Vapaa-aika 19.04.2016 Päivitetty 26.05.2023

Lapsihoroskooppi: Leijona on iloinen esiintyjä

Iloinen ja energinen leijonalapsi pitää huolehtii siitä, ettei hän jää keneltäkään huomaamatta.

Teksti
Jasmin Isberg
Kuvat
123RF

Lapsihoroskooppi kertoo lapsesi luonteesta ja käyttäytymisestä. Näitä persoonallisuuden piirteitä voi huomata jo ihan pienimmilläkin leijonalapsilla.

Lue myös Anna.fi: Leijonan horoskooppi – kaikki tähtimerkistä

Leijona 23.7.–22.8.

Suurisydäminen leijona on lojaali, luotettava ja hellyttävä lapsi. Hän on ulospäinsuuntautunut kaikkien kaveri, joka leikkisi vaikka koko ajan. Pieni keikari esittelee mielellään värikkäitä vaatteitaan ja uusia lelujaan.

Leijonalapsi nauttii vapaudentunteesta ja raivostuu, jos ei saa tahtoaan läpi. Hän kuitenkin rauhoittuu nopeasti ja on taas pian oma karismaattinen ja eloisa itsensä. Säyseämmät lapset voivat säikähtää draamanhakuista leijonaa.

Itsevarmalta ja hiukan turhamaiselta vaikuttava leijona etsii tosiasiassa jatkuvasti muiden hyväksyntää ja huomiota. Hän on sisimmiltään herkkä ja hänen itsetuntonsa horjuu vastoinkäymisistä.

Leijonalle sopivia harrastuksia tanssi ja teatteri

Leijonalapsi on taipuvainen ylisuorittamiseen ja tarpeettomaan itsekriittisyyteen varsinkin, jos häntä toruu liian ankarasti. Hän tarvitsee vanhemmiltaan jämptiä mutta hienovaraista ohjausta edetessään elämässä.

Leijonalapsi on mielissään, kun hänelle annetaan vastuuta kotona. Hän on hoivaajaluonne, ja hän pitää erittäin hyvää huolta pikkusisaruksistaan tai lemmikeistä.

Lapsiporukassa leijona on ystävällinen ja antelias, mutta myös toisinaan pomotteleva. Leijonalapselle sopia harrastuksia ovat esimerkiksi partio, tanssi tai teatteri.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X