sormustin - Banneri

Pomatomus-sukat

Yksi ikuisuusprojekti on saatettu päätökseen. Kesällä 2012 raskaushormoneissani aloitin villasukat. Lankana aivan ihana Raijan Aitan Wolli -villapellavalanka, puikkoina nro 3 ja mallina hurmaava Pomatomus. Ymmärrettävistä syistä (=lapsi) sukat jäivät kesken. Nyt, lankavarastoja tyhjennellessä (neuloen toki), löysin ikuisuusprojektini ja päätin tehdä ne loppuun. Harmikseni lanka loppui kesken ja piti ostaa uusi vyyhti (onneksi tätä valmistetaan vielä) eli lankatilanne on edelleen sama kuin alussa, mutta nyt on yhdet sukat enemmän ja ai että tykkään näistä miljoonasti! Todella lämpöiset, istuvat ja kauniit. Olivat sen kaiken odottamisen ja vaivan väärti.

Wolli-villapellavalanka oli todella miellyttävää neuloa. Pellavaa langassa on 30%, villaa 70%. Alkutuntuma lankaan on karheahko, mutta neuloessa se tuntuu paljon pehmeämmältä kuin 100%-villalanka. Yleensä villalangalla neuloessa käteni kuivuvat vienon villa-allergiani takia. Wollin kanssa kädet tuntuivat kuitenkin pehmeämmiltä, kenties pellavan ansiosta.  Tästä neulon mielelläni jatkossakin!

Iloa uuteen viikkoon!

Anni

Kommentit

14 kommenttia
Avatar

Täytyy kokeilla tehdä myös Pomatomusta :)hienot.

Avatar

Ai vitsi kun on kauniit!! Astetta hienompaa kaaripitsiä 🙂

Avatar

Upeat! Onneksi kaivoit keskeneräiset esiin ja teit ne valmiiksi. Ne ovat niin kauniit =)

Avatar

Ihanat sukat ja täysin uusi tuttavuus tuo lanka 🙂 kuinka hyvin se kestää kulutusta eli voiko sukkia käyttää surutta vai ovatko vain yökäyttöön?

Avatar

Lanka vaikuttaa suht vahvalta ja pellava yleensäkin ottaen on aika vahvaa, uskoisin siis, että kestää rujompaakin käyttöä. Käyn oitis testaamaan!

Avatar

Todella ihanat! Ai että miten ihanan rouheen näköistä tuo lanka on!

Avatar

Upeimmat sukat, mitä olen nähnyt pitkään aikaan!

Avatar

Hienot on! 🙂

Avatar

Kauniit <3 Kannatti odottaa 🙂

Avatar

Kauniit sukat! 🙂

Avatar

Ompas hiano malli!

Avatar

Ihanat! 🙂

Avatar

Kiitos näistä kaikista ilahduttavista ja voimaannuttavista kommenteista!

Avatar

Todella hienot! Itse tein juuri pipon samanlaisella pintaneuleella, sitä oli mukava neuloa.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä