sormustin - Banneri

No niin täältä se kuulkaa sinnikäs hiihtäjä umpihangessa hiihtelee eteenpäin sukka-finlandiassa. Tahti on aivan omaa luokkaansa, mutta etenee, etenee. Sukka-finlandiassa siis valmistetaan kuudet (tai kahdeksat sukat, jos lämmittely- ja mysteerisukat lasketaan mukaan). Toiset ne kisaa, minä otan oppia ja etenen. Sisulla. Viimeksi valmistui jouluaaton vastaisena yönä Keväällä kerran -lämmittelysukat. Nyt putosi puikoilta Veera Välimäen suunnittelemat Kuvastin-sukat. (Ne ensimmäisen etapin kirjoneulesukat on puolivälissä eli toinen on tehty. Kolmannen etapin ohje tulostettu.)

Tässä on sukat minun makuuni. Ihanan lämpöinen harmaa väri. Kaunis ja helposti muistiin jäävä neulekuvio piti minut ladulla ja innon neuloa näitä sukkia. Vaikka sukka näyttää noin ulkopuoliselle simppelihköltä, opin kuulkaa taas uutta! Aivan huippu oli luoda silmukat kärkeen ”magic cast-onnilla”. Siihen ne tupsahtivat, aivan yllättäen, 20 aloitussilmukkaa! Toinen opin paikka oli kantapää lyhennetyin kerroksin. Tuntuu, että ensimmäistä kertaa ikinä sain tällaisen lyhennetyin kerroksin tehtävän kantapään onnistumaan nätisti. Ai tätä iloa! Ja kolmanneksi opin kierretyn joustinneuleen. Vähän oli tylsää ja hidasta minun makuuni, mutta opinpa senkin.

 

Ohje: Veera Välimäki: Kuvastin

Lanka: Kaupunkilanka, Rotvalli

Näistä tuli oikein söpöset. Taisi vaan olla tuo Rotvalli-lanka hieman turhan paksua tähän, uskoisin näiden sukkien nimittäin istuvan hieman paremmin 38-jalkaan kuin omaan 37-jalkaan. Katsotaan siis, jäävätkö nämä meille vai menevätkö pakettiin.

Pysykää lämpiminä!

Anni

Kommentit (1)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anni Ignatius

Anni Ignatius

Käsillä tekemiseen hurahtanut äiti, opettaja, haaveilija ja ideapankki. Jos sen voi tehdä itse, itse sen myös teen.

Arkisto

X