2005 Syntyneet lapsoset

Meillä tyttö tehnyt kakat pottaan 7kk ikäisestä asti, siitä saakka siis potta tullut todella tutuksi. Pissat alkoi tulla sitten aina vaan useammin ja useammin pottaan ruoken ja unien jälkeen varsinkin. Vaipattomuus kävikin sitten yllättävän nopeaa, päätin vaan toukokuussa, että ei enää vaippoja ja muutamat pissat tuli housuun. Tietysti edelleenkin vahinkoja voi sattua, jos on vaikka joku tooooosi hyvä leikki kesken, eikä millään malta mennä vessaan.
Likka puhuu kuin papupata (ööh, äitiinsä tullut?..) Ja puhekin on selkeää, monen sanan lauseetkin jo pidemmän aikaa onnistunut. Mutta tyttö alkoikin puhumaan jo ennen kun alkoi kävelemään ja kävelemään ei kauhia kiirus silloin tuntunut olevankaan ;)
Hilbert Meilläkin aika lellitty muksu, siis ei vanhempien, vaan muiden sukulaisten (varsinkin Anopin) johdosta. Syksyllä meille tulee pikkukakkonen, että vähän jänskättää. Tyttö kun osaa olla mustasukkainen mummostaan ym. Vaikkakin koko raskauden ajan ollaan otettu tyttö vauvahöpinöihin mukaan ja ainakin nyt tuntuu olevan vauvasta innoissan. otuushan selviää vasta uuden vauvan synnyttyä.
Oletteko te lastenne kanssa kotona vai onko lapsi ph:ssa?
Meidän likka meni pph:lle ollessaan 1v1kk, hienosti mennyt. Nyt ollut kesän kotona, kun mun pikkusisko kesätöikseen tyttöä hoitanut. Ja tän päivän jälkeen isä jää kesälomalle ja sitten minä heti perään kesikselle ja ä.lomalle. Huh, tuleepa mulla nyt juttua... Taidan alkaa purkaa tätä hurjaa energiaani nyt johonkin hyödylliseen :) Ihanaa kesäpäivää kaikille!
 

Täällä keskustelevat:

Riquli ja pikku-neiti 02/05
Tirppis ja pikku-neiti 02/05
Hilbert ja pikku-mies 05/05
Poikienäiti ja pikku-mies 11/05
Myymä ja pikku-neiti 04/05
Tipunen ja pikku-mies 07/05
Lillmam ja pikku-neiti 07/05
Mimmikaroliina ja pikku-mies 02/05
Äitee2 ja pikku-mies 03/05
Venla-05 ja pikku-neiti 01/05
Pinokkio ja pikku-neiti 05/05
Meirami ja pikku-mies 03/05
Äiti22w ja pikku-mies 03/05
Tiipeli ja pikku-mies 07/05
 
:wave: Täällä ilmottautuu uhmaikäisen 03/05 syntyneen pikku-miehen äiti ja pikkukakkosen olisi määrä syntyä 12/07 =)

Meillä uhmaikä alkoi jo 1½v, joten toivotaan, että alkaa jouluun mennessä laantua. Kohtaukset ja kiukuttelut ovat välillä jokapäiväisiä ja äiti alkaa olla kovilla. Hyvällä tuulella ollessa poika on mitä suloisin ja iloinen pikku-mies, kova suukottelemaan jne. Juttua tulee jo paljon, monen sanan lauseita. Sanavarastoa alkoi jo kertymään reilusti alle vuoden iässä. Poika rakastaa musiikkia, kirjoja, autot, mopot ja mönkijät ovat in. Itse syö ja laiskuuden yllättäessä äiti auttaa =) Meillä tuli 1½v pottalakko, mutta nyt on reilun kuukauden ajan pottailtu jälleen. Kotona ollessa pidän poikaa ilman housuja ja kaikki tarpeet hän käy tekemässä pottaan. Reissussa ja yöllä käyettään vielä vaippaa, toisinaan ulkonakin. Jos housut tai housuvaippa ovat jalassa niihin kyllä tarpeet tehdään. En tiedä miten pojan saisi oppimaan riisumaan housunsa. No, kaikki ajallaan. Pojilla tuo kuivaksioppiminen on hitaampaa kuin tytöillä. Mukava olisi kuitenkin päästä vaipoista eroon ennenkuin uusi vaipparalli alkaa, tosin pikkukakkosen syntymä voi saada aikaan takapakkia jälleen.

Tässäpä oli tällä kertaa, ensi kerralla lisää, pakkaa nämä minunkin viestini lähentelemään muutoin novellia ;)
 
Meirami: Toihan kuullostaa jo tosi hyvälle, jos sisällä malttaa potalle mennä. :flower:

Ehkäpä siun kannattaisi pukea pojalle sisälläkin kevyet, esim nauhalla kiristettävät housut jotka on helppo itse avata. Ja muista kertoa pojalle laittaessasi housut, että nämä eivät ole vaipat, että nämä kastuvat jos niihin pissii. Vaikka pissisikin alkuun muutamat housut, niin selität vain että "ei se mitään, ensi kerralla muistetaan sitten mennä potalle koska ei kenestäkään ole kivaa olla märissä housuissa".

Kuullostaa sille, että on jo fiksu poika ja tietää että lattialle ei kannata pissiä :) , mutta sitten kun ulkona pidät housuja, niin luulee että ne on vähän niiku vaipat että niihin voi pissiä. Toinen vaihtoehto on että pidät ulkonakin mahdollisimman paljon ilman housuja, jotta opettelee sielläkin muistamaan pissillä käynnin.

Nämä keinot ovat meillä ainakin toimineet ihan kivasti, toivottavasti niistä on apua myös teille :hug:
 
:wave: meil on kans 03/05 syntyny poika.Uhmaikä on aikas pahimmillaan, kovasti koettelee äipän hermoja päivittäin.Osaa olla tosi reipaski.On ollu pienestä asti tosi sosiaalinen, ei yhtään vierasta ketään vieraampaa ihmistä.Kaikille naispuolisille ihmisille kovasti juttelee varsinki kaupan kassaneideille =) .
Pottailua ollaan kokeiltu.Parit pissat on päästelly.Kovasti on aina menossa potalle mutta ei oikeen hoksaa et sinne vois päästää kakatkin.Nyt kesän aikana on alotettu kuivaks opettelu, se ei oikeen ole onnistunu.Mut eiköhän se siitä...
 
tiipeli
Heippanen!

Täällä yhden vuonna 2005 syntyneen energisen pienen miehen äippä. Meiän poikanen on syntynyt heinäkuussa, äskettäin juuri juhlittiin synttäreitä.

Poika on tosiaankin energinen ja aikamoisen liikunnallinen. Lempipuuhaa on pomppinen, niin lattialla, sohvalla (joka on erittäin kiellettyä) kuin trampallakin. Poika myös nyrkkeilee ilmaan ja omaan pieneen säkkiin...isukilta kenties katsonut mallia..?! Juoksee lujaakin, potkii palloja, "pelaa" sählyä, tekee kuperkeikkoja, kiipeilee...

Leluista varmaan tärkein on potkumopo. Myös autot, etenkin piipaa-sellaiset kiinnostaa kovasti, mutta leikkii välillä myös nukella. Legoilla rakentelee ja erittäin paljon tykkää piirtää ja maalata.

Kuivaksiopettelu on meillä nyt ajankohtaista myös. Tänään tehtiin ekat puskapisut :) Ilman vaippoja yritetään olla, ainakin kotona ja pihamaastossa, mutta todella vaihtelee, milloin ilmoittaa hädästään. Joskus menee tosi hienosti ihan itse potalle/pöntölle, joskus huijaa ettei ole hätä ja saman tien pissii housuille. Pikkuveli on 4,5kk ja ollaan yritetty sanoa, että vauvat käyttää vaippoja....samaa mieltä poikakin on, mutta...

Nukuttamista ollaan yritetty vähentää...siis että menisi itsekseen nukkumaan, mutta ei tahdo jäädä itekseen tai pikkuveljen kanssa lastenhuoneeseen. Nyt sitten istutaan huoneessa tuolilla kunnes nukahtaa entisen vieressä makaamisen sijasta.

Tutti jäi pois n.9 kk iässä ja pullo 1v3..4kk (en muista ihan tarkkaan) iässä. Syömään alkoi itse vuoden ikäisenä. 1-vuotispäivänä alkoi myös kävelemään. Ensiaskeleet otti 3viikkoa aiemmin, mutta tasan vuoden iässä liikkui pääasiassa kävelemällä. Samoihin aikoihin tuli myös ekat sanat ja nyt puhuukin selvästi (myös muiden kuin äidin ja isän mielestä ;) ) monisanaisiakin lauseita. Selostaa tekemisiään ja leikkejään. Tänään fiksusti käski äidin mennä lääkäriin, kun valittelin kipeää selkää :D Käskee ja komentelee välillä muutoinkin...

Pikkuveljen otti hyvin vastaan. Noin kuukauden jälkeen oli havaittavissa pientä läpsimisyritystä äitiä ja veljeä (ei koskaan isukkia) vastaan, mutta se meni onneksi nopeasti ohi.

Päiväkodissa poikanen aloitti reippaan vuoden iässä ja on viihtynyt vallan mainiosti. Nyt on kesälomalla, mutta puhuu pk-kavereista usein. Kuukauden päästä jatkaa 10päivää kuussa ja vuoden vaihteessa jälleen 20pvää/kk.

Siinäpä kai ne tärkeimmät "kuulumiset". Illanjatkeita! :wave:

jaa niin...on nyt kotipelillä mitattuna 91cm pitkä ja painaa 12,7kg. Syntyessään oli 2640g ja 47cm.
 
Täälläkin. Kaikki pitäis saada itse tehdä ja jos ei onnistu niin tavara lentää :LOL: Mutta kai tuo ohi menee. Meillä on uhmaa ilmassa tytöilläkin, kohta 9v on varmaan jossakin esimurroksessa ja tuo 6v ei ole varmaan uhmastaan koskaan päässytkään. Joka päivä sitä kuulee kuinka tiukkis on : "kaikkien muiden äidit päästää...." Ihan kuin olisin josku villissä nuoruudessa käyttänyt tota samaa :whistle: Päätin että pojan kanssa alkaa tehopottailu, vaipat pois ja toivotaan että hokaa jossakin vaiheessa. Mattoja ei lattialla olekaan pojan allergoiden vuoksi joten helppo ne on siitä sitten luututa...

Ja kaikille onnittelijoille kiitoksia :flower:
 
Jotta päivää ollaan täällä vanhempia, siis 18.5.
Tänään minä itse kiipesi hoidossa isot portaat uudestaan huutaen ylös, koska "ilkeä hoitotäti" oli törkeästi hänet alas kantanut, lupaa kysymäti.
Toivon, että tämä on vain uhmaikää kaikki eikä siirtynyt luonne geeneissä. :'(
 
Huomenta.

Meilä pojalla viime yö oli melko hyvä 6.5h nukuttiin heräämättä joka on jo ihme,näitä tein kirjotuksia kun lukee ni mein poika vaikuttaa kehityksessä tosi jälessä olevalta lapselta :ashamed:

Ens viikolla taas kokeisiin sairaalaan ja maksa tutkimuksiin kun poika on ollut kellertävä ja silmätkin oli kellertävät nyt väri pikkuhiljaa parantunu mutta ei tuo normaalin värinen ole vielkään :(

Uhmaa löytyy täältäkin ihan omiks tarpeiks ja ääni on sitä luokkaa et sopraano tosta taitaa isona tulla.
 
Mulla tulee ja välillä sellanen olo, että meitin neiti ei osaa mitään. Mut sit taas huomaa, että joku toinen ei osaa lähimainkaan tehdä sitä mitä meidän neiti. Nää on vaan sellasia turinoita. Kerrotaan ja ihmetellään, kehutaan ja vähätellään. Toivotaan äitee2 ettei sairaalasta mitään vakavaa löydy. Just mun siskon mies ilmotti, että neiti on TODELLA kova ääninen, eikä heiänkään lapset oo sieltä hiljasimmasta päästä. On tainnu neiti kehittää hyvät keuhkot kun silloin aikoinaan ei niitä vattassa kerinny kehittää :D
 
Äitee2: toivotaan, että sairaalasta saataisiin selvyys kellertävyyteen, ja ettei se olisi mitään vakavaa :hug:

Huh huh, tänään oli taas sellainen päivä, että taisi poika herätä persus ylhäällä aamulla -kiukutteli melkein koko päivän kaikesta, teki housuihin 2x kakat ja pissat :kieh: Siis tää 2 v. uhma on kyllä PIKKASEN RASITTAVAA...Mukavaa oikein, kun nyt alettiin vielä yrittään sitä pikkukakkosta..
No, oon ajatellut, että jos hänelläkin on lomastressiä , kun ollaan aamusta iltaan keskenämme (isäntä töissä), eikä ole nähnyt niin rakkaita tarhakamuja aikoihin. No, arkinen aherrus alkaa taas maanantaina eli katotaan...
 
Poika on normaalin värinen ja jaksaa taas touhuta innoissaan,torstaina on lääkäri ja sitten selviää lisää ja tutkitaan enemmän.

Mie ite,mie ite kuuluu koko ajan ja missään ei saa auttaa sitten tolla pojalla menee hermo kun ei osaakkaan :headwall: ja sehän on sitten äitin vika.Eilisen istui papan kyydissä traktorissa kun oltiin heinähommissa ja illalla isi (joka on välillä kotonakin) hoiti pojat nukkumaan.Äiti mokoma jäi viel paalin pyöritykseen ja siitä sitten osotettiin mieltä äitille kun uskalsi hylätä hänet :)

Pojalle löytyi kaupasta gluteeniton ja maidoton leipä jota syö ihan innoissaan kun tähän asti olen ite tehny tattari sämpylöitä ja on pientä kyllästymistä havaittavissa.
 
Täällähän on ollut kauhea kuhina mun laitoksella olon aikana ;)
Kiva lukea muista suurinpiirtein saman ikäisten tohinoista! On niin tutun kuuloisia nuo uhmiskohtaukset!! Ja meidän neiti kun on perinyt äipältään ton itsepäisyyden niin huhhuh..
Äitee2 toivotaan että lääkäristä tulee hyviä uutisia!
Meillä neitosella taasen kauhee köhä/nuha! Käytettiin perjantaina lekurilla, muttei ollut onneksi korvissa! Ärsytysyskällä alkoi ja nyt onkin limanirtoomisvaiheessa! Ihanaa röhinää! Viime yö meni onneksi hyvin, nukkui omassa huoneessaan jopa 6asti ja jatkoi meiän sängyssä 8! kaks yötä sit köhi niin tinkaan että oksensi(meidän sänkyyn)!! Ihana herätä toisen oksentamiseen! (Onneksi vauva nukkui omassa sängyssään ettei saanut päällensä!) nyt onkin jo päikkäreillä kun niin väsyksi vetää toisen!
Niin ja kotimitat on n 87,5cm ja13kg
Jokos te olette saaneet leikata lapsosiltane hiuksia? Meillä neidin hiukset alkoi oikeestaan kasvaa vasta vuoden iässä :LOL: siihen asti oli melkeistä kalju! Nyt leikattu muutamaan kertaan korvapituuteen ja otsatuka pois silmiltä! Tykkää kovasti, sais laikata useemminkin hänen mielestään! Ponnarilla ei anna olla, ei tykkää sit yhtään, nyt olen yrittänyt opettaa et antais niillä "klipseillä" olla ton etutukan kiinni..aika heikkoa on vaan menestys..
 
Meillä kanssa kaikki pitäis tehdä itse.. Hampaiden pesu varsinkin on sellainen taistelu, kun siitä itse pesemisestä ei oikein ole hyötyä, niin pitää sen jälkeen vähän avittaa..

Parturissa ollaan käyty pojan kanssa kerran. Raukalla kun nuo hiukset ei kovinkaan ole kasvanut. On kuitenkin sen verran luonnon taipusat hiukset, että oli paree mennä oikein ammatti-ihmiselle parturoitavaksi. No, onneksi tuttu on parturi, niin ei maksanut kuin 3 euroa!
 
Heippa!

Mahtuuko mukaan :wave: ? Meillä helmikusssa 2005 syntynyt iloinen poika. Hänestä piti tulla isoveli juuri ennen 3-vuotissynttäreitään, mutta toisin kävi. Olen tässä juuri toipumassa tuulimunaraskauden tyhjennyksestä, ja iloisempia ajatuksia saadakseni ajattelin kirjoitella nyt tästä meidän ilopilleristämme.

Herralla on painoa 14 kiloa ja pituutta ehkä noin 93 cm, ja ikää siisen 2v 5kk. Hänellä ei tällä hetkellä pahemmin uhmaa ole, mutta kaikki täytyy tehdä itse (paitsi syödä hän ei kylläkään itse viitsi, paitsi herkkuja). Jos hän vahingossa esim. tulee portaat alas kädestä pitäen, hän kiipeää takaisin ylös ja tulee portaat alas ITE.

Nukkumaan hän siirtyi viikko sitten omaan huoneeseensa isojen poikien sänkyyn. Siirto sujui yllättävän hyvin, hän nukkui kahtena päivänä päikkärit siellä ja sitten jo toisena iltana ilmoitti, että isojen poikien sänkyyn eikä pinnikseen ja siellä hän on sitten nukkunut siitä lähtien. Hää ei tosin itsekseen nukahda vaan ollaan vieressä kunnes nukahtaa, mutta sitten kun nukahtaa nukkuu aamuun asti. Pitäis varmaan jossain vaiheessa tuosta nukuttamisesta päästä...

Herramme höpöttää koko ajan ja pitkiä lauseita, mutta pääsääntöisesti hän puhuu tavuilla eli useimmat sanat tulee tavuina. Kävimme keväällä asian tiimoilta puheterapeutilla, joka ei löytänyt mitään syytä 'tavuttamiselle' ja arveli puheen muuttuvan oikeiksi sanoiksi piakkoin. No, muutosta ei ole nyt kesän aikana tapahtunut ja elokuussa on uusi käynti puheterapiassa. Mutta täällä oli vissiin muitakin 'siansaksaa' puhuvia yli 2-vuotiaita? Mitä teille on neuvolassa sanottu? Meidät siis neuvolasta tuonne puheterapeutille laitettiin.

Mutta kaikenkaikkiaan tosi iloinen veijaripoika täällä meillä majailee. Isona hänestä tulee kuulemma palomies =) .
 
Tirppis: Onnittelut uuden perheenjäsenen johdosta =) :flower:

Sonja74: :hug: sinulle ja tervetuloa tänne meidän joukkoomme. Minun tuttavalleni oli sanottu, että vasta 3 vuotiaana aloitetaan täälläpäin enemmin puuttumaan tohon "siansaksaan". Ja hänen tyttärensä puhe korjaantui todella hyvin pelkästään sillä, että siirtyi 3-vuotiaana kotihoidosta päiväkotiin!
 

Täällä keskustelevat:

Riquli ja pikku-neiti 02/05
Tirppis ja pikku-neiti 02/05
Hilbert ja pikku-mies 05/05
Poikienäiti ja pikku-mies 11/05
Myymä ja pikku-neiti 04/05
Tipunen ja pikku-mies 07/05
Lillmam ja pikku-neiti 07/05
Mimmikaroliina ja pikku-mies 02/05
Äitee2 ja pikku-mies 03/05
Venla-05 ja pikku-neiti 01/05
Pinokkio ja pikku-neiti 05/05
Meirami ja pikku-mies 03/05
Äiti22w ja pikku-mies 03/05
Tiipeli ja pikku-mies 07/05
Sonja74 ja pikku-mies 02/05
 
Kyllä meinasi mennä eilen taas herne nenään! Poika lorautteli taas housuihinsa 3 x pissat ja hymyli vaan! Mummulla on nätisti sanonut, että nyt pitää mennä pissalle, mutta kotona ei toivoakaan! Taidan kohta siirtyä takaisin vaippoihin :kieh:
Saas nähdä kuinka ensi viikolla, kun tarha taas alkaa, menee. Tämän viikon poika on ollut mummulla kun itsellä alkoi työt jo maanantaina. Aikaisemmin ei tarhan kanssa ole ollut mitään, on viihtynyt siellä loistavasti, mutta nyt kun on ollut kuukauden loma, ja parhaimmat kaverit siirtyvätkin nyt isompien ryhmään, niin voi ollakin eri juttu. No, toivotaan, että sama reippaus jatkuu, eikä tule mitään ikävää.

Mitäs teidän lapsukaiset tykkää katsella tv:stä vai annatteko katsella tv:tä? Meillä Postimies Pate, Puuha Pete & Tomi Traktori ovat ihan ykkösiä. Poika saa katsella niitä joka päivä, kun tulee hoidosta kotiin. Saan tehtyä näin ruuan rauhassa :LOL: Myös Autot -elokuva on kova juttu, varsinkin siitä Martti!
 
Mekin halutaan vielä mukaan, vaikka en välttämättä kovin usein ehdi kirjoittaa. Meillä poika syntynyt toukokuun 9 päivä. 2 v neuvolassa pituus 88 cm ja paino n. 14 kg. Puhuu todella hyvin ikäisekseen, pitkiä lauseita, loogisia kysymyksiä esittää, R ja S enää puuttuvat. Moni on ihmetellyt....

Pottahommia harjoitellaan, välillä tulee vahinkoja ja varsinkin kakka pitää aina lykätä vaippaan. Yöllä ja ulkona vaippa vielä kovasti tarpeen. Mutta pikkuhiljaa. Tuttikin on vielä kovin rakas, sitä ei olla kerrasta raaskittu ottaa pois, mutta enimmäkseen on ilman tuttia kuitenkin. Nukkuessa tutti tärkeä. Nukahtaminen on hieman työlästä, tykkää että luetaan muutama kirja ja vieressä pitää olla niin kauan että nukahtaa.... Onneksi sitten nukkuu hyvin yöt, n. 10 tuntia, ei pahemmin heräile.

Vilkas tapaus on, välillä lentää mehut lattialle jääkaapista, puurolautanen puuroinen sirpaleiksi lattialle. Touhukas, joka paikassa yhtäaikaa. Rauhoittuu vain kirjojen ääreen, lukutoukka. Uhmaakin alkanut olla, vaikka perusluonteeltaan on iloinen ja aurinkoinen, varsinainen hymypoika. Saa pari kertaa päivässä kunnon raivarin jos asiat ei mene herran mielen mukaan. Kaupassakäynti on onnistunut yllättävän hyvin viime aikoina, n. pari kk sitten ei pystynyt ottamaan kauppaan lainkaan, koska ei kertakaikkiaan suostunut istumaan kärryyn. Sehän ei onnistu jos tuollainen vilpertti juoksee vapaana kaupassa :LOL:

On kova halimaan ja pussailemaan. Ulkona ei kauaa viihdy hiekkalaatikolla tms. vaan kulkee omia polkujaan, metsään, autotielle...
Illat on työläitä, yövaipan ja yöasun päälle laittaminen on täyttä työtä, kiemurtelee jatkuvasti karkuun.
 
Messiin vain vuokko43! Meillä onkin melko saman ikäiset pojan veijarit, meillä synnyttiin 19.5.
Meillä on myös yövaipan ja -asun laittaminen välillä tuskaa. Varsinkin nyt vaipan kanssa,kun muuten ollaan ilman, niin unillekaan ei haluaisi laittaa. Pakkohan se on, kun ei herää uniltaan pissan tuloon...
 
Voisin liittyä myös,meillä tosin lokakuussa tullaan vasta 2v. tänään 1v9kk.
Viimeksi mitattu 1v3kk ja mitat oli sillon 80,5cm ja 11kg. Itestä tuntuu että ei olisi kauheesti poika kasvanut tuosta,mutta 2v neuvolassa sen näkee sitten.
Kova touhuamaan on,isoveli 3v löytyy. sanoja ei juurikaan ole,omaa kieltään höpöttää kyllä. Potalla käydään ja ihan hyvin tuloksin,vaippa pysyy kuivana.
Maito allergia on, nyt ollaan ruvettu testaamaan maitoa että sopisiko, ja ainakin jonkin verran sietää tavallista maitoa,pikku hiljaa nostellaan määriä.
 
meillä pikkumies :headwall: . Käytiin yksityisellä,kun on toi vakuutus hommattu. Seuraillaan, luultavammin vain flunssaa.Onko muilla vakuutus? Käyttekö terkkaris vai yksityisellä lääkärissä? Tomi trakrori ja puuha pete putoaa täällä kans =)
 

Täällä keskustelevat:

Riquli ja pikku-neiti 02/05
Tirppis ja pikku-neiti 02/05
Hilbert ja pikku-mies 05/05
Poikienäiti ja pikku-mies 11/05
Myymä ja pikku-neiti 04/05
Tipunen ja pikku-mies 07/05
Lillmam ja pikku-neiti 07/05
Mimmikaroliina ja pikku-mies 02/05
Äitee2 ja pikku-mies 03/05
Venla-05 ja pikku-neiti 01/05
Pinokkio ja pikku-neiti 05/05
Meirami ja pikku-mies 03/05
Äiti22w ja pikku-mies 03/05
Tiipeli ja pikku-mies 07/05
Sonja74 ja pikku-mies 02/05
Vuokko43 ja pikku-mies 05/05
Leniah ja pikku-mies 10/05
 
Tänään käytiin siellä polilla ja huomenna mennään uudestaan kun lääkäri haluaa maksa-arvot ottaa ja tekevät vatsa-suolisto- ja maksa ultran :(
Pelottaa kovin mutta jospa kaikki olisi kunnossa niin ainakin toivomme.

Kesäflunssakin iski poikaan ja olo on vetämättömissä,lauantaina pitäisi lähteä reissuun mutta saapi nähä miten käy koska jos sieltä jotain epäillyttävää löytyy niin joudumme osastolle lisä tutkimuksiin,miks tän pitää aina olla näin vaikeeta? en jaksa ymmärtää.

Meilläkin nuo puuha-pete,elias-pelastusvene,postimies pate ja tomi traktori on mieli ohjelmia.

Ostettiin tänään pojalle uimahousut,hänen ensimmäiset ni ne piti saada vaippojen päälle kun kävi nukkumaan.

Mimmikaroliina meillä ei ole pojilla vaakutuksia kun esikko syntyi keskosena ja kuopuksella puhkes toi keuhko-astma ennen kun vakuutus kerettiin ottaa ni nyt ei pohjola enää myönnä sitä.Yksityisellä käydään harvoin,joskus pakko.Yleensä päästään aina lastenpolille joko lähetteellä tai suoraan riippuen kummasta pojasta kyse.
 

Yhteistyössä