sormustin - Banneri

~ kankaan lahjoitti NOSH Organics ~

Teen suuren osan vaatteistani ja lähipiirini tietää sen. Silti garderoobissani on yksi mekko, joka väistämättä ja aina jokaisella pukemiskerrallaan saa aikaan ”onko tuo itse tehty” -kysymyksen ihailujen kera. Ja se on yksi niistä harvoista vaatteista, joita en ole itse tehnyt. Oikeastaan itse tehtyjä vaatteitani harvemmin kommentoidaan, mutta sitä kyllä.

Hihkuin ilosta, kun sain mahdollisuuden päästä testaamaan blogiyhteistyönä NOSHin kangasuutuuksia etukäteen (nyt nämä ovat jo kaikkien saatavilla). Piirsin kaavan tuosta kehutusta mekosta, sillä yksi kankaista, hiekan värinen Kide -puuvillajersey, sopi tähän mekkomalliin aivan täydellisesti.

Mekosta tuli juuri sellainen kuin toivoinkin: Mukava ja ihana päällä. Laskostukset edessä ja sivuilla ovat täydellisen ihanat. Vaikka sainkin kankaat blogiyhteistyönä NOSHilta ja siten olen ehkä hieman jäävi, niin sanon silti, että kangas tuntuu Oikeasti laadukkaalta ja hyvältä kädessä, ei mitään höpöhöpölumppua. Tätä sanoivat myös samalla ompelukurssilla olevat rouvat, jotka eivät ole samalla tavoin jäävejä. Toivonkin siis, että tämä mekko kestäisi käytössä kauan!

Laadukkuuden lisäksi peukutan suuresti NOSHin ekologisia arvoja – kankaat ovat luomupuuvillaa ja öko-tex -sertifioituja. Hieman toivoin löytäväni myös GOTS-sertifikaatin, joka takaisi jokaisen tuotantovaiheen eettisyyden ja ekologisuuden, sivuilta, mutta sitä en vielä löytänyt.

Kauniita syyspäiviä toivotellen,
Anni

— MUOKS! KAAVOITUSOHJE MEKKOON LÖYTYY TÄÄLTÄ

Kommentit (15)

Suurkiitokset kaikille!

Kaava on tosiaan piirretty vanhan mekkoni pohjalta. Jos S-koko passaa, niin voin kaavan pientä korvausta vastaan piirtää ja lähettää postitse.

Aivan ihana!!!! Tosiaan, mistä kaava? Voisin vaikka työllistää jonkun ompelijan tekemään mulle tuollaisen.

Aivan ihana mekko ja väri istuu sinulle todella kauniisti.

Ihana 🙂 Kaavaa minäkin kaipailisin, näyttää tosi kivalta!

Kerrassaan ihana mekko! Minäkin tilasin nyt syksyksi Noshilta kankaita. En ole vielä ommellut niistä mitään mutta todella kivan ja laadukkaan tuntuisia kankaita ovat!

Niin nätisti passaa sinulle, kaunis!

Niin kaunis mekko! Hyvä malli ja kaunis kangas. Löysin ihan ekaa kertaa blogiisi ja näyttää ihanalta, jään tutustumaan paremmin. 🙂

Aivan ihana mekko siitä tulikin! Täällä sama kangas tekeillä hieman erilaisena versiona, mutta tuollaisia mekkoja mielelläni kyllä pitäisin minäkin.

Onpa kaunis! Noshin kankaat on kyllä todella laadukkaita. 🙂

Todella kaunis mekko! Minä olen tehnyt sinisestä kiteestä mekon ja kangas on ihanaa, ei rypisty edes pesussa ja valkoisesta ei näy läpi 🙂 ja olen muutenkin noshin kankaiden fani! Juuri tänään tilasin jc:tä kun päässä muhii pari paita-ideaa 😉

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anni Ignatius

Anni Ignatius

Käsillä tekemiseen hurahtanut äiti, opettaja, haaveilija ja ideapankki. Jos sen voi tehdä itse, itse sen myös teen.

Arkisto

X