sormustin - Banneri

Olen aika ajoin törmännyt ajatukseen siitä, että lapsille voisi antaa lahjaksi kierrätettyjä leluja ja jotkut jopa pyytävät niitä. En tiedä, riittäisikö ystävieni ymmärrys kierrätettyihin lahjoihin, mutta ajattelin lähteä tälle linjalle oman lapsen kohdalla (ainakin tänä vuonna). Löysin viime talvena fb-kirpputorilta vanhan nukkekodin, jonka edellinen omistaja halusi pois nurkista ja lahjoitti ilmaiseksi pois. Tämä sitten haettiin meille odottamaan remontointia. Een 2-vuotispäivän lähetessä keksin, että nyt olisi nukkekodin aika. En lähtenyt kuitenkaan tapetoimaan jokaista seinää yksitellen niin kuin oli alkuperäinen kunnianhimoinen aikomukseni, vaan ostin kolme pulloa spray-maalia, yhden mustan ja kaksi valkoista. Maalasin sisä- ja ulkoseinät sekä lattian valkoiseksi ja katto sai päälleen mustaa. Nukkekodista tuli kerrasta todella tyylikäs, kasarista suoraan 2010-luvulle. Lahja osoittautui erityisen mieluisaksi ja nukkekoti onkin ollut kovassa käytössä, vaikkei sinne ole ehditty hankkia yhden ainutta huonekalua. Eli kyllä, kierrätetty lahja voi olla hieno ja tyylikäs ja mahtava. Etenkin jos sitä vähän tuunaa!

Nyt onkin sitten vähän isomman rempan vuoro! Nimittäin huomenna aloitamme pienen pintarempan hiljattain ostamallemme kerrostaloneliölle. Toivottavasti remontti etenee siten, että pääsen esittelemään vastaavanlaisia kuvia tänne siitäkin!

Ihanaa kesähellettä!

Anni

Kommentit (9)

Näyttää tosi hienolta!!! Oliko sun Lundbyssä sellainen kokolattiamatto? Mulla olisi oma nukkekoti tuunausta vailla, mutta mietin, miten maali mahtaa toimia kankaisen lattian kanssa?

Minäkin ostin kirpparilta aikoinaan samanlaisen nukkekodin meidän neidille 3-vuotislahjaksi.

Kierrätetyille leluille hurraa!

Vautsi! Meillä juuri neidot (ja äiti) aloittivat haaveilun nukkekodista. Voi ku meillekki sattus vastaan tuommonen kunnon puinen kunnostuskohde (:

Puuta tuo nukkekoti ei kyllä oo tainnu ikuna nähdä, mutta ihan hyvin se kovalevykin näköjään imee maalia. Kannattaa huudella alueellisilla fb-kirppareilla, jos haluaa omansa. Oon aika satavarma, että aika monessa kodissa tuommoinen klassinen Lundby vie kellarissa tilaa.

Upea tuli! Itse päivitin oman lapsuuden nukkekotini omille lapsille muutama vuosi sitten poistokorista löytämilläni teippiboordeilla sekä kaakelitarroilla. Nuo lähtee myös siististi irti maalipinnalta, jos haluaa sisustaa uusiksi 🙂

Uusi kokolattiamatto voisi olla aika kiva, kiitti vinkistä! Täytyypä lähteä "mattokauppaan" 🙂

Siinä oli ihan tasainen lattia, oisko jotain paperin tyylistä. Mites olis kangasmaali? Tai uusi kokolattiamatto päälle?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anni Ignatius

Anni Ignatius

Käsillä tekemiseen hurahtanut äiti, opettaja, haaveilija ja ideapankki. Jos sen voi tehdä itse, itse sen myös teen.

Arkisto

X