Kilpailut 02.05.2024

Osallistu Kaksplussan synnytystarinakisaan ja voita 100 euron arvoinen lahjakortti

Lisäksi kaikkien kirjoittajien kesken arvotaan 50 euron arvoinen lahjakortti.

Teksti
Toimitus
Kuvat
iStock

Jokainen synnytystarina on kertomisen arvoinen. Siksi tahtoisimme kuulla, millainen muisto sinulla on kerrottavanasi.

Sujuiko kaikki kuin rasvattu vai menikö jokin täysin pieleen? Yllättivätkö supistukset odottamattomassa paikassa vai käynnistettiinkö synnytys lääkärin johdolla? Oliko synnytyskokemus upea, karmea vai jollain muulla tavalla mieleenpainuva?

Kirjoittamalla tarinasi pääset kertaamaan yhtä elämäsi tärkeimmistä hetkistä. Samalla voit tarjota vertaistukea, lohtua tai oivalluksia muille.

Kisaan voivat osallistua synnyttäneet henkilöt sekä jokainen, joka on ollut synnytyksessä läsnä toisena vanhempana tai tukihenkilönä. Kaikki näkökulmat ovat toivottuja ja tervetulleita!

Voittajakertomuksen lähettäjä palkitaan 100 euron lahjakortilla Suomalaiseen Kirjakauppaan. Lisäksi kaikkien kirjoittajien kesken arvotaan 50 euron arvoinen Suomalaisen Kirjakaupan lahjakortti.

Parhaita kilpailutekstejä julkaistaan kesän ja syksyn aikana Kaksplus.fi:ssä. Tarinoiden parhaimmistolle ei ole yksiselitteistä määritelmää, vaan julkaistavaksi päätyvät tarinat voivat olla dramaattisia, ihan tavallisia ja rutiininomaisia, hersyvän hauskoja tai kummallisuudessaan absurdeja.

Joko kiemurtelet halusta kirjoittaa? Katso kilpailun ohjeet ja säännöt alta. Me odotamme tekstiäsi innolla!

Osallistumisohjeet

  • Osallistu lähettämällä tarinasi meille sähköpostitse osoitteeseen kaksplus@otava.fi.
  • Laita sähköpostisi otsikoksi Synnytystarinakilpailu tai otsikoi se muuten selkeällä tavalla, josta toimitus näkee, että kyseessä on kilpailuteksti.
  • Kilpailutekstin pituus on vähintään 200 sanaa. Tekstin pituudelle ei ole ylärajaa.
  • Toimitus valitsee ja editoi tekstit, jotka julkaistaan Kaksplus.fi:ssä. Kirjoitusta ei julkaista koko nimelläsi, mutta voit jättää sen perään etunimesi tai halutessasi nimimerkin.
  • Sinun ei tarvitse jättää yksityiskohtaisia yhteystietojasi osallistumisvaiheessa. Tarkkailethan kuitenkin sähköpostia, josta lähetät kilpailutekstin. Kilpailun ja arvonnan voittajille ilmoitetaan voitosta sähköpostitse, jolloin heiltä pyydetään tarkemmat yhteystiedot palkinnon lähettämistä varten.
  • Kilpailu alkaa 2.5.2024. Viimeinen osallistumispäivä on 16.6.2024.
  • Osallistumisohjeista poikkeavaa tekstiä ei huomioida arvonnassa eikä julkaista.

Arvonnan tarkemmat säännöt voi katsoa täältä.

Lue myös

Jaa oma kokemuksesi

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X