sormustin - Banneri

Ystävänpäivä se tulee taas kulman takaa niin yllättäen! Johan tuo ystävänpäiväkorttien viimeinen lähetyspäiväkin ehti mennä, kääks. Vielä ehtii askarrella kortteja niille, joita ehtii nähdä livenä, mutta muutamille kauempana asuville lähteekin sähköinen kortti, nimittäin ystävänpäivä-sanapiilo. Tämän sanapiilon voi tulostaa tästä postauksesta alempaa, mutta sen voi lähettää myös linkkinä. Toki tällaisen voi tehdä ja koota itsekin!

ystävänpäivä sanapiilo

Ystävänpäivä-sanapiilo

Olen kokeillut useita erilaisia ilmaisia sanapiilo-ohjelmia ja toistaiseksi paras löytyi puzzel.org-sivulta. Siellä ”sanahaku”-ohjelman pohjalta voi suunnitella ruudukon koon, käytettävät sanat sekä sanojen suunnat itse. Myös ääkköset toimivat tässä ohjelmassa!

ystävänpäivä sanapiilo

Ystävänpäivä-sanapiilosta löytyy seuraavat sanat: ihana, kärsivällinen, rakas, tärkeä, hauska, ystävällinen, luotettava, rehellinen, paras, korvaamaton, huomioiva, kunnioittava, rento, huumorintajuinen, välitön. Sanoja löytyy pysty- ja vaakasuunnassa sekä vinosti.

Voit tulostaa ystävänpäivä-sanapiilon pdf-muodossa

TÄÄLTÄ

Tällaisen tulostetun sanapiilon voi vaikka leikata ja liimata nätille paperille. Jos taas kaveri asuu kaukana, voit lähettää suoraan vaikkapa linkin. Sanapiilo löytyy tästä linkistä – https://puzzel.org/en/wordseeker/play?p=-NNqwVntjD6jClOOcQ14

Jos kaipaat enemmän askartelua ystävänpäiväkorttiin, tulostettava malli kirjottavaan sydän-korttiin löytyy tästä postauksesta!

Ystävänpäiväkortti ommellen – tulosta malli!

Mukavaa ystävänpäivän odottelua!

Anni

instagram / facebook

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anni Ignatius

Anni Ignatius

Käsillä tekemiseen hurahtanut äiti, opettaja, haaveilija ja ideapankki. Jos sen voi tehdä itse, itse sen myös teen.

Arkisto

X