sormustin - Banneri

Kevätlahjat, opettajien ja hoitajien muistamiset ovat taas hyvin ajankohtainen aihe. Pyrin antamaan kevätlahjoiksi aina jotain käytännöllistä ja hyödyllistä – ja tietenkin itse tehtyä! Tänä vuonna useampaan pakettiin sujahtaa jonkun syötävän kera moderni ja tyylikäs pannunalunen. Tällainen pannunalunen on nopea tehdä ontelokuteesta. Sisarniitillä kiinnitetty nahkanauha tekee pannunalusesta tyylikkään.

pannunalunen ontelokuteesta

Neulo pannunalunen näin

Tarvitset

Ontelokudetta

Puikot nro 9 tai käsialan mukaan

Nahkapala

Sisarniitti

 

Luo nro 9 puikoille 12 silmukkaa tai sen verran, minkä kokoisen pannunalusen haluat tehdä. Neulo 18 kerrosta aina oikein. Päättele silmukat ja langat.

Leikkaa nahkasta n. 2 x 8 cm pala. Tee reiät nahkapalan päihin. Aseta sisarniitti nahkapalojen ja patalapun läpi ja kiinnitä pakkauksen ohjeen mukaan. Itse kiinnitin sisarniitit vasaroimalla, mutta pidin sisarniitin molemmin puolin nahkapalaa. Pannunalunen on valmis!

pannunalunen ontelokuteesta

Tämän vuoden lahjat itse

Nämä pannunaluset menivät lasten muskari- ja soitonopettajalle servettipaketin kera. Jos kaipaat lisää ideoita itse tehtäviin lahjoihin, katso tekemäni tämän vuoden lahjat täältä –  oma tavoitteeni on tehdä tämän vuoden lahjat itse.  Myös nämä Marimekon Kaivo-kuosiin neulotut patalaput sopisivat lahjaksikin hyvin, kirjoneulekaavio löytyy täältä.  Jos taas virkkuukoukku pysyy kädessä puikkoja paremmin, tämä ihana-lehden virkatub pannunalusen ohje näytti tosi kivalta, huovutetuista palloista koottu pannunalunen löytyy taas täältä.

 

pannunalunen ontelokuteesta

 

Mukavia neulontahetkiä toivotellen

Anni

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anni Ignatius

Anni Ignatius

Käsillä tekemiseen hurahtanut äiti, opettaja, haaveilija ja ideapankki. Jos sen voi tehdä itse, itse sen myös teen.

Arkisto

X