Vapaa-aika 19.04.2016 Päivitetty 26.05.2023

Lapsihoroskooppi: Kaksoset on älykäs papupata

Sosiaalinen ja vilkas kaksoslapsi tuo taloon melua ja melskettä.

Teksti
Jasmin Isberg
Kuvat
123RF

Lapsihoroskooppi kertoo lapsesi luonteesta ja käyttäytymisestä. Näitä persoonallisuuden piirteitä voi huomata jo ihan pienimmilläkin kaksoslapsilla.

Lue myös Anna.fi: Kaksosen horoskooppi – kaikki tähtimerkistä

Kaksoset 21.5.–20.6.

Kommunikaation planeetta Merkurius hallitsee kaksosia, joten he ovat hyvin puheliaita. Kaksonen voi jutella itsekseen tai oppia kokonaan uuden kielen jo nuorena. Hänellä voi myös olla ikävä taipumus värittää puheitaan valkoisilla valheilla.

Kaksoslapset ovat erittäin älykkäitä ja oppivat usein puhumaan tai lukemaan ennen muita ikätovereitaan.

Vaikka kaksoslapset ovat sosiaalisia, taitavia käsistään ja uteliaita, on kolikolla myös nurja puoli. Kaksoslapset ovat voivat olla ylivilkkaita ja heidän on vaikea tehdä päätöksiä. Kaksoset ovat loistavia tekemään monta asiaa yhtä aikaa, mutta kyllästyvät myös nopeasti, jolloin projektit jäävät kesken.

Kaksoslapsi on porukan suosittu ilopilleri

Kaksoslapsi tarvitsee vanhemmiltaan ennen kaikkea ymmärrystä ja tukea. Tämän ihmelapsen tulee saada mennä ja kokea, jotta hän löytää oman paikkansa.  Hän kaipaa opastajaa pysyäkseen pois harhapoluilta. Pikku tutkimusmatkailija on todella utelias, joten kodista kannattaa tehdä mahdollisimman turvallinen ympäristö.

Sosiaalinen kaksoslapsi tulee helposti toimeen muiden lasten kanssa ja on todennäköisesti porukassa varsin suosittu. Kaksoset ovat hyviä käsistään ja tykkäävät näpertää esimerkiksi tekstiili- ja puutöissä. He ovat myös taitavia matkijoita ja kiinnostuneita näyttelemisestä.

Jaa oma kokemuksesi

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X