitenkin harmittamaan, kun olisihan se ollut hienoa tukea käsityöyrittäjiä ja saada itsellekin jotain hienoa, kuten vaikka Palonin nahkakoru tai hauskoja Nurmi-vaatemerkin ekologis-eettis-henkisiä vaatteita tai kankaita myöten Suomessa valmistettuja Muka van vaatteita! (Onneksi näillä on verkkokauppansakin, niin ei ollut lopullinen tämä ostamattajättämispäätös.) Lohdutukseksi tein sitten kuitenkin itselleni kaulakoruksi nahkaisia pisaroita, joita näkyi tehtaalla paljonkin. Jotain uutta, jotain kierrätystä (nahka vanhoista nahkapökistä), ja jotain vinkeää!

Oli muuten liikkistä nähdä, kun 1v 9 kk Ee alkoi oitis matkia askarteluani, pihdeillä sorkki ketjua ja lopulta heitti kaikki lattialle. Kentis sellaistakin nähty joskus luovuuden tuskissa 🙂

Käykäähän ihmeessä tutustumassa Kierrätystehtaaseen, se on Kaapelitehtaalla vielä huomenna! Ihanaa viikonloppua teille!

Anni

Kommentit (2)

Oi, ihana mies! Tätä lisää!

Lusikkakoruni on muuten ollut lähes joka päivä kaulassa (pidän <3) ja tsekkivaihtaritkin ovat ihastelleet sitä vuolaasti. Olen aivan lääpälläni myös noihin pisaroihin.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anni Ignatius

Anni Ignatius

Käsillä tekemiseen hurahtanut äiti, opettaja, haaveilija ja ideapankki. Jos sen voi tehdä itse, itse sen myös teen.

Arkisto

X