Vapaa-aika 19.04.2016 Päivitetty 26.05.2023

Lapsihoroskooppi: Neitsyt on siisti ja järjestelmällinen

Älä anna neitsytlapsen hiljaisuuden hämätä: tässä on pieni kontrollifriikki!

Teksti
Jasmin Isberg
Kuvat
123RF

Lapsihoroskooppi kertoo lapsesi luonteesta ja käyttäytymisestä. Näitä persoonallisuuden piirteitä voi huomata jo ihan pienimmilläkin neitsytlapsilla.

Lue myös Anna.fi: Neitsyen horoskooppi – kaikki tähtimerkistä

Neitsyt 23.8.–22.9.

Neitsytlapsi tietää varsin hyvin jo pienenä, mistä pitää ja mistä ei: hän on hyvin kranttu esimerkiksi ruoan suhteen.

Vakavamielisen ja herkän neitsytlapsen side vanhempiin on vahva ja hän potee helposti eroahdistusta. Hän kertoo asiat suoraan olematta kuitenkaan röyhkeä. Rutiinit ja aikataulut ovat neitsytlapsen mieleen, ja hän pitää niistä kiinni kynsin hampain.

Hän on siisti ja järjestelmällinen. Hän pitää tavaransa aina järjestyksessä. Hän pyrkiikin täydellisyyteen kaikessa, mihin ryhtyy. Neitsyt auttaa mielellään myös kodin askareissa. Hän kääntää siivoamisen leikiksi ja matkii vanhempiaan asuntoa siistiessään.

Neitsyt oppii puhumaan ja lukemaan varhain

Kommunikaation planeetta Merkuriuksen vaikutuksesta neitsytlapsi oppii puhumaan ja lukemaan melko varhain. Hän on lahjakas elehtijä ja matkija jo ennen kuin oppii puhumaan. Hän ei silti erityisemmin pidä esilläolosta ja suhtautuu uusiin ihmisiin varautuneesti.

Verbaalisten kykyjensä ansiosta neitsyt viihtyy vanhempien lasten ja aikuisten kanssa. Nuoremmassa seurassa hän voi olla pomotteleva tai ylenkatsoa muita.

Neitsytlapsen on hyvä yrittää sopeutua myös ikäistensä lasten seuraan mahdollisimman varhaisessa iässä. Kirjat, palapelit ja käsillä tekeminen kuten askartelu ovat mieluisinta puuhaa neitsytlapselle.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X