sormustin - Banneri

Joskus tuotoksen merkitys on suurempi kuin tuotos itse. Sain aikaan aika peruspaidan, mutta sen tekoprosessiin liittyi yksi sovinto ja yksi uusi tuttavuus.

Koulussa piti tehdä saumuriharjoitus. Huomasin tilaisuuteni koittaneen ja vihdoin pääsin tuhoamaan laatikossa muhineen trikoon. Paidan mallina Summer Basic Ottobre 2/2013, koko S – ei nyt ehkä imartelevin paidan malli muodokkaalle mutta hoikalle naiselle mutta mukava päällä! Harjoituksessa tein jälleen sovintoa saumurin kanssa – sain lukuisien negatiivisten saumurikokemusten joukkoon myös positiivisia kokemuksia. Huomasin siis, että saumurimerkillä/saumurilla on väliä. Minä siis ilmeisesti puhun saumureiden kohdalla Berninaa (koulun kone) enkä Singeriä (oma kone). Pääsin myös kokeilemaan ihka ensimmäistä kertaa peitetikkikonetta ja hurahdin – sellainen on pakko saada! Siis miten voi saada itse johonkin vaatteeseen niin hyvän ja viimeistellyn jäljen – mies luuli, että olin käynyt Hulluilla päivillä 🙂Katsotaan, mihin tämä saumurisovinto vielä vie. Se on ainakin selvää, että saumuri on saanut arvonylennyksen huolittelijasta saumaajaksi.


Anni

Kommentit (2)

Mulla on jatkuva kriisi mun saumurini kanssa. Me ei todellakaan löydetä yhteistä kieltä. Välillä se antaa armoa ja suotuu tekemään muutaman sauman kiukuttelematta. Joten ehkä munkin täytyy testailla mitä saumurikieltä mahdan puhua. 😉 Ja peitetikistä en uskalla edes haaveilla…

Lohdullista, etten ole ainoa, jolla on saumureiden kanssa vaikeaa… Tsemppiä taisteloon!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anni Ignatius

Anni Ignatius

Käsillä tekemiseen hurahtanut äiti, opettaja, haaveilija ja ideapankki. Jos sen voi tehdä itse, itse sen myös teen.

Arkisto

X