40+ so what wol.13

Hellou moi moi p! ikaisesti ja onnea kaikille raskautuneille, kuten Pirtsille! :)

No ei päästy siihen testiryhmään, ollaan liian nuoria ja liian vähän hoidettuja. Ainakin yksi ivf pitää olla ekana tehtynä. Olis voinut tietty sen kertoa puhelimessakin... Toisaalta lääkäri oli aivan ihana ja jotenkin sellainen tehokas tsemppaaja, ja empaattinen myös, ei oo kuk. aan ennen kysynyt että miten henkinen jaksaminen. Ja se puhui toukokuun kemiallisesta . sanalla "keskenmeno", mitä mä eka järkytyin, mutta sitten se tuntuikin hyvältä, koska joku otti sen vakavasti. Et ei mikään ihan läpihuutojuttu ollut.

Joka tapauksessa, tuonne jäädään, ja jotain uuttakin, alan syödä DHEAa, ja kilpirauhasarvot tsekataan. Vuoden alussa sitten on aikeissa isommat toimet. Ehkä siihen ryhmäänkin voi sitten yhden koeputkikeikan jälkeen päästä. Tolla klinikalla on kyllä kaikkia uusia kokeiluja, ja niihin mekin varmaan lähetään mukaan. Mut eka pitää tota DHEAa vetää väh. kuus viikkoa, ennenku ne tekee mitään. Letroja voi syödä samalla. Joulukuun kiertoon otan varmaan sitten taas koko arsenaalin.

Ultrattiin, ja taas kehuja satoi, mutta eipä ne ny niin lämmitä, kun periaatteessa helpottais, jos jotain, jolle vois tehdä jotain, löytyis. Ovis oli tapahtunut vas. puolelta, kuten oletinkin, ja keltarauhanen oli kaunis, vai mitä sanaa se käyttikään.

Mulla on hyvä FSH-arvo, ja se kompensoi alhaista AMH-arvoa, joka kuulemma tuon DHEAn ja siihen yhdistettyjen tablettihoitojen kanssa yleensä kohenee. Lääkäri kertoi, että uudemman tutkimuksen valossa nelikymppisillä on enemmän hyviä munasoluja kuin on luultu. Mutta ne tuhoutuvat herkästi jo ENNEN ovista, kun keltarauhanen alkaa toimia liian aikaisin. Tuolla on kerätty munasoluja myös oviksen jälkeen heti, koska nekin saattavat olla ihan hyviä vielä, mitä siinä vaiheessa on jäljellä. Ivf:ssä ne ilmeisesti tuolla pakastavat kaikki, koska tabletti(ja pistos?)hoito ohentaa limakalvoa sen verran, ettei suorilta kannata siirtää.

Nyt vaan enää se rahaongelma... Mies meinas pyörtyä kuunnellessaan kaikkea, mä siinä vaiheessa, kun piti maksaa... Ei olis ollut nyt tod. varaa edes ultraan plus suunnittelukäyntiin!

Ja mitä tähän kiertoon tulee, niin ei oo mitään erit. oloja. Tänään kai dpo6. Rinnat kipeytyivät tutusti jo eilen, kun ei ole letrokierto.
Hei Maimei - nyt kuulostaa pätevältä paikalta missä olet käynyt
mikä paikka se on
voisikohan ne ottaa meitsin testicaseksi ainakin on hoitoja takana
tahtois vielä hyvään hoitoon yrittämäön ennen 42 vee rajapyykkiä

Oliko teillä maimei puhetta niistä munisten tuplakeräilyistä kun nyt uutuutena on että kerätään kaks kertss ensin muniksia ja pakastetasn ne alkiot ja sitten tuplamäärällä kerättyjä soluja aletaan ivf - elu ei tuoresiirtoa - kuullut just sitä ettänkunne hormonit laittaa kropan niin sekaisin että paree kerätä solut ja istuttaa ne eri aikaan

Mitä ne sanoi dheasta ' mihin se auttaa - se on tuntematon mulle
 
Maimei, me ollaan liian nuoria johonkin??? Whaaaat? Eipä ihan heti uskoisi. Siis mitä tuo DHEA on? Kysyy tyhmä!!! Sulla on aika lailla samanlaiset gynekäynnit kuin mulla. Kaikki on periaatteessa hyvin, mutta jostain syystä ei vaan tärppää!! Hyvä, et kilpparit tsekataan.

Eiköhän plussasta koko sakki, niin palsta hiljenee kertalaakista!

ON: oon pistänyt Gonalia nyt kolme kertaa. Outoa ja jotenkin karmaisevaa. Kaikkeen sitä pitää ryhtyäkin. Mut jotenkin erilaista tämä alkukierto. Tulee valkovuotoa, jota ei ole tullut aikoihin! Äkkiä nyt se ultra, niin kuulee, onko limakalvot yhtään paremmat. Mieliala on mitä on! Mun pitäis raskautua jo työpaikankin takia... Pääsisin eroon ärsyttävistä työtehtävistä hetkeksi! :D Enkä siis varmasti tule, koska kohtalo tietenkin haluaa mun kehittyvän ja tekevän nämä hommat loppuun! :cautious:
Tsemppiä pistoksiin
Musta gonal f oli paras kun siinä oli se injektiokynä ja niin ohut ja lyhyt neula
 
Huh-huh, miten vilkasta keskustelua täällä on, ei pysy edes perässä. :D

Plussiakin on näkynyt, ONNEA! (y)

Pirtsille tsemppiä, toivottavasti olisi kuitenkin natsannut. Miksi teille muuten yleensäkin tehtiin inssi, jos ongelmana on huonot uimarit? Mulle on jäänyt käsitys että huonojen uimareiden kanssa mennään yleensä samantien IVF:ään tai siihen toiseen, mikä se mikro-versio siitä onkin nimeltään. Mutta en todellakaan ole mikään asiantuntija, kai ne tietää mitä tekee. Toivotaan joka tapauksessa parasta. 1 + 1 siihen tosiaan vain tarvitaan. :)

MaiMei, kävitkö mahdollisesti Mehiläisessä? Tuo käyntisi kuulostaa tutulta. Kävin itse keväällä Mehiläisessä, kun Facebookissa tuli News Feediin toistamiseen sellainen mainos yli 40-vuotiaiden hoidoista :D ja siinä puhuttiin just jostain validointiryhmästä. Soitin sinne ja selitin tilanteeni ja täti kyseli kaikenlaista ja kävi kyllä ilmi, ettei meille mitään hoitoja ole tehty. Silti täti oli sitä mieltä että voisin sopia validointiryhmään, joten varasin ajan. Lääkäri sitten ilmoitti heti etten pääse ryhmään, kun ei ole hoitoja tehty. Tuli vähän rahastamisen maku suuhun, miksi ei sitten tätä ilmoitettu puhelimessa?! En olisi varannut aikaa, jos olisin sen tiennyt. Sinne sitten meni about 200 € kankkulan kaivoon. :mad: DHEA:sta hän puhui mullekin, mutta vain jos menisin hoitoihin eli ei suostunut kirjoittamaan reseptiä luomukokeilua varten. Nyt mietinkin että menisinkö vanhalle luottogynelleni kinumaan sitä, mutta kun ei tiedä suostuuko hänkään. En viitsi enää juosta gynellä "turhaan", kun eihän ne mitään pysty tekemään kuitenkaan enkä edes halua tietää mitään AMH-arvoa, kun tiedän että vain masennun, jos tai varmaankin kun se on huono. En kuitenkaan osaa lopettaa toivomista, joten jatkan strutsielämää ja pidän pään tukevasti hiekassa. :rolleyes: Kälyni on lääkäri (ei gyne), mietin myös yrittäisinkö häntä saamaan kirjoittamaan reseptin. Epätoivoinen mikä epätoivoinen...

Täällä oli myös puhetta siitä miten on luullut että heti tärppää ehkäisyn poisjättämisen jälkeen. Jep, liityn kerhoon. Esikoisen syntymän jälkeen oli käytössä kortsut ja kun ne jätettiin pois, kuvittelin että heti tärppää ja muistan olleeni kolmannen hutin jälkeen aika turhautunut. Silloin kuvittelen kuitenkin että ennemmin tai myöhemmin tärppää varmasti. Esikoinen kun sai alkunsa 13 vuoden yhtämittaisen pillereiden popsimisen jälkeen 4. yrityskerralla (mahdollisesti jopa ekasta ovulointikerrasta, kun en ennen tärppiä tapahtuneissa kierroissa saanut ovistesteihin ensimmäistäkään plussaa). Joopajoo, tässä sitä nyt ollaan, kohta 3 vuotta yrityksen aloittamisen jälkeen ja alkaa pikkuhiljaa käydä selväksi ettei sitä tärppiä taida tulla (yksi KKM mulla oli keväällä 2014). 44 vuoden ikäkin lähestyy kovaa vauhtia ja nyt taitaa olla menossa YK 32 tms. Mahdollisuudet pienenevät koko ajan. Ei paljon naurata, ei. :( Jos olis enemmän rahaa, yrittäisin vielä IVF:ää, mutta kun sen onnistuminen on niin epätodennäköistä, en tässä iässä viitsi siihen lähteä, ellei lottovoitto osu kohdalle. Mutta kyllä varmaan ainakin vuoden päivät jaksan vielä elätellä toivoa että se tilastoihme sittenkin osuisi kohdalle. :whistle:

Mutta joo, nyt on kai KP 28 ja luultavasti DPO 11. Kattellaan mitä on tulossa, "it ain't over til the fat lady sings". :D
 
Viimeksi muokattu:
Hellou! Testasin jo toisennii kerran ja mitä, vitivalkoista tikkua vaan. Pööh. Eikä kyllä tunnukaan mitään missää, ei oo tissit kipeet tms. Ai mitä, pitäis testata vasta jos menkat ei ala...? Jaaa, no... Yhym, vaihdetaanpas aihetta :whistle:

Mun kaveri (41v.) sai muutama viikko sitten vauvan. Ihan luomuna. Neuvoi varaamaan ulkomaanmatkaa ensi kesälle, tai hakemaan kouluun tai uuteen työpaikkaan, tai tekemään muita tarkkoja suunnitelmia ensi vuodelle. Silloin kuulemma tärppää varmasti! Joten siskot, olkaatten hyvät, neuvoa saa vapaasti noudattaa ;)
Itsehän taidan varata sitä gyneä, niin jospa se jo aiheuttaa tärpin.

Semmosta. Tämmöstä. Minen tiiä yhtään missä menen. Tai siis duunissa olen, mutta mikä kp, mikä dpo. Lasketaanpa... Voisko olla kp 23 ja dpo 10. Luulisin.
Jännä miten sitä rupee tarkkailemaan tuntemuksiaan plussaa toivoessa. Mullakin monena päivänä ihan varmasti vihlonut alamahaa... ollu maha sekaisin... kokeillu tissejä pitkin päivää, että aristaako :LOL:
 
  • Tykkää
Reactions: Babez74
Heips kaikille !!
Uutena täällä liityn joukkoon jos vain sopii:) Omaa taustaa sen verran, että ikää tulee loppuvuodesta 39 v mittariin ja kaksi lasta on ennestään. Tunnustan että olen jo kuukausitolkulla pyörinyt täällä palstalla, ja nyt vihdoin päätin liityä mukaan kuumeilemaan. Eli siis iltatähtönen olisi haaveissa, yritystä takana jo jokunen kuukausi ja mitään ei vielä ole kuulunut vaikka yritys on tooosi kova :X3:
 
Elotar74, hahaa, tunnistan NIIN tuon tuntemuksien tarkkailemisen. :ROFLMAO: Tuota tissien kokeilua tulee harrastettua täälläkin, silleen muka diskreetisti käsivarsilla painaen kesken työpäivänkin. Ja voi sitä toivon kipinää, jos välillä jotain muka tuntuukin. :D Nyt olen parina päivänä huomannut että ikenet hieman vuotavat hampaiden pesun yhteydessä ja heti googlettamaan olisko se raskausoire (kuuluu mahdollisiin raskausoireisiin, mutta tuskinpa vielä DPO 11 :D). Samoin on viime päivinä ollut pientä päänsärkyä ja heti lähtee mielikuvitus laukkaamaan että se johtuisi raskaudesta. Sanoo nainen, joka on kärsinyt päänsärystä on/off 8-vuotiaasta asti, mutta jep jep, nythän se muka olisi raskausoire. :rolleyes: Eilen liikutuin kyyneliin, kun katsoin YouTubesta Prinssi Danielin puheen Kruununprinsessa Victorialle heidän häissään (oli kyllä oikeasti tosi kaunis ja liikuttava puhe :love:) ja tottakai se on selvä merkki raskaudesta. :LOL: Joo, hyvin menee. :whistle:

Muutenkin on hassua huomata miten sitä on oppinut tuntemaan kroppansa tässä tämän yrityksen yhteydessä. Nyt huomaa kaikki limat ja niiden koostumukset, sitä reagoi jokaiseen nippailuun vatsassa jne. Ennen tätä vauvaprojektia en koskaan kiinnittänyt mihinkään tällaiseen huomiota. Limat tuli ja meni enkä koskaan ajatellut että niillä olisi jokin tietty kaava. En myöskään esikoista yrittäessämme, vasta nyt kun ei millään meinaa onnistua. Nyt huomaa ihan kaiken ja liman luokittelu on melkein jokapäiväistä puuhaa. :D No, huomaapa ainakin jos jokin muuttuu. :)
 
Tervetuloa, Minzi!

Babez, joo, double stimulationia kyllä. Sitä ne just tekee siellä, muun muassa.

Jimima: joo kyllä myös sulle. Sillä erotuksella, että ei ollut dhea-reseptille mitään hoitovaatimuksia. Saan palata, jos haluun, mutta ei oo pakko. Eli siinä mielessä pidän hyvänä tuota käyntiä, vaikka maksoikin, kyllä!

Dhea tasoittaa testosteronin ja estrogeenin epätasapainoa ainakin, ja sillä suojellaan munasoluja, muutenkin oli puhetta juuri munasolujen suojelusta eri menetelmillä. Dhea on ns. "äitihormonia", jostain luin, palauttaa elinvoimaa ja parantaa munasoluja siinä samalla. Kovia prossia se lekuri heitteli, et kuin paljon olis hedelmällisyys parantunut.

Sivuoireita ei pitäis olla paljon, jos aloittaa hitaasti. Finnejä voi tulla, akne, jos on taipumusta. En voi aloittaa ainakaan ennen synttäreitäni, ettei tuu finnejä juhlan hetkeen... :)

Woodoo: löröteemaan, että ei, en huomannut letroilla semmoisii vaikutuksia. Tai mitään muitakaan, paitsi se, etteivät rinnat kipeytyneet ja että luteaali oli 3vrk pitempi. Macasta tai geleestä en oo kanssa ikinä huomannut yhtään mitään, paitsi eka gelee-kierto toi plussan. Mulla on tunne, ettei mun kroppa oikein reagoi ikinä mihinkään millään tavoin tai sit en vaan huomaa...
 
  • Tykkää
Reactions: Babez74
Pirtsille tsemppiä, toivottavasti olisi kuitenkin natsannut. Miksi teille muuten yleensäkin tehtiin inssi, jos ongelmana on huonot uimarit? Mulle on jäänyt käsitys että huonojen uimareiden kanssa mennään yleensä samantien IVF:ään tai siihen toiseen, mikä se mikro-versio siitä onkin nimeltään. Mutta en todellakaan ole mikään asiantuntija, kai ne tietää mitä tekee. Toivotaan joka tapauksessa parasta. 1 + 1 siihen tosiaan vain tarvitaan. :)
Ei mitään tietoa miksi näin. Toinen lääkäri sanoo yhtä ja toinen toista. Siksi mietinkin, onko tämä joku lakiosuus joka vain on tehtävä, vai onko jokin toivonpilkahdus olemassa kuitenkin? Jos on, miksi siitä ei meille kerrota, vaan joka kerta kuunnellaan "ei tästä välttämättä mitään tule"-puheita ja masennetaan lisää? Miksi pitkittää meidän kärvistelyä?
Inseminaation teki eri lääkäri siis, ja hän sanoi, että ei näillä määrillä kuuhun lennetä ja hän suosittelee suoraan sitä icsiä.
Saa nähdä mitä meille nyt sanotaan, kun menkkojen alettua taas sinne soittelen. Paitsi mulla ei ala menkat kun olen edelleen tilastopoikkeus, kohtalon oikku, neula heinäsuovassa ja sitä rataa :p
(oireina nännien "leimahtaminen". Eilen tuntui, kun ne ois olleet tulessa ykskaks!)
Näitä oireita tulee vaan lisää, mitä on ollut aiemminkin. Kroppaa vaan kuuntelee tarkemmin ja tarkemmin.
Toivottavasti Jimimalla tulisi joululahja ennakkoon ja tärppi kävisi. Niin samaa toivon muillekkin yrittäjille kovasti. Ja Minzille tervetuloa!

Ainiin ja Kalis, mulla tuli yllätykseksi positiivinen ovistesti kp10 vai oliko 11. Kuitenkin niin aikaisin, että en ois edes tajunnut testata niin aikaisin. Lämpöjä en mittaile, eikä limoista tai mistään oisi voinut huomatakkaan, että ovulaatio oli käsillä!
Noihin lugeihin en osaa ottaa kantaa, mutta ehkä itse aloittaisin luget kuitenkin, vaikuttaa siltä, että ovis saattoi hyvinkin olla jo?
 
Perjantai 6.11.2015


nimi / ikä.....monettako kuumeilee....kp / kierron pituus

C. rotundifolia (40)...........2................31kp/26-29
Pilvilinna74 (40)................6.................30kp/25
Jimima (43).......................2................29kp/28-30
Tupsu71 (44)...................4......................
elotar74 (41)...................3...................24kp/27
Jelli75 (40)........................3.................24kp/26
Lumikki 1970 ( 45 ).............1...............23kp/30-32
Esteri1 (42)......................2..................21kp/
Minttu 71 (44)..................5..................21kp/30
Pirunpelto (39).................1..................20kp/29-30(Inssi 30.10)
MaiMei (39) ....................2..................19kp/26
Toiveilija38 (38)................3.................19kp/28
Tammityttö (39)................3................17kp/
Babez74 (41) ...............1....................12kp/29 (letrot)
Kalabaliikki (39)..................................11kp/22-28
Virkki (39)........................2.................10kp/26
Zini76 (39)........................4..................8kp/26-28
KeltainenSeepra................2...................6kp/26-28
Woodoo(40).....................4...................6kp/24-26(letrot)
Meibijees (37)....................2..................5kp/32-34

Piinailupäivät:


Jelli75 (40)...........................dpo 13
Jimima...................................dpo 12
Elotar74 (41)...........................dpo 11
MaiMei (39)............................dpo 8
Pirunpelto (39).......................pp 7
Esteri1 (42)...........................dpo 7

Plussanneet: :love:

2015
vauvatoiveinen.....(38) - 01/2015
Hedelmiina............(39) - 02/2015
Sahramiini.............(43) - 03/2015
flutur.................... (41) - 03/2015
Äiti seiskanelonen (41) - 6/2015
Karoliina74............(40) - 8/2015
Meimii....................(41) - 8/15
Tyydeli...................(42) - 8/15
Mileena74................(41) -9/15
SuloinenSalaisuus.....(40) - 10/15
Zandi..................... (40) - 10/15
Nuppu73..................(42) - 10/15

2014
Saana72 ...........(41) - 02/2014
Iines* ...............(40) - 03/2014
Tuuliannaliina ....(40) - 03/2014
Esteri1 ..............(40) - 05/2014
Vesipossu ..........(41) - 07/2014
Jopo73 ..............(41) - 08/2014
Fleur .................(39) - 09/2014
bugsy ................(44) - 09/2014



Taustailijat:
Katjusmaaret (41)
Martza (44)
Tikru-78 (37)
Anuliini1975 (40)
Touhulan mamma (40) 3.
Glearblue (44)
Choco_brown (38)
hennamilla (38)
~lounakehto~ (41)
Leo Pardi (40)
Torvi (42)
ruutana (39)
Meibibeibi (44)
Hupsikka (?)
harrastoive (43)
hupiaelämään(40+)
mama na baba (42)
Johanna75 (40)

*Jokainen voi päivittää listan itse. Kun olet kirjautunut sisään, paina listan kohdalta "vastaa". Muuta päivät ja muokkaa mieleiseksesi, lopuksi poista #/quote - merkit ylhäältä ja alhaalta. Sen jälkeen lähetä ja vóila!


"All will be well as long as we do our best"
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Babez74
"Zandi, post: 31065363, member: 13449
Tiistai 3.11.2015


nimi / ikä.....monettako kuumeilee....kp / kierron pituus

C. rotundifolia (40)...........2................31kp/26-29
Pilvilinna74 (40)................6.................30kp/25
Jimima (43).......................2................29kp/28-30
Tupsu71 (44)...................4......................
elotar74 (41)...................3...................24kp/27
Jelli75 (40)........................3.................24kp/26
Lumikki 1970 ( 45 ).............1...............23kp/30-32
Esteri1 (42)......................2..................21kp/
Minttu 71 (44)..................5..................21kp/30
Pirunpelto (39).................1..................20kp/29-30(Inssi 30.10)
MaiMei (39) ....................2..................19kp/26
Toiveilija38 (38)................3.................19kp/28
Tammityttö (39)................3................17kp/
Babez74 (41) ...............1....................12kp/29 (letrot)
Kalabaliikki (39)..................................11kp/22-28
Virkki (39)........................2.................10kp/26
Zini76 (39)........................4..................8kp/26-28
KeltainenSeepra................2...................6kp/26-28
Woodoo(40).....................4...................6kp/24-26(letrot)
Meibijees (37)....................2..................5kp/32-34
minzi (38)............3...............3kp/27-29
Piinailupäivät:


Jelli75 (40)...........................dpo 13
Jimima...................................dpo 12
Elotar74 (41)...........................dpo 11
MaiMei (39)............................dpo 8
Pirunpelto (39).......................pp 7
Esteri1 (42)...........................dpo 7

Plussanneet: :love:

2015
vauvatoiveinen.....(38) - 01/2015
Hedelmiina............(39) - 02/2015
Sahramiini.............(43) - 03/2015
flutur.................... (41) - 03/2015
Äiti seiskanelonen (41) - 6/2015
Karoliina74............(40) - 8/2015
Meimii....................(41) - 8/15
Tyydeli...................(42) - 8/15
Mileena74................(41) -9/15
SuloinenSalaisuus.....(40) - 10/15
Zandi..................... (40) - 10/15
Nuppu73..................(42) - 10/15

2014
Saana72 ...........(41) - 02/2014
Iines* ...............(40) - 03/2014
Tuuliannaliina ....(40) - 03/2014
Esteri1 ..............(40) - 05/2014
Vesipossu ..........(41) - 07/2014
Jopo73 ..............(41) - 08/2014
Fleur .................(39) - 09/2014
bugsy ................(44) - 09/2014



Taustailijat:
Katjusmaaret (41)
Martza (44)
Tikru-78 (37)
Anuliini1975 (40)
Touhulan mamma (40) 3.
Glearblue (44)
Choco_brown (38)
hennamilla (38)
~lounakehto~ (41)
Leo Pardi (40)
Torvi (42)
ruutana (39)
Meibibeibi (44)
Hupsikka (?)
harrastoive (43)
hupiaelämään(40+)
mama na baba (42)
Johanna75 (40)

*Jokainen voi päivittää listan itse. Kun olet kirjautunut sisään, paina listan kohdalta "vastaa". Muuta päivät ja muokkaa mieleiseksesi, lopuksi poista #/quote - merkit ylhäältä ja alhaalta. Sen jälkeen lähetä ja vóila!


"All will be well as long as we do our best"[/QUOTE]
Tiistai 3.11.2015


nimi / ikä.....monettako kuumeilee....kp / kierron pituus

C. rotundifolia (40)...........2................31kp/26-29
Pilvilinna74 (40)................6.................30kp/25
Jimima (43).......................2................29kp/28-30
Tupsu71 (44)...................4......................
elotar74 (41)...................3...................24kp/27
Jelli75 (40)........................3.................24kp/26
Lumikki 1970 ( 45 ).............1...............23kp/30-32
Esteri1 (42)......................2..................21kp/
Minttu 71 (44)..................5..................21kp/30
Pirunpelto (39).................1..................20kp/29-30(Inssi 30.10)
MaiMei (39) ....................2..................19kp/26
Toiveilija38 (38)................3.................19kp/28
Tammityttö (39)................3................17kp/
Babez74 (41) ...............1....................12kp/29 (letrot)
Kalabaliikki (39)..................................11kp/22-28
Virkki (39)........................2.................10kp/26
Zini76 (39)........................4..................8kp/26-28
KeltainenSeepra................2...................6kp/26-28
Woodoo(40).....................4...................6kp/24-26(letrot)
Meibijees (37)....................2..................5kp/32-34

Piinailupäivät:


Jelli75 (40)...........................dpo 13
Jimima...................................dpo 12
Elotar74 (41)...........................dpo 11
MaiMei (39)............................dpo 8
Pirunpelto (39).......................pp 7
Esteri1 (42)...........................dpo 7

Plussanneet: :love:

2015
vauvatoiveinen.....(38) - 01/2015
Hedelmiina............(39) - 02/2015
Sahramiini.............(43) - 03/2015
flutur.................... (41) - 03/2015
Äiti seiskanelonen (41) - 6/2015
Karoliina74............(40) - 8/2015
Meimii....................(41) - 8/15
Tyydeli...................(42) - 8/15
Mileena74................(41) -9/15
SuloinenSalaisuus.....(40) - 10/15
Zandi..................... (40) - 10/15
Nuppu73..................(42) - 10/15

2014
Saana72 ...........(41) - 02/2014
Iines* ...............(40) - 03/2014
Tuuliannaliina ....(40) - 03/2014
Esteri1 ..............(40) - 05/2014
Vesipossu ..........(41) - 07/2014
Jopo73 ..............(41) - 08/2014
Fleur .................(39) - 09/2014
bugsy ................(44) - 09/2014



Taustailijat:
Katjusmaaret (41)
Martza (44)
Tikru-78 (37)
Anuliini1975 (40)
Touhulan mamma (40) 3.
Glearblue (44)
Choco_brown (38)
hennamilla (38)
~lounakehto~ (41)
Leo Pardi (40)
Torvi (42)
ruutana (39)
Meibibeibi (44)
Hupsikka (?)
harrastoive (43)
hupiaelämään(40+)
mama na baba (42)
Johanna75 (40)

*Jokainen voi päivittää listan itse. Kun olet kirjautunut sisään, paina listan kohdalta "vastaa". Muuta päivät ja muokkaa mieleiseksesi, lopuksi poista #/quote - merkit ylhäältä ja alhaalta. Sen jälkeen lähetä ja vóila!


"All will be well as long as we do our best"
 
Tiistai 3.11.2015


nimi / ikä.....monettako kuumeilee....kp / kierron pituus

C. rotundifolia (40)...........2................31kp/26-29
Pilvilinna74 (40)................6.................30kp/25
Jimima (43).......................2................29kp/28-30
Tupsu71 (44)...................4......................
elotar74 (41)...................3...................24kp/27
Jelli75 (40)........................3.................24kp/26
Lumikki 1970 ( 45 ).............1...............23kp/30-32
Esteri1 (42)......................2..................21kp/
Minttu 71 (44)..................5..................21kp/30
Pirunpelto (39).................1..................20kp/29-30(Inssi 30.10)
MaiMei (39) ....................2..................19kp/26
Toiveilija38 (38)................3.................19kp/28
Tammityttö (39)................3................17kp/
Babez74 (41) ...............1....................12kp/29 (letrot)
Kalabaliikki (39)..................................11kp/22-28
Virkki (39)........................2.................10kp/26
Zini76 (39)........................4..................8kp/26-28
KeltainenSeepra................2...................6kp/26-28
Woodoo(40).....................4...................6kp/24-26(letrot)
Meibijees (37)....................2..................5kp/32-34

Piinailupäivät:


Jelli75 (40)...........................dpo 13
Jimima...................................dpo 12
Joyzy (41)…….........................dpo 9
Elotar74 (41)...........................dpo 11
MaiMei (39)............................dpo 8
Pirunpelto (39).......................pp 7
Esteri1 (42)...........................dpo 7

Plussanneet: :love:

2015
vauvatoiveinen.....(38) - 01/2015
Hedelmiina............(39) - 02/2015
Sahramiini.............(43) - 03/2015
flutur.................... (41) - 03/2015
Äiti seiskanelonen (41) - 6/2015
Karoliina74............(40) - 8/2015
Meimii....................(41) - 8/15
Tyydeli...................(42) - 8/15
Mileena74................(41) -9/15
SuloinenSalaisuus.....(40) - 10/15
Zandi..................... (40) - 10/15
Nuppu73..................(42) - 10/15

2014
Saana72 ...........(41) - 02/2014
Iines* ...............(40) - 03/2014
Tuuliannaliina ....(40) - 03/2014
Esteri1 ..............(40) - 05/2014
Vesipossu ..........(41) - 07/2014
Jopo73 ..............(41) - 08/2014
Fleur .................(39) - 09/2014
bugsy ................(44) - 09/2014



Taustailijat:
Katjusmaaret (41)
Martza (44)
Tikru-78 (37)
Anuliini1975 (40)
Touhulan mamma (40) 3.
Glearblue (44)
Choco_brown (38)
hennamilla (38)
~lounakehto~ (41)
Leo Pardi (40)
Torvi (42)
ruutana (39)
Meibibeibi (44)
Hupsikka (?)
harrastoive (43)
hupiaelämään(40+)
mama na baba (42)
Johanna75 (40)

*Jokainen voi päivittää listan itse. Kun olet kirjautunut sisään, paina listan kohdalta "vastaa". Muuta päivät ja muokkaa mieleiseksesi, lopuksi poista #/quote - merkit ylhäältä ja alhaalta. Sen jälkeen lähetä ja vóila!


"All will be well as long as we do our best"
 
Minzie tervetuloa! Zini, mulla kierto heittelee ihan hirveästi... Viimeksi oli pitkä ja sit lyhyt. Nyt odottelen mielenkiinnolla, mitä seuraava kierto tuo tullessaan.

Pirtsi, sulle on ainakin tehty hyvät suunnitelmat. Jospa siellä kuitenkin olisi nopea uimari...

ON: lääkärillä käyty... 2 isompaa follia (n.15mm) ja hyvä 5,5mm (?) limis. Vielä ei oltu tyytyväisiä limakalvon paksuuteen, joten pari päivää lisää Gonalia! Huoh... Ma pregnyl ja sitten armotonta jyystöä. Olen jo ihan tuskassa näiden pukkien kanssa. Mitä se onkaan niillä, joita hoidetaan ihan oikeasti urakalla!!! Pelottaa, miten korkealta sitä taas tippuu...
 
ON. Eipä tämä raskaus sitten päässyt edes alkuun. Se oli sitten tässä. Juuri vessassa käydessäni alkoi tumma vuoto. Tietenkin juuri kun on viikonloppu ja ollaan reissussa. Ei voi edes soittaa minnekään, että mitä nyt.
Jos ei olis noita hormoneja niin voisin kuvitella, että nämä on jonkinlaiset harjoitusmenkat, mutta pah. Ilmankos on ollut niin pms oireet eikä mitään raskaustuntemuksia. Haluaisin niin kääriytyä omaan olooni, mutta enhän mä täällä vieraisilla synttärijuhlilla mitään voi. Ja tätä siis koko vkoloppu. Just nyt on kyllä olo, että mä hajoon.
 
En itseasiassa osaa vielä sanoa, että kuinka isosti. Mutta ekaksi pyyhkiessä keltaiseen wc paperiin pohdin että onko tää optinen harha, mutta mitä useammin pyyhin niin sitä enemmän sitä verta tuli. Yksi paperinpaloista tuli jo ihan kertaptyhkäisyllä verta täyteen. Nyt vain odotan et saisin seuraavan wc vuoron. Arvatkaa vaan kuinka monta sidettä mul on täällä. Onneksi tämän yön yli on tarpeet aina mukana, mikäli tämä ei joksikin kohtuuttomaksi ala.
 
Kiitos teille myötäelämisestä!
Toka veskivuoro saatu. Ei mitään vuotoa, ei yhtään mitään. Tästä rohkaistuneena kävin alapesulla ja tunkaisin lugesteronit sisään. Ajattelin löytäväni punaisen vanan sormen perässä, mutta ei mitään. Olenkohan mä tulossa hulluksi? Mut jokatapauksessa en mä enää ihmeitä odota.
 
Toivotaan Zandi vielä että vuoto jäi siihen! Ei heitetä kirvestä kaivoon. Niin monilla on jos jonkinlaista vuotelua alussa, hematoomaa sun muuta ja silti terveitä vauvoja syntyy... thumbs up & voimia juhliin! Fake it tillyou feel it!
 
Tervetuloa, Minzi!

Babez, joo, double stimulationia kyllä. Sitä ne just tekee siellä, muun muassa.

Jimima: joo kyllä myös sulle. Sillä erotuksella, että ei ollut dhea-reseptille mitään hoitovaatimuksia. Saan palata, jos haluun, mutta ei oo pakko. Eli siinä mielessä pidän hyvänä tuota käyntiä, vaikka maksoikin, kyllä!

Dhea tasoittaa testosteronin ja estrogeenin epätasapainoa ainakin, ja sillä suojellaan munasoluja, muutenkin oli puhetta juuri munasolujen suojelusta eri menetelmillä. Dhea on ns. "äitihormonia", jostain luin, palauttaa elinvoimaa ja parantaa munasoluja siinä samalla. Kovia prossia se lekuri heitteli, et kuin paljon olis hedelmällisyys parantunut.

Sivuoireita ei pitäis olla paljon, jos aloittaa hitaasti. Finnejä voi tulla, akne, jos on taipumusta. En voi aloittaa ainakaan ennen synttäreitäni, ettei tuu finnejä juhlan hetkeen... :)

Woodoo: löröteemaan, että ei, en huomannut letroilla semmoisii vaikutuksia. Tai mitään muitakaan, paitsi se, etteivät rinnat kipeytyneet ja että luteaali oli 3vrk pitempi. Macasta tai geleestä en oo kanssa ikinä huomannut yhtään mitään, paitsi eka gelee-kierto toi plussan. Mulla on tunne, ettei mun kroppa oikein reagoi ikinä mihinkään millään tavoin tai sit en vaan huomaa...
Maimei kiitos kaikesta tiedosta
Kukaan lääkäri ei ole vielä puhunut dheasta minulle mutta enimmäkseen olen julkisella käynyt
Mikä sun hoitosuunnitelma nyt on?
Tehdäänkö sulle se tuplastimulaatio?
 
Minzie tervetuloa! Zini, mulla kierto heittelee ihan hirveästi... Viimeksi oli pitkä ja sit lyhyt. Nyt odottelen mielenkiinnolla, mitä seuraava kierto tuo tullessaan.

Pirtsi, sulle on ainakin tehty hyvät suunnitelmat. Jospa siellä kuitenkin olisi nopea uimari...

ON: lääkärillä käyty... 2 isompaa follia (n.15mm) ja hyvä 5,5mm (?) limis. Vielä ei oltu tyytyväisiä limakalvon paksuuteen, joten pari päivää lisää Gonalia! Huoh... Ma pregnyl ja sitten armotonta jyystöä. Olen jo ihan tuskassa näiden pukkien kanssa. Mitä se onkaan niillä, joita hoidetaan ihan oikeasti urakalla!!! Pelottaa, miten korkealta sitä taas tippuu...
Virkki - mikä sun hoitosuunnitelma on
Ilmeisesti nyt OI ja sitten järeämpää jos ei tehoa?
 

Yhteistyössä