Sormustin - Hero Header

Wannabe-hottis-villahame

Tehtävänanto: hame peruskaavasta kuositeltuna. Löysin kaapistani ainakin 15 vuotta vanhan villahameen, joka kaipasi uudistusta. Ainakin kangasta riitti ja vuorikin pääsi uusiokäyttöön. Kaverilta löytyi vanhojen nahkahousujen lahje, jolla ajattelin hieman piristää villahametta. Ja nahkahan on yhtä kuin hottis, joten siis tuloksena syntyi wannabe-hottis-villahame. Ja vetoketjua vaille kierrätystä kaikki.

Napinläpitaskut nahkasta oli oma hommansa – ja huomatkaa taskusta pilkottava miehustakangas, ei vuori. Takaa löytyy nappi, joka on tehty samaisesta nahkasta, uulalaa. Tykkään, tykkään, tykkään!

Simpsakkana uuteen viikkoon!

Anni

Kommentit

16 kommenttia
Avatar

Kiitos! Ja niinpä!!

Avatar

Mahtava hame! Ja isot plussat kierrätyksestä 🙂

Avatar

🙂

Avatar

Ehdottoman hot. Pidän.

Avatar

Mies oli samaa mieltä, theh. Villahameesta!

Avatar

Vau miten istuva! (:

Avatar

Kiitos siitä kuuluu peruskaavan käyttämiselle!

Avatar

Tosi hieno!

Avatar

Kiitti!

Avatar

Yksinkertaisesti: Vau!

Avatar

🙂

Avatar

Kyllä tuolla kelpaa kuule tepsutella menemään. Vaatturikoulutuksen vuonna nakki ja muusi käyneenä innostun kyllä aina, kun on kyse villakankaasta ja istuvista vaatteista. Tosin en tee niitä itsekään tällä haavaa, mutta ihailen. Itsekin silloin joskus yhdisin open kauhuksi nahkaa ja villakangasta…

Avatar

Oon niiiiin hurahtanut istuviin vaatteisiin nyt näiden kurssitöiden myötä! Joo, mikä siinä nahkassa ja villassa onkaan, että ne tekee mieli yhdistää. Opettaja katsoi minuakin pitkään ja sanoi, että saan tehdä, mutta plussaa en materiaalivalinnoistani saa, koska tarkoituksena oli tehdä jostain helpommasta matskusta. En kuitenkaan kadu valintaa, sain mieleistä aikaan!

Avatar

Ei pelkästään wannabe! Erittäin onnistunut ja hienot yksityiskohdat!

Avatar

Kiitos!

Avatar

Aivan upea ja fits like a glove! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä