sormustin - Banneri

Kaipasin kesään värikkäitä ja näyttäviä korvakoruja. Kun käsiini tarttui kässälaatikosta punainen nahkapala, tiesin, että tässä olisi tämän kesän pirtsakat korvakorut. Ensin mielessäni oli lehdykkämäiset korut, ensimmäinen versio meni niin pieleen, että luovuin ajatuksesta. Lopulta keksin tehdä jäljellä olevista nahkapalasista tupsutyyppiset korvikset.

nahkakorvakorut

Nahkaiset tupsu-korvakorut valmistuvat näin

Tarvitset

Nahkaa 2 kpl 10 x 7 cm ja pienen soiron kiinnitystä varten

Sakset

Nahkaliimaa

2 pientä korulenkkiä

Korvakorukoukut

 

Leikkaa 1-2 mm hapsuja nahkapalaan pituussuunnassa. Jätä palan yläreuna ehjäksi. Leikkaa nahkasta 2 mm levyistä nauhaa n. 3 cm. Sujauta korulenkki nahkanauhaan. Liimaa nahkanauhan päät nahkapalan toiseen reunaan. Levitä liimaa hapsujen yläpäähän ja kieritä nahkapala tiukaksi rullaksi. Jos rulla ei pysy kunnolla kiinni, voit pistää pyykkipojalla rullan kiinni. Kiinnitä lopuksi korvakorukoukut korulenkkiin.

Katso ohjevideo koruihin instagramistani:

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Anni Ignatius – käsityöt (@sormustin) jakama julkaisu

Näyttävää nopeasti

Korvakorut valmistuivat vartissa, kuivumisaikaa piti antaa tosin vielä hetki, sillä nahkaliima haisi aika voimakkaalle. Korvikset ovat kevyet ja ihanasti kesätuulessa vipattavat. Vielä kun koukun taakse sujauttaa korvis-stopparit, ei tarvitse murehtia, pysyykö korvikset mukana vai ei.

korvakorut nahkasta

Nyt nautin (uudet korvakorut korvissa) näistä kesän huumaavista tuoksuista! Kävin keräämässä ison lupiinikimpun läheiseltä niityltä (nyt on oiva hetki kerätä lupiinit ennen siementen muodostumista pois ja osallistua lupiinitalkoisiin ja pelastaa perinteiset niityt sekä niiden mukana pörriäiset ja perhoset, ohjeita lupiinintorjuntaan löytyy esim. täältä).

Nautitaan hurmaavasta kesästä!

 

Anni

Kommentit (2)

Kiitos tästä vinkistä. Voisin ehkä yrittää valmistaa itselleni myös tällaiset korvakorut koska nämä ainakin olisivat varmasti kevyet korvikset. Itselleni on tärkeää ollut jostain syystä aina, että korvakorut ovat kevyitä. Kaverini jo kehui minulle hänen ostamia korvakoruja, mitkä on koivusta tehdyt. Selasin itse juuri äsken yhden sivuston korutarjontaa ja täytyy ehkä itsellekin tilata vastaavat korut. http://www.sussie.fi/tuote-osasto/korvakorut/

Joo, minulle on myös tärkeää, että korut ovat kevyitä eikä rasita niin paljon korvia tai häiritse! Näyttääpä kivoilta nuo korvikset tuolla <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anni Ignatius

Anni Ignatius

Käsillä tekemiseen hurahtanut äiti, opettaja, haaveilija ja ideapankki. Jos sen voi tehdä itse, itse sen myös teen.

Arkisto

X