40+ so what (vol. 3)

Kiitos kaikille rohkaisusta! Pakko jaksaa paarustaa... Pyrstikselle täytyy kuitenkin sanoa, että laiha lohtu: paljonko on järkee panna tuhansia euroja menemään, että saa aikaiseksi sen saman tuloksen kuin oma elimistö tuottaa luomustikin? Hoidoilla yritetään nimenomaan tuottaa useampia muniksia siinä toivossa, että siitä isommasta joukosta se yksi hyväkin sitten löytyisi.

Nyt näyttää tosiaan siltä, että luomusti saavutimme parhaan tuloksen: tulin sentään kertaalleen raskaaksi. Toiseksi paras tulos tuli kaikkein miedoimmalla hoidolla eli clomeilla: kolme tasakokoista follia. Lyhyen ja pitkän kaavan hoidoissa tulos on molemmissa yhtä huono: yksi iso folli. Pitäisikö tästä jotain osata päätellä?

Olen täällä itkenyt ja kiukutellut miehelle, joka ei sitä tosiaan lainkaan ansaitse. Viikonlopun kyläreissu piti perua siinä pelossa, että olen lauantaina punktion jälkeen vielä kipeä. Hitsi miten koville tämä ottaa... Iltakymmeneltä pitäisi vielä sekoitella coktaili irrotuspiikiksi ja osua sillä mahamakkaraan.

Tunnelmia ei ole mitenkään parantanut se, että tällä viikolla olen kuullut kahden työtoverini olevan raskaana.
 
Matsalu Mä mietin tuolloin, kun sä söit clomeja ja sait kolme hienoa follia, että kannattaisiko ne punktioida tyhjäksi. En tiedä mahtavatko ne klinikoilla tehdä sitä, että clomien / suunnitellun inssin tilalla tehdäänkin ivf / punktio? Oli ihan viisasta perua vkonlopun kyläreissu, kun eihän sitä voi etukäteen tietää, miten kipeäksi tulee. Mulla ekan punktion ja siirron jälkeen ei tullut oikein mitään, olin ihan freesi, mutta toisessa ivf:ssä mähän tulin tosi kipeäksi siirron jälkeen. Tsemppiä huomiseen punktioon, ajattele vain koko ajan sitä tavoitetta, että mihin tällä kaikella pyritään.
 
Päikki, mä ehdotin tuota samaa klinikan lääkärille (clomít+ivf), mutta hänen mielestään ei käy, kun clomeilla munasolujen puhkeamista on vaikea täsmälleen ennakoida. Ehkä clomien kanssa ei voi käyttää mitään jarruja? En tiedä. Toisaalta ehkä lyhyen kaavan hoidossa voisi sen piikkihormonin tason säätää niin matalalle, että vaikutus olisi suunnilleen sama kuin clomeilla... Mutta täytyy nyt tutkia tilannetta. Mulla on jo aika uudelle klinikalle varattuna, pohditaan sitten siellä joulun jälkeen uusilla aivoilla.

Millaisia oireita sulla Päikki oli tuon tokan punktion jälkeen? Että tiedän vähän varautua...

Eilen sitten sekoittelin irrotuspiikin. Mies piti ampullia pystyssä, kun minä hämmentelin kuiva-ainetta nesteeseen. Yhteistyö on voimaa! Sain lasiampullista haavan sormeen, mutta myös hormonit nahkaan. Nyt täytyy vain toivoa, että edes se meidän yksi iso folli jaksaa odottaa huomiseen eikä irtoa ennen aikojaan.

Kummallista tässä kaikessa on se, että olen jo aikapäiviä unohtanut alkuperäisen tavoitteen eli vauvan saamisen. Viime viikot on pyörinyt päässä vain se, että kunpa edes tämä hoito onnistuisi. Että saataisiin aikaiseksi edes yksi alkio siirtoa varten. Se on vähän eri asia... Mutta palvelee kuitenkin sitä meidän "käänteistä tavoitettamme." Hoito pitää saada onnistumaan, jotta voi todeta, että hoidoillakaan ei saada lasta. Aivan skitsoa!
 



Nimi (ikä )........... Kiertopv....Yrityskierto...Monesko haaveissa

Plättä (44)...................kp2/28-30.........?................7.
mimmimamma (46).....kp4/27...............y6v...........4.
pääpilvissä (46)..........kp5/25-43.........?................1.yhteinen
Saara10 (41)..............kp5/28...............yk?............1.
velmuliina74 (34).......kp8/24-30........yk3........... 6./1.yhteinen
haave3 (39)................kp12/28.............?................3.
liiza (42)......................kp13/28............yk5.............4.
kenzie64 (44).............kp14/28-29.......yk4............4.
Solakka Silakka (39)..kp14/26-27.......yk2............1.
Matsalu (44)................kp15/24-25.......IVF?..........1.
Nuusku (43).................kp15/28............?................4.
Päikki (40)..................kp18/27.............y1,5v.........2.
Minni007 (44) .............kp20/28.............yk5...........2./1.yhteinen
Taikakuu (40)..............kp27/27-32.......?................2./1.yhteinen
touhu tenava (45).......kp32/27-30.......y3v............6.
AinoEmilia (44)...........kp34/31-34.......?................4./1.yhteinen

tirulii (40) "tuubat pois"......kp5/?........................1./1.yhteinen
nillanilla (41) "yksityisyrittäjä"......kp7/ 28-30..........1.
einiinvaan (42) toipuu km:stä....kp?............yk1..........3.
babo67 (41) piuhat katki..kp8/29-31....PAS?/09..5./1.yhteinen

Tilastojen mukaan yli 40 v. vuoden sisään n. 33% raskautuu --> 33%/24 = 7,92 Pino alkanut 21.2.2008 --> 20.12.2008 mennessä "tavoite" = 6 - 7 (mukana laskuissa ei ole kadonneet lampaat, taustailijat, reilusti "alaikäiset" ja poistuneet)



Mukana myös:
Pinon päivittäjä lapsellinen67
Taustajännäilijät Karpalo67, äippä67, pyrstötähti , Pilvenpyörä, vilmaville,ikiemo, Pömppöli ja baby5


"Kadonneet lampaat", ilmoitelkaahan itsestänne
Kirsikka68 (40)...........kp50/28-39.........?................5.
Höpisijä (42)...............kp123/28............?...............3.
Elina67 (40)................kp?.......................?...............1.
ruujakengu...................kp142/28...........?...............3.
Mussukka67 (40)........kp196/29...........yk11........2./1.yhteinen
Hellu1...........................kp?/?...................?...............3.
[/i]

[/color] Pinon jättäneet: Rva Pikkumyy, gitte, Pennanen, annastiina, Riikkaliisa, kane, keijukka, dinosaurus61



Plussanneet

eli yrjöklubilaiset:


torpeedo (42)....17.4.2008..kp24....yk1..LA 31.12.2008

Mari66 (41)......9.6.2008....kp37.....y1,5v..LA 8.2.2009

päivänkakkara67 (41)..11.7.2008..kp40......................

mimuli (42).....30.7.2008...kp29..........yk4..LA 8.4.2009

äittä-67 (40).......15.9.2008....kp29.....yk1......................


[/b]




40+ SO WHAT (VOL. 2)
http://kaksplus.fi/keskustelu/t1091269
YLI 40-v. KUUMEILIJA-KERHO VOL 1. http://kaksplus.fi/keskustelu/t976636
 
Matsalu Tokan punktion jälkeen olin vähän kipeä. Ekassa punktiossa sain / otin paraservikaalipuudutuksen, en tiedä olisiko se vai mikä vaikuttanut, että en tullut ekan punktion jälkeen juurikaan kipeäksi. Mutta tokan punktion jälkeen tosiaan vähän tuntui: alavatsa turposi aika paljon, istuminen vaikeaa, ns. kuukautiskivut tms. Lepääminen ja Panacod auttoivat. Kotiin kannattaa varata särkylääkettä kunnolla. Tokassa hoidossa olin tosiaan sitten todella kipeä vasta n. vuorokausi siirron jälkeen, jolloin luulin "kuolevani kipuun". Pahaa, repivää, jatkuvaa alavatsakipua, huimasti pahempaa kuin esim. supistuksissa. En pystynyt istumaan, makaamaan, ainoastaan kävelemään linkkariasennossa. Ultran jälkeen lääkäri totesi, että jotain oli "risahtanut" munasarjoissa ja verta vuotanut vatsaonteloon.

Sulla Matsalu ilmeisesti tehdään punktio vain toiseen munasarjaan vai pitääkö kaikki pienetkin follit tyhjentää eli tehdäänkö punktio molemmille puolille? Jos punktio tehdään vain toiselle puolelle, niin luulisi, että ei tule niin pahoja jälkimaininkejakaan. Mutta mulla on tosiaan pienetkin follit tyhjennetty. Ei siksi, että niissä mitään munasolua olisi, vaan sen takia, että ne eivät jatkaisi kasvuaan, täyttyisi verellä tms. ja poksahtelisi ja aiheuttaisi turhaa kipua jälkikäteen.
 
Aika hurjaa tuo Matsalun hoito. Minä olen aina ihmetellyt, että eikö noilla klinikoilla tosiaan ole mitään muita keinoja, kuin aina vain koventaa keinoja. Kun kuitenkaan se meidän ikäisillä ei ole sama asia kuin nuoremmilla, vaan parempaa laatua saisi miedommilla keinoilla.
Helppo tietenkin sanoa näin jälkikäteen, mutta tuohon samaan lopputulokseen olisi nyt päästy tekemällä ivf luonnolliseen kiertoon. No, kuitenkin se yksikin riittää, niin kuin hyvin tiedämme ja koskaan ei voi tietää mikä on juuri se yksi, joka on se hyvä yksilö. :heart:

Plättä: :hug: Et sinä mitään jumita, etkä lähde mihinkään kyllä. :heart:
 
Voi voi, miten surullisia uutisia täällä meidän pinossa :( Jaksamisia Myylle ja tiruliille. Voimia kaikille hoidoissa oleville.

Joulu se lähestyy päivä päivältä ja kiire on sen mukainen(mukamas). Kauheaa hössötystä monta viikkoa ja sitten joulu onkin ohi. Minulle tulee aina aaton jälkeen semmoinen tyhjä olo. Johtunee varmaankin juuri tuosta hösäämisestä.

Minulla on ovulaatio hukassa :( Aloitin testaamisen kp10 ja silloin tuli suht vahva viiva, mutta kuitenkin nega. Siitä eteenpäin onkin sitten tullut ihan puhdasta negaa. Tiedä sitten oliko ovis jo aikasemmin vai jäikö tulematta. No, joka tapauksessa tästä kierrosta tuli huti.
Aikasemmin pinossa oli jonkun lääkärin antamaa tilastotietoa meidän ikäisten raskautumisesta. Alkoi kyllä mietityttämään ja vähän surettikin.
Voi kun pystyisikin unohtamaan koko yrittämisen ja heittämään tikut menemään, mutta kun ei. Ovistesteistä on tullut jo osa meikäläisen elämää...varsinainen addiktio :LOL:

 
En minä mitenkään lääkäreitä moiti, itse olen näihin hoitoihin halunnut ja ehdottanutkin,
että kokeillaan molemmat hoitomuodot. Mielessä on nyt käynyt myös tuo Lapsellisen mainitsema luonnolliseen kiertoon tehty punktio. Mutta katsotaan nyt.

Päikki, mullahan on se veren hyytymishäiriö ja juuri tuota vuotoa vatsaonteloon pelätään. Veriarvot olivat nyt niin hyvät, että mitään ennakkohoitoa ei tarvitse antaa, mutta jos mulle tulee tuollaiset vatsakivut, joudun lähtemään heti sairaalaan. Jos munikset alkavat vuotaa, voi olla, että se vuoto ei minulla välttämättä lopukaan itsestään. En uskalla punktion jälkeen ottaa mitään särkylääkkeitäkään, että varmasti tuntisin ajoissa kivun, se kun on ensimmäinen merkki nesteestä vatsaontelossa. Toisaalta kovin suurta riskiä ei ole, kun muniksia on niin vähän ja vain toisella puolella. Mulla siis ne pienetkin ovat oikealla samoin kuin se yksi iso ja kaikki tyhjennetään. Vasen puoli kuoleentui täydellisesti siinä samassa rytäkässä, kun oikealta tapettiin lisäsumutuksella yksi liian iso folli. Voi elämän kevät tätä säätämistä!

Nyt on kuitenkin mieli parempi. Yritän tosiaan suunnata lämpimät ajatukseni siihen yhteen isoon ja ehkä sittenkin jonkin sortin solun sisältäviin pikkufolleihini. Nyt on vain niin, että yhden ihmeen sijasta me tarvitsemme kaksi: normaalitapauksessa olisi ihme, jos raskaus alkaisi, mutta nyt ihmettä tarvitaan jos siihen, että saadaan siirrettävä alkio aikaan. Sympatiaa ja hyvää mieltä täytyy loihtia myös miehelle, joka huomisaamuna joutuu tiristämään simpat purkkiin jonkun hikisen pornolehden avulla klinikan takahuoneessa. Köyhää touhua, siellä ei ole edes videoita!

Joo Plättä, sinä olet yksi minun mielifilosofejani tällä palstalla, älä katoa mihinkään!



 
Matsalu Lupaan lopettaa sun häiriköimisen ihan tällä minuutilla... Ja todellakaan tarkoitus ei ole maalata mitään piruja seinille! Tuli vielä mieleeni, että sulla on varmasti suurin riskitekijä hyytymishäiriöstä johtuen itse punktio. Kun itse makasin lavitsalla, niin lääkäri sanoi juuri ennen punktiota, että on olemassa vaara, että neula osuu (kun se menee emättimen seinämän lävitse) suureen verisuoneen. Siinä on siis iso riski, vaikka ei mitään hyytymishäiriötä olisikaan, puhumattakaan siitä, jos sellainen on.

lapsellinen Mun kokemus lapsettomuusklinikoista tai ainakin yhdestä eli VL:sta on se, että ei ne vain kovenna keinoja tai lisää lääkemääriä. Pikemminkin hoito on neuvottelevaa sekä asiakas- ja yksilölähtöistä. Esim. mun kohdalla vaihdettiin ekan hoidon jälkeen lääkettä, jos sillä olisi saatu parempaa tulosta aikaan. Uskon, että kyllä siellä aidosti halutaan auttaa ja löytää juuri kyseiselle ihmiselle oikea ratkaisu, vanhoille munillehan ei kukaan lääkäri tai klinikka voi mitään.
 
Päikki, sinä et häiriköi, tarvitsen kaiken tiedon mitä ikinä voin saada! Minulle riskaabelein kohta ei ole tuo emättimen seinämän läpi meno, koska siinä vuoto todennäköisesti tulee myös emättimestä ulos. Pahempi on se, jos munasarjoista tihkuu verta vatsaonteloon: sen määrää ei näe ja se voi yllättää. Mutta toivotaan nyt parasta. Luotan hyytymislääkärin asiantuntemukseen. Tarvittaessahan tuota vuotoa olisi voitu ennaltaehkäistä jääplasmatiputuksella, mutta hyytymislääkäri ei pitänyt sitä tarpeellisena.

Kysyisin myös, pitikö Päikki sinun pyytää sitä puudutusta vai kuuluiko se ilman muuta kuvioon? Vähän mietityttää, kun lääkäri ei sanonut siitä mitään etukäteen.
 
Matsalu Paraservikaalipuudutusta, eikä muutakaan puudutusta, ei tarvitse erikseen pyytää. Automaattisesti siis annetaan puudutetta, rauhoittavaa ja kipulääkettä, hoitaja ja / tai lääkäri saattaa lähinnä kysyä, että haluaako tietyn puudutuksen tms. Lääkäri kysyi multa ekassa punktiossa haluanko paraservikaalipuudutuksen ja otin. Olin käyttänyt samaa puudutusta synnytyksessä ja pärjäsin pelkällä sillä. Toisessa punktiossa en ottanut, koska ajattelin, että homma on niin nopeasti ohi kuiteskin. Kyllä ne oikeasti lääkitsevät niin paljon kuin vain on mahdollista, jos vaan yhtään tuntuu kipua. Itse selvisin aika pienellä lääkemäärällä molemmissa punktioissa, en vain halunnut mitään tajutonta määrää lääkkeitä, vaikka kyllähän se koko toimenpide totta puhuen vähän sattui ja tuntui epämiellyttävältä. Emättimen seinämän lävistäminen ei juuri tuntunut, mutta se follien "imeminen" tyhjäksi oli epämiellyttävää. Uskon, että mä pääsin kuitenkin aika vähällä, koska folleja oli vähän ja toimenpide siitä syystä ohitse n. 10 minuutissa. Omin jaloin kävelin lepohuoneeseen. Moni on eri palstoilla todennut, että eniten on sattunut alussa katetrin laittaminen käteen! Mikä ei mulla kyllä tuntunut missään.

Sun ei Matsalu kyllä yhtään kannata pelätä huomista kivun suhteen, koska aivan varmasti siitä selviät kunnialla. Varmaan suurin jännitys sulla onkin follin suhteen, että onko se siellä vielä ja sisältääkö se munasolun. Toivotaan parasta!!! Sen muuten kuulee siinä heti eli kun folli on imuroitu, biologi ottaa neulan sekä putken ja käy labrassa tsekkaamassa löytyykö sieltä mitään.

Tuleeko Matsalu miehesi mukaan myös punktioon? Ainakin mulle miehen oleminen vieressä ja hänen silittelynsä antoi tukea ja rohkeutta. Lisäksi hoitaja antoi hänelle tehtäväksi tarkkailla mun pulssia, mulla oli siis piuha sormesta.
 
No en minä kipua pelkää ollenkaan, koskekoon vaikka kuinka, jos vain jotain tulosta tulee. Olisihan se mahdollinen lapsi synnytettäväkin, tuskin punktio voi sen pahempaa olla! Katetri mulla taas on pantu käteen monen monta kertaa, siitä ei ole mitään huolta.

Follit tosiaan jännittävät: perinteiset ovislimat tulivat tänään, mutta mitään kipuja ei ole tuntunut. Ehkä se isokin siellä ainakin toistaiseksi paikallaan köllöttää. Realisti täytyy kyllä olla. Mitä minä näiltä palstoilta olen lukenut, yleensä ainakin kolme kypsää follia on tarvittu siihen, että siirtoon päästään.

Mies tulee mukaan, eihän sieltä klinikalta pääsisi lähtemäänkään ilman saattajaa. Muutenkin olemme sopineet, että hän pyrkii olemaan edes samassa huoneessa, kun meidän vauvaa laitetaan alulle, olipa tekotapa mikä tahansa. B)
 
pyrstötähti
aivan hullun maallikon aprikointia,pitäskö matsalun sun ukkos kans nyt varalta äkkiä yhtyä tänään jos se folli päättää lähettää muniksen taipaleelle ennen huomista niin olisihan siellä kunnon simppalauma sitten odottelemassa kuitenkin? Ajattelin kun perinteiset limatkin ilmaantuivat jo? Sitten voitte huomenna onnitella itseänne jos sieltä ei mitään enää löytyisikään. Vai onko hoitojen aikana sallittua vanhanaikainen pano lainkaan?

Aivan hirveästi onnea huomiseen. Minusta ei ikinä olisi tuohon urakkaan. Ja olen niin hajamielinen etten mä muistaisi oikeaan aikaan noita piikkejäkään.

Pitkästä aikaa omaa napaa. OIkein normi tädintulo-oireet, en tiedä onko se laiha lohtu kuitenkin että kierto tuntuu kilkuttavan edelleen kuin kello. Jotenkin säälittävää ajatella että minkä ihmeen takia se vielä yrittää huhkia. Kun ei mitään saa kuitenkaan enää valmiiksi. Ymmärrän Plätän fiilikset. Tänään näin yhden nelikymppisen naisen puhisevan ison mahan kanssa ja meinasin sanoa ilkeästi että mitä sinäki enää tuossa iässä. Jotenki nyt on pms ja kaikki sopivasti ärsyttää. Täytynee avata sitten taas konvehtirasia kotona ja ottaa lasi viiniä. Sitä kuitenkin saa tehdä fertiilin iänkin ylittäneet ikäloppukanat :'( Sekin varmaan kohta kielletään yli 35 vuotiailta.

Myystä ei kuulu mitään toivottavasti kaikki niin hyvin kuin näissä oloissa voi olla.

Odotellaampa nyt jännityksellä miten matsalun käy tässä kovassa pelissä jossa semifinaali jälkeen peli vaan kovenee. Minä kuitenkin uskon että paremmin tässä käy kuin arvaatkaan.
Iloista illanjatkoa koko porukka kot-kot-kot :heart:
 
Ei minulla oikeastaan mitään asiaa ole. Haluan van toivottaa Matsalulle tuloksekasta punktiopäivää. Toivon teidän onnistuvan. Itse asiassa pelkään aina, että kirjoituksillani loukkaan jotakuta teistä, joilla lapsia ei vielä ole. Toisaalta toivon, että näkisitte myös kolikon tämän puolen. Onni ja ilo lapsista on suuri, mutta harmaa päivä on harmaa täälläkin.

Joskus sitä leikittelee ajatuksella, että entä jos lapsia ei olisi. Luulen, että voisin siinä tilanteessa elää tosi mielenkiintoista elämää. Tosin en varmaan itse ymmärtäisi sen hyviä puolia.

En toki ole mihinkään pinosta lähtemässä. Jotenkin vain tuntuu siltä - ainakin kierron päivänä 2 - että vuosi turhaa yritystä kyllä jo kertoo aika hyvin, missä mennään. Siksi oikea paikka minulle olisi ehkä taaemmalla. Silti en vielä uskalla. Ehkä tarvitsen jonkin merkin tai sysäyksen.
 
Kiitos onnentoivotuksista! Mulla on niin hyvä mieli, kun tuntuu, että ihan oikeasti moni ihminen elää virtuaalimaailmassa mukana tässä meidänkin kohelluksessa. Kovin monelle tästä ei ole tullut live-elämässä puhuttuakaan eikä asioita ainakaan viitsi jauhaa samalla tarkkuudella kuin täällä netissä. Tuolla lapsettomuuspuolen kuukausipinossa taas on niin paljon ihmisiä, ettei siellä edes ehdi oppia tunnistamaan nikkejä, ennenkuin punktiot on tehty ja piinapäivät kärsitty. Minkä lisäksi siellä on nuoria ihmisiä, jotka munivat vaikka kuinka...

Pyrstis, kuksia ei saa, vaikka juuri nyt olisi erittäin tarpeen yhdistetty lohtu- ja rohkaisupano. Miehen siittiöitä pitää säästää kaiken varalta huomiseen ja onhan se niiden ulos saaminenkin hiukan helpompaa, jos on palleissa jonkin verran painetta.

Saara, meille tehdään icsi. Toivoa sopii, että biologi löytää miehen spermasta valioyksilön. Kai niitäkin siellä on, vaikka epänormaalin muotoisia ja hitaitakin löytyy.

Plättä, ei sinun juttusi ainakaan minua loukkaa. Tottakai kun on oikein vaikeaa ja mieli paha, ajattelen välillä palstalaisistakin, että mitä tuokin viitsii vinkua, monen lapsen äiti. Mutta jokaisen on elettävä elämänsä sellaisena kuin se eteen tulee eikä hyödytä mitään ruveta kadehtimaan toista. Me ollaan kuitenkin saman sukupolven ihmisiä ja meillä on paljon yhteisiä kokemuksia. Me osaamme tukea toisiamme, olipa elämäntilanne mikä tahansa.

Nyt mä suljen netin ja palaan vasta huomenna. Mutta ihan heti tulen kertomaan kuulumiset kun suinkin suostuvat sormet näppäilimme taipumaan!
 



Nimi (ikä )........... Kiertopv....Yrityskierto...Monesko haaveissa

Plättä (44)...................kp3/28-30.........?................7.
mimmimamma (46).....kp5/27...............y6v...........4.
pääpilvissä (46)..........kp6/25-43.........?................1.yhteinen
Saara10 (41)..............kp6/28...............yk?............1.
velmuliina74 (34).......kp9/24-30........yk3........... 6./1.yhteinen
haave3 (39)................kp13/28.............?................3.
liiza (42)......................kp14/28............yk5.............4.
kenzie64 (44).............kp15/28-29.......yk4............4.
Solakka Silakka (39)..kp15/26-27.......yk2............1.
Matsalu (44)................kp16/24-25.......IVF?..........1.
Nuusku (43).................kp16/28............?................4.
Päikki (40)..................kp19/27.............y1,5v.........2.
Minni007 (44) .............kp21/28.............yk5...........2./1.yhteinen
Taikakuu (40)..............kp28/27-32.......?................2./1.yhteinen
touhu tenava (45).......kp33/27-30.......y3v............6.
AinoEmilia (44)...........kp35/31-34.......?................4./1.yhteinen

tirulii (40) "tuubat pois"......kp6/?........................1./1.yhteinen
nillanilla (41) "yksityisyrittäjä"......kp8/ 28-30..........1.
einiinvaan (42) toipuu km:stä....kp?............yk1..........3.
babo67 (41) piuhat katki..kp9/29-31....PAS?/09..5./1.yhteinen

Tilastojen mukaan yli 40 v. vuoden sisään n. 33% raskautuu --> 33%/24 = 7,92 Pino alkanut 21.2.2008 --> 20.12.2008 mennessä "tavoite" = 6 - 7 (mukana laskuissa ei ole kadonneet lampaat, taustailijat, reilusti "alaikäiset" ja poistuneet)



Mukana myös:
Pinon päivittäjä lapsellinen67
Taustajännäilijät Karpalo67, äippä67, pyrstötähti , Pilvenpyörä, vilmaville,ikiemo, Pömppöli ja baby5


"Kadonneet lampaat", ilmoitelkaahan itsestänne
Kirsikka68 (40)...........kp51/28-39.........?................5.
Höpisijä (42)...............kp124/28............?...............3.
Elina67 (40)................kp?.......................?...............1.
ruujakengu...................kp143/28...........?...............3.
Mussukka67 (40)........kp197/29...........yk11........2./1.yhteinen
Hellu1...........................kp?/?...................?...............3.
[/i]

[/color] Pinon jättäneet: Rva Pikkumyy, gitte, Pennanen, annastiina, Riikkaliisa, kane, keijukka, dinosaurus61



Plussanneet

eli yrjöklubilaiset:


torpeedo (42)....17.4.2008..kp24....yk1..LA 31.12.2008

Mari66 (41)......9.6.2008....kp37.....y1,5v..LA 8.2.2009

päivänkakkara67 (41)..11.7.2008..kp40......................

mimuli (42).....30.7.2008...kp29..........yk4..LA 8.4.2009

äittä-67 (40).......15.9.2008....kp29.....yk1......................


[/b]




40+ SO WHAT (VOL. 2)
http://kaksplus.fi/keskustelu/t1091269
YLI 40-v. KUUMEILIJA-KERHO VOL 1. http://kaksplus.fi/keskustelu/t976636
 
Mulla on nyt kurjimpia mahdollisia uutisia. Olin siis tänään punktiossa: aluksi kaikki näytti jopa paremmalta kuin odotettiin: löytyi kaksi kypsää munasolua. Mutta kun niitä alettiin käsitellä icsiä varten, molemmat hajosivat. Ne olivat siis niin hauraita, että eivät kestäneet hoidon vaatimaa käsittelyä.

Tällä erää tämä oli nyt sitten tässä. Koska hyytymishäiriöstäni ei tuntunut olevan operaatiossa mitään haittaa, menemme tammikuussa uudelle klinikalle ja yritämme vielä toisen kerran. Mutta nyt vetäydyn muutamaksi päiväksi nettipimentoon nuolemaan haavojani. Palaillaan ja parempaa onnea kaikille muille.
 
Matsalu, mä elän tässä teidän matkassa mukana ihan tosissani. Joka päivä melkein vaklailen, että mitä sinulle kuuluu. Jossain vaiheessa mietin, että onko mulla joku perversio kun niin pakonomaisesti seuraan ventovieraan tekemisiä. Sen siitä sait, siis hullun fanin, kun kävit km-pinossa. Niin, ehkä minulla ei ole sitä omaa elämää?

Todella surullinen uutinen oli tänään, ei tässä muuta voi todeta. Pahoitteluni sinulle. Mä niin pidin peukkuja teille. Voin ihan rehellisesti ja vilpittömästi sanoa, että tämän oman kuumeilun keskellä olen koko ajan pitänyt peukkuja sinulle enemmän kuin itselleni!

Jossain vaiheessa muistan, että mietit, jaksatteko toiseen klinikkaan mennä uutta rumbaa aloittamaan. Se minua nyt ilahduttaa, että olette vielä päättäneet yrittää!!! Toivon sydämeni pohjasta, että teille vielä se onni suodaan!!!! Toisaalta, sinulla on selvästi se maailman ihanin parisuhde, sekin on yksi parhaimmista lahjoista, mitä ihminen voi saada. :heart:

Näillä mietteillä, joulunodotusta toivon kaikille teille, ja plussia tiätty!!!

w *vieraileva tähti tässä pinossa* B)
 
Matsalu Taustalla jännitin myös, sormet ja varpaat ristissä parasta toivoen. Tosi pahoillani olen. :'( :hug: Älkää antako periksi! :heart:

pyrstötähti Kiitos lämmin taannoisesta kutsusta palstalle, josta ilahduin :xmas: Kunnia-asia =) Mutta sallithan, että ujona hiirenä taustailen, ja toisinaan aktivoidun kun siltä tuntuu :heart:

Hyvää, tunnelmallista joulunalusaikaa toivotellen,

Hibiscus
 
:hug: Pikkumyylle ja miehellesi myös . Tuntuu niiiin pahalta :'( Olet ikäiseni ja meillä ei sitä ensimmäistäkään yhteistä plussaa ole vieläkään ollut. Siltikin luopumisen tuska on olemassa siitä ettei sitä ehkä koskaan tulekaan tämän unelmieni miehen kanssa. Ehkä se olisikin liikaa kaiken jo olemassa olevan onnen lisäksi. Voimia teille. Nauttikaamme siitä mitä meillä jo on. :hug:

Oma napa : Kp 2 tänään lauantaina. Täti saapui lopultakin ja ties millä hanat avasi.... jumalattoman kipeä olen ja vuodan kuin seula. Taju puoliksi kankaalla. Oksettaa , paleltaa ja tekee kipeää joka paikkaan. Keskenmenosta tuskin on kyse, ainakin testi näytti negaa toissapäivänä.

Olen myös nyt niin ajatuksissani Myyn takia ja omien kipujeni kanssa että Toivotan mukavaa viikonloppua kaikille ja lähden kahvin keittoon....

http://joulukalenteri.positiivarit.fi/ käykääpä katsomassa.

t. AinoEmppu
 

Yhteistyössä