Vapaa-aika 19.04.2016 Päivitetty 26.05.2023

Lapsihoroskooppi: Jousimies on suloinen hassuttelija

Vilkkaan ja valppaan jousimieslapsen kanssa ei aika käy pitkäksi!

Teksti
Jasmin Isberg
Kuvat
123RF

Lapsihoroskooppi kertoo lapsesi luonteesta ja käyttäytymisestä. Näitä persoonallisuuden piirteitä voi huomata jo ihan pienimmilläkin jousimieslapsilla.

Lue myös Anna.fi: Jousimiehen horoskooppi – kaikki tähtimerkistä

Jousimies 22.11.–20.12.

Jousimieslapsi on suloinen hassuttelija, joka saa muut nauramaan kanssaan. Hän on seikkailunhaluinen ja ulospäinsuuntautunut luonnonlapsi, joka ei saa tarpeekseen uusien asioiden tutkimisesta.

Hän on myös onnettomuusaltis. Itsenäinen piltti ei voi sietää holhousta, vaan ahdistuu siitä ja vetäytyy tällöin kauemmas holhoajastaan.

Jousimieslapset ovat yleisesti ottaen tunnollisia ja hyväkäytöksisiä. Heidän on kuitenkin vaikea ottaa kohtuuttomia ja vähätteleviä käskyjä vastaan. Hän ei niele turhaa pomotusta vaan odottaa tasavertaisuutta.

Toisinaan taas itsepintaisella jousimiehellä on alentuva asenne muita kohtaan, eikä hän hyväksy kieltävää vastausta halutessaan jotain.

Fyysiset lajit sopivat jousimiehelle

Jousimies tarvitsee paljon omaa tilaa, mutta kaipaa myös vanhempiensa huomiota. Perinteiksi muodostuneet juhlapyhät ja perhetapahtumat ovat hänelle tärkeitä.

Jousimieslapsi on ihmissuhteissaan ennakkoluuloton. Hänen iso ystäväjoukkonsa on kirjava, eikä hän voi sietää kapeakatseisuutta. Hän on kannustava ystävä ja porukan vitsiniekka.

Jousimieslapset pursuavat energiaa, joten fyysiset lajit ovat heille omiaan. Pieni jousimies on älykäs ja pitää opettavaisista peleistä ja kirjoista.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X