Vapaa-aika 19.04.2016 Päivitetty 26.05.2023

Lapsihoroskooppi: Skorpioni tuntee kaiken syvästi

Skorpionilapsi on varsinainen mysteeri pienoiskoossa. Karismaattisen ja rauhallisen pinnan alla kuohuu ja kohisee.

Teksti
Jasmin Isberg
Kuvat
123RF

Lapsihoroskooppi kertoo lapsesi luonteesta ja käyttäytymisestä. Näitä persoonallisuuden piirteitä voi huomata jo ihan pienimmilläkin skorpionilapsilla.

Lue myös Anna.fi: Skorpionin horoskooppi – kaikki tähtimerkistä

Skorpioni 23.10.–21.11.

Päättäväinen ja rohkea skorpionilapsi on sosiaalisesti taitava. Hän hurmaa kenet tahansa hypnoottisella olemuksellaan. Lahjakas skorpionilapsi heittäytyy kaikkeen täysillä ja menestyy määrätietoisuutensa ansiosta niissä asioissa, joita päättää kokeilla.

Skorpioneilla on erittäin vahva intuitio ja he tuntuvat jo lapsena lukevan ajatuksesi. Omia tunteitaan ja ajatuksiaan skorpionilapsi sen sijaan piilottelee.

Skorpionin kuoren alla sykkii herkkä sydän. Vahvatahtoisen ja intohimoisen luonteensa takia skorpionilapsi tuntee kaiken syvästi. Vanhempien ja lapsen itsensäkin voi olla vaikeaa ymmärtää tunnekuohuja. Skorpionilapsen kasvattajan tulee olla jämpti ja peräänantamaton.

Skorpionilapsi on kaikki tai ei mitään -tyyppi, joka odottaa samanlaista heittäytymistä kanssaihmisiltään. Skorpioni voi tylsistyessään muuttua manipuloivaksi ja pakkomielteiseksi. On tärkeää, että skorpionilapsella on mahdollisimman paljon stimuloivaa tekemistä.

Kannusta skorpionilasta kilpaurheiluun

Skorpionilapsi rakastaa perhettään yli kaiken ja suhtautuu perheenjäseniinsä suojelevasti. Hän saa uusia tuttavia helposti, mutta valitsee ystävänsä tarkkaan. Skorpionilapselle riittää oma seura. Koska hän on älykäs ikäisekseen, voi samanikäisten lasten seura tuntua hänestä turhauttavalta.

Skorpioni on viehättynyt kaikkeen yliluonnolliseen. Kummitustarinat, rikosmysteerit ja scifi-ilmiöt ovat kiinnostavat häntä. Myös kilpailuhenkiset lajit ja erityisesti vesiurheilu sopivat hänelle.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X