sormustin - Banneri

Tehtävänanto: hame peruskaavasta kuositeltuna. Löysin kaapistani ainakin 15 vuotta vanhan villahameen, joka kaipasi uudistusta. Ainakin kangasta riitti ja vuorikin pääsi uusiokäyttöön. Kaverilta löytyi vanhojen nahkahousujen lahje, jolla ajattelin hieman piristää villahametta. Ja nahkahan on yhtä kuin hottis, joten siis tuloksena syntyi wannabe-hottis-villahame. Ja vetoketjua vaille kierrätystä kaikki.

Napinläpitaskut nahkasta oli oma hommansa – ja huomatkaa taskusta pilkottava miehustakangas, ei vuori. Takaa löytyy nappi, joka on tehty samaisesta nahkasta, uulalaa. Tykkään, tykkään, tykkään!

Simpsakkana uuteen viikkoon!

Anni

Kommentit (16)

Aivan upea ja fits like a glove! 🙂

Ei pelkästään wannabe! Erittäin onnistunut ja hienot yksityiskohdat!

Kyllä tuolla kelpaa kuule tepsutella menemään. Vaatturikoulutuksen vuonna nakki ja muusi käyneenä innostun kyllä aina, kun on kyse villakankaasta ja istuvista vaatteista. Tosin en tee niitä itsekään tällä haavaa, mutta ihailen. Itsekin silloin joskus yhdisin open kauhuksi nahkaa ja villakangasta…

Oon niiiiin hurahtanut istuviin vaatteisiin nyt näiden kurssitöiden myötä! Joo, mikä siinä nahkassa ja villassa onkaan, että ne tekee mieli yhdistää. Opettaja katsoi minuakin pitkään ja sanoi, että saan tehdä, mutta plussaa en materiaalivalinnoistani saa, koska tarkoituksena oli tehdä jostain helpommasta matskusta. En kuitenkaan kadu valintaa, sain mieleistä aikaan!

Vau miten istuva! (:

Kiitos siitä kuuluu peruskaavan käyttämiselle!

Ehdottoman hot. Pidän.

Mies oli samaa mieltä, theh. Villahameesta!

Mahtava hame! Ja isot plussat kierrätyksestä 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anni Ignatius

Anni Ignatius

Käsillä tekemiseen hurahtanut äiti, opettaja, haaveilija ja ideapankki. Jos sen voi tehdä itse, itse sen myös teen.

Arkisto

X