Vapaa-aika 19.04.2016 Päivitetty 26.05.2023

Lapsihoroskooppi: Oinas on temperamenttinen touhuaja

Oinaslapsi on intohimoinen, impulsiivinen ja tarmokas.

Teksti
Jasmin Isberg
Kuvat
123RF

Lapsihoroskooppi kertoo lapsesi luonteesta ja käyttäytymisestä. Näitä persoonallisuuden piirteitä voi huomata jo ihan pienimmilläkin oinaslapsilla.

Lue myös Anna.fi: Oinaan horoskooppi – kaikki tähtimerkistä

Oinaslapsi 20.3.–19.4.

Malttamatton ja energinen oinaslapsi oppii kävelemään ja puhumaan nopeammin kuin ikätoverinsa. Näin ollen hän onkin muita lapsia alttiimpi naarmuille ja kuhmuille.

Oinaslapsi ryhtyy puuhaan seurauksia miettimättä. Eläinradan ensimmäinen merkki voi olla tahattomasti itsekäs laittaessaan usein itsensä ja omat halunsa etusijalle. Toisaalta aloitteellisen oinaan energia ja iloisuus tarttuvat myös häntä ympäröiviin ihmisiin.

Temperamenttisella oinaslapsella voi olla vaikeuksia hillitä tunnepuuskiaan, mutta kiukuttelu menee yleensä nopeasti ohi. Hän ei kanna kaunaa eikä valehtele.

Älä turhaan käskytä oinaslasta

Vaikka oinaslapsi on rohkea ja vahva, on hän sisimmässään myös erittäin herkkä ja tunteellinen. Hän tarvitsee paljon huomiota varsinkin lempiaikuiseltaan. Koska oinas on maskuliininen merkki, hän suosii useimmiten isänsä seuraa.

Oinaslapset eivät voi sietää käskyttämistä ja voivat heittäytyä käskyjä saadessaan hyvinkin vaikeiksi. Viisaat oinaslapset kaipaavat aikuisten pyynnöille aina loogisen selityksen. He eivät siedä sitä, että heihin suhtaudutaan alentuvasti. Koska oinas on luontainen johtaja, hän on jo lapsena yleensä porukan pomo.

Luova ja älykäs oinas pitää taiteesta sekä taitoa kehittävistä peleistä ja tehtävistä. Tämä tarmokas lapsi kaipaa myös aktiivisia lajeja harrastuksikseen.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X