Elokuu 2017

Kiva Unimaa, että flunssa lopulta loppui!
Eikai se mikään ihan mahdottomuus olisi, että nuo sinun hipsutukset olisi ollut liikkeitä, jos ekassa raskaudessakin tunsit liikkeitä kuitenkin noinkin aikaisin :)

Meillä lääkärissä kuului reippaat sykkeet ja muutenkin kaikki vaikuttaisi olevan hyvin. Tasan kahden viikon päästä sitten rakenneultraan! Huh! :love:

Kyllä nuo viikot on tosiaan alkanut nyt mennä vauhdilla. Ja kunhan kevät kunnolla alkaa, niin menee varmaan vieläkin nopeammin!

Jenni ja pikkunen 19+0
 
Uusi äitiyspakkaus julkistettiin viimeinkin ja mun silmää miellytti :) Tai siis ei varmaan koskaan ihan jokainen vaate voi osua nappiin mutta pääsääntöisesti näytti mun mielestä sekä tytölle että pojalle toimivalta. Ja paljon oli pientä 50-56 vaatetta, mikä sopii meille kun kaksoset nyt harvoin on mitään nelikiloisia syntyessään. Sit jos olisi taipumusta kovin isoihin vauvoihin niin voisi ehkä mietityttää nopea pieneksi jääminen. Ulkohaalari oli ehkä vähän tylsä mutta mm. villamyssy ja pöllökuosi makuupussissa ihania! Ja tykkään tuosta että toppapuvun saa pussiksi. En malta odottaa että pääsen laittelemaan pienille vaatteita lipastoon <3 mutta maltan kuitenkin odottaa ainakin sinne huhtikuun loppuun/toukokuun alkuunkin tilauksen kanssa jotta varmasti tulee tuo uusi!
 
Minäkin jännitin tuota äitiyspakkauksen julkistamista! Katselin tiistaiaamuna sitä livelähetystä julkistamisesta. :LOL:
Oli kyllä minustakin tosi kivan näköinen paketti! Itsekin olen ajatellut venyttää sen tilaamisen viimehetkeen. Mutta olisi kyllä ihana päästä jo hypistelemään noita tavaroita :love:
 
Heipparallaa pitkästä aikaa. Täällä edelleen pahoinvointia, välillä aamulla mahdoton päästä vieläkään 7 töihin. Myös tosi voimakkaita päänsärkyjä ollu jo monta viikkoa. Lisä jännitystä raskauteen kippasi rinnasta löytynyt herne. Pitkä aika ootella maanantaihin että pääsen ultraan tsekkaamaan tilannetta. Tuttu gyne kyllä rauhotteli että saattaa olla tukkeutunut maitotiehyt kun on rintarauhasen pinnassa. Ei kovin syvällä. Väkisin kuitenkin kauhukuvia maalautuu. Onneksi kurkkasi beibeä samalla. Rauhassa nukkui ja sydän löi Rakenne-ultraan vielä pitkät 3 viikkoa. Liikkeitä odotellessa Omppu_liini 16+5
 
Moikka! :) Enpä oo pitkään aikaan kirjoitellut kuulumisia, mutta pahoinvointi kesti viikolle 13 asti ja oli ihan hirveetä painoa lähti 5kiloa ja nyt saanut takaisin jo pari kiloa.
Nyt on vaan hieman väsymystä ja töissä tulee kipeäksi selkä ja jalat.
Odotan kovasti koska alkaisi tuntua liikkeet :barefoot::love:
vielä ois 4,5 viikkoa rakenneultraan :love:
Nyt iski tämä kevät flunssa..

Jenicha ja mini 16+5:love:
 
Heippa!

Mitäs teille muille kuuluu? Joko tuntuu liikkeitä, koska teillä rakenneultraa? :)
Ja mites omppu_liini? Kurjaa, että tulee tuommoista ekstraa stressataavaa raskauden aikana. Mullakin oli tosi kovia päänsärkyjä, mutta suunnilleen viikolla 19 loppui aika pitkälti, toivottavasti sinulla myös (y)


Meillä viikko sitten ultra, kaikki näytti hyvältä. Pienen hetken tuo liikautti jalkojaan ja silloin näytti tytöltä. Saa sitten nähdä, kumpi sieltä tulee :love:
Liikkeitä tuntuu jo vilkkaasti ja vatsa kasvaa hurjaa tahtia! Tuntuu, että parissa viikossa on tässä tullut jo iso muutos, alkaa jo vähän jännittää kuinka iso tästä mahasta sitten lopuksi tuleekaan :LOL: toivotaan edelleen sitä ei niin kovin helteistä kesää meille kaikille!

En vaan voi lakata hämmästelemästä, kuinka merkillistä aikaa tämä on. Kaukaiselta tuntuu ne alkuraskauden pahoinvoinnit :LOL: mietin jo yksi päivä, että mulla tulee kyllä varmaan sitten ikävä tätä raskaana oloa!

Jenni ja rakas 22+0
 
Heips!
Jonkun aikaa jo lukenut tätä ketjua ja jos nyt uskaltaisi mukaan:LOL:
Rakenne ultraan pari viikkoa vielä eikä millään meinais jaksaa odottaa että näkee onhan kaikki kunnossa!
La 28.8
sofia__ / 17 / TYKS / 1.lapsi
 
Täällä kaikki suht hyvin. Mitä nyt refluksi ja närästys vaivaavat pahasti. Meillä ultra nyt perjantaina ja samalla poksuu sitten puoliväli. Liikkeitä on alkanut pikkuhiljaa tuntumaan makoillessa. Tämä viikko on lomailtu ja käytiin lasten kanssa tukholman risteilyllä to-la. Vieläkin väsyttää Millään en malttaisi oottaa että päästään näkemään kirppua. Kovasti jo haluaisin sukupuolenkin jo tietää Omppu_liini 19+2
 
Moikka!
Vierähtipä viime kerrasta pitkä aika.
Täällä ollaan puoliväli saavutettu jo, tuntuu niin hurjalle että enää puolet jäljellä! Ultra olisi tällä viikolla, jotenkin en ole ehtinyt sitä jännäilemään samalla tavalla kuin ekaa ultraa. Mutta varmaan ultrapäivänä sit jännittää.

Oon nyt ollut sairaslomalla jo, tällä kertaa ei flunssan takia vaan harkkasupistusten takia. Eivät siis oo onneksi kipeitä mutta on tosi tukala olo. Ja sit pitäis päästä lepäämään joksikin aikaa, mikä ei töissä ole mahdollista. Sit tulee myös kovaa paineentunnetta ja jomotusta jos ei pääse lepäämään. Mutta päivä kerrallaan ja katotaan ensi viikolla taas töitä uudemman kerran :)

Liikkeitä tuntuu pitkin päivää, parhaiten kun on makuuasennossa ja varsinkin syömisen jälkeen. Vauva olikin jo viime viikolla rt, niin potkut alkaa tuntua jo navan korkeudella.

Meille ei tuu äitiyspakkausta tällä kertaa. Raha menee varmaankin turvakaukaloon kun ostetaan se uutena. Oon kyllä jo ostellut tosi paljo pikkuvaatteita, oon löytäny kivoja ja hyväkuntoisia vaatepaketteja koossa 50-62 nettikirppiksiltä niin niitä alkaa olla jo aikalailla tarpeeks. Meillä meni esikoisella noin ekan kuukauden 50cm vaatteet niin täytyy varautua uudenkin tulokkaan varalle noilla pienimmillä vaatteilla.

Unimaa 20+1
 
Tulin kertomaan tännekin rakenneultrakuulumiset: eilen ru:ssa näkyi kaksi pientä tyttöä ❤
Molemmilla kaikki rakenteet kohdillaan ja painoarvio n. 330 g/vauva. Eka äitiyspolikäynti saatiin jo huhtikuun lopulle, mukava kun seurataan :) Oma olo on kyllä aikamoinen jo nyt, esim. kävely tuntuu samalta kuin kahdessa aiemmassa yksösraskaudessa on tuntunut ihan loppuviikoilla. Mielenkiintoista nähdä mitä tästä tulee!
 
Facebookryhmistä: ainakin yks julkinen elokuisten ryhmä on.. sen nimi on Elokuiset 2017 =) toinenki on mutta tais olla salainen... mutta sinne otetaan kyllä jäseniä. Mutta nämä ei siis liity millään tavalla tähän kaksplus sivustoon =)
 
Heippa pitkästä aikaa!
Tämä keskustelu vaikuttaa kyllä kovin hiljaiselta. Lieneekö tosiaan monilla seesteinen keskiraskaus menossa.
Itsekin kävin ennen pääsiäistä rakenneultrassa ja siellä oli kaikki hyvin. Oli se vaan taas ihanaa nähdä pieni siellä. Eihän sitä voinut kyynelittä katsoa. Muutenkin tullut kyllä herkemmäksi, varsinkin toisten sanomisille.
Ihanaa ollut saada tuntea pienen potkujen vahvistuneen päivä päivältä vahvemmiksi.❤ On tämä edelleen niin uskomatonta monen lapsettomuusvuoden jälkeen. Niin kiitollinen olo.
Mites te muut? Oletteko jo laittaneet äitiyspakkaukset tilaukseen? Minua kiinnostaisi tietää saako uutta äitiyspakkausta jo nyt? Meille veikkailtiin ultrassa tyttöä, joten tämän vuoden äitiyspakkaus sopisi väreiltään paremmin.
 
heippa ! en oo aikoihin kirjoittanut mutta pääsiäisen aikaan kävin rakenneultrassa ja terve pieni tyttö sielä oli:love:
alusta lähtien ollut tytttöolo:)
7 viikkoa kesälomaan, nyt alkaa seisomatyö vaikuttamaan jalkoihin ja selkään tosi paljon.. väkisin koitan pysyä töissä, ei hirveesti ois varaa jäädä sairaslomalle.:unsure:
muuten mennyt hyvin ja on tosi aktiivinen tyttö masussa<3
jenicha & mini 23+4 :giggle::giggle:
 

Yhteistyössä