sormustin - Banneri

Olen monesti ylistellyt pinterestiä ja sen ideoita ruokkivaa voimaa. Pinterestille on kuitenkin tullut toinen kilpailija ideoivassa mielessäni, instagram. Kun seuraa monia käsityöntekijöitä, löytyy paljon myös tuoreita ideoita.

Näin yksi päivä iiiiihanat yksisarvislapaset @marinelamaa-tilillä. Nähtyäni lapaset, oli minun aloitettava oitis samanmoiset Eelle. Kaivelin lankalaatikosta Novitan 7 veljestä -lankaa. Ale-laarista  hamsteroitu Novitan Polaris-lankakin lähti matkaan. Ohje on kiilapeukullinen lapsen lapanen, koko 110 niin kuin Eekin. Sen verran lapaseni eroaa alkuperäisestä yksisarvislapasesta, että oikeastaan omallani ei ole sitä sarvea. Päätin, että peukut saavat ajaa korvien asiaa ja yksisarvisuus on lähinnä villissä värityksessä.

Kaksi langanpohjukkaa kahden langan ali ja langanpäät silmukasta läpi.

Heposen harja on ryijysolmuin solmittu. Kun langan solmii vähintään kahden lapasen langan ali, on ote solmussa vähän tukevampi. Rusetit laitoin harjalle sivuun, jotta näissä aika epäkäytännöllisissä lapasissa olisi ihan hitusen verran enemmän järkeä. Niin, eihän se ole kauhean järkevää, että peukalon tyvessä kulkee lankapehko. Mutta mitäpä ei kauneuden eteen tekisi vai miten se nyt menikään.
Iiiiiihhhhanaa viikonloppua!

Anni

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anni Ignatius

Anni Ignatius

Käsillä tekemiseen hurahtanut äiti, opettaja, haaveilija ja ideapankki. Jos sen voi tehdä itse, itse sen myös teen.

Arkisto

X