)))ELOMASSUT 2008((( elokuussa

Pikakirjoitukset täältä suunnalta!kummatkin tytön nukkuu,niin pystyy hetken koneellakin olemaan =)
meillä on mennyt tytön kanssa tosi kivasti,syö,nukkuu ja kakkii :D Veera tuossa hieman on osoittanut mustasukkaiden merkkejä,mutta onneksi tää pikkuneiti nukkuu vielä niin paljon,että pystyy esikolle antaa huomiota ihan entiseen tapaan..

vauva kasvaa hyvin, syntymäpaino oli 3100 ja 1,5 viikon ikäisenä painoa oli jo 3485 grammaa. seuraava neukku oiskin sitten vauvalla 2.9-09

meillä myös 1.v bileet vietetty ja juhlittu.pidettiin ne pari viikkoa etukäteen,että ehti viettää ne ennen tän pikkukakkosen syntymää.
1.v neuvola oli kanssa tossa pari viikkoa sitten ja likan mitat oli 78cm ja 10625 grammaa.

nyt heräskin vanhempi neidoista!
:wave:

ajatar&Veera 1.v & vempula 2vkoa3päivää :heart:
 
Paljon onnea nyt 1v täyttäneille taaperoille! :flower: =)

Tänään satoi vettä ja tuuli ihan älytömästi, tuli oikeesti melkein paniikki; SYKSY TULEE! Miten sitä jaksaa taas tulevan pimeän kauden, sateet ja loskat. Pitäis hommata neitille sadetakki, kumpparit ja kurarukkaset, koska ei kai se sää saisi olla ulkoilujen esteenä :| vaikka ite mieluiten olisin vällyjen välissä huonolla säällä :ashamed:

Mairo ja Tyttö 1v
 
pojalla tänään extreme-synttärit Lastenklinikan infektio-osastolla, joka jätkällä ei ookaan 1-vuotiskuvana röntgenkuvaa tai veren"kuvaa"! :D parin päivän päästä hän pääsee luultavimmin kotio, isi ja minä vuorotellaan kädestä pitäjinä.
hätää ei ole, hän on parhaimmissa käsissä, mitä maasta löytyy :) eikä diagnoosikaan ole rankka, mut siitä enempi sitten, kun se vahvistuu.
jos ukko ottaa tavaksi juhlia synttäreitä sairaalassa, isi ja äiti ei kyllä elä kovin pitkään. oli aivan hirveää odottaa eilen häntä tutkimuksista takaisin :'( hyvä puoli tässä on se, että nyt se pikku pumppukin tulee samalla tutkittua, terkkuja mammaliinille!

nyt takaisin sairaalaan, isin vuoro päästä kotiin nukkumaan!

irtis ja pikku-ukko 1 vee juuri tänään :heart:
 
Ihan alkuun onnittelut niille, jotka on 1v täyttäneet! Irtikselle jaksuja - ja pojalle paranemisia!

Pimpulan juhliin on vielä se 2 viikkoa. 1-vuotis neuvolan varasin seuraavalle viikolle, kun osallistutaan siihen rokotustutkimukseen ja 1-vuotiaille tarvii antaa vain 2 piikkiä, alle 1v 3.

Meillä oli viime viikon koko perhe enemmän ja vähemmä flunssassa. Tuskin kuitenkaan sitä sikaflunssaa, vaan ihan tavista. Vaan on aika luksusta olla taas terve!

Hassua lukea, kun joku tuolla iloitsi, et on eka yö ilman yösyöttöä. Niin sitä vaan nopeaan unohtaa kaikki tollaset. Riina on nukkunut yöt heräämättä huhtikuulta asti (LUKSUSTA!), kun taas hänen isoveljensä heräs vielä 1-vuotiaana 4x yössä... ei hänkään ihan noin montaa kertaa saanut maitoa, mut eipä nukkunutkaan... Riinalla lopetin imetyksen vähän vajaa 2kk sitten, lähinnä tän uuden raskauden takia, plus ei neiti tuntunut enää niin rintamaitoa haluavankaan, vierotti osittain itekin siitä.

Tänään tuli taas uusi sana, KAKKU. Laitoin ruokaa uuniin. Viime viikolla olin leiponut kakkua, mitä Riinakin sai maistella. Riina tuumas sit kanastakin, et "kakku". Sanoin ite että ei oo kakkuu, äiti tekee ruokaa. Siihen Riina sit, et "tulee... kakkuu... TAHTOO!" :D et hyvin nää "tärkeimmät" sanat tarttuu, kyllähän sitä nyt jokainen kakkua tahtoo!

Juu, ja syksy tosiaan tulee. Täytyy jo vähän alkaa miettiä, millasissa vaatteissa sitä neidin laskee pihalle, kesän ajan se on itekseen mennyt takapihalle sisävaatteissa (aidattu piha) multaa ja nurtsia syömään. Enää ei voi pitää takaovea auki.


Hemuli, rv 19+
 
kiitos toivotuksista ja onnitteluista!

pikkumies oli tänään jo paljon enempi hereillä ja jaksoi vähän näpelöidä lelujaankin ja vitsailla :) tauti on yhä mysteeri, mutta tutkimustulokset ovat toistaiseksi näyttäneet suht hyviltä, esim. pumppu on hienossa kunnossa, ei siellä ole vikaa. täytyy kyl sanoa, että pumppututkimukset ovat olleet pientä tässä rumbassa. häneltä on otettu mm. selkäydinnäyte, sen ottoon vanhempia ei edes päästetä, kun se on sen verran kovaa kamaa...
pois sairaalasta hän ei vielä pääse, kuume on yhä kohollaan ja muutenkin yleiskunto sen verta kehno, ettei vielä kotiuduta. sen jälkeen taitaa olla aika tiivis kotisyksy luvassa, kun vastustuskykyä on koeteltu nyt niin kovalla kädellä... nähtäväksi jää, mitä tästä vielä seuraa käytännön tasolla ja muutenkin. kovasti meidän sankari nyt kuitenkin urheasti taistelee tautia vastaan!
olen "vapaalla" tämän yön, oon nukkunut kokonaisen yön viimeksi torstaina, joten nyt se uni otetaan lääkkeellä, lääkärin määräys. aamulla taas päästämään isi kotio.

irtis ja extreme-duudsoni 1 vuosi ja 1 päivä
 
Kävin pitkästä aikaa tuolla feisbuukin puolelle, koitin kirjoittaa viestiäkin, vaan sit muistin syyn, miksi en siellä tykkää kirjoitella: mun viestit on aina liian pitkiä, ja sit se ei suostu lähettää niitä - ja samalla koko kirjoitus on hävinnyt, enkä jaksa aloittaa alusta... miten ihmeessä te muut saatte kirjotettuu tarpeeks lyhyitä viestejä?!

Kivaa, et irtiksen poika voi jo paremmin =) . Hurjalta tuo touhu kyllä kuullosta...

Lähdetään viikonloppuna siskon tytön 2-v juhliin. Seuraavana viikonloppuna ois sit miehen sedän 60v juhlat, sitä seuraavana siskon pojan 1v, ja jos vaikka seuraavaks viikonlopuks jaksais järjestää oman tytön 1v juhlat! Mitäs teidän 1-vuotiaat on saaneet lahjaksi/mitä toivoitte? Täytyis nyt itekin noita lahjoja miettiä...

 
kotona ollaan koko perhe! poju toipuu Kawasakin taudista, http://therapiafennica.fi/wiki/index.php?title=Lasten_vaskuliitit
kontrolleja viel luvassa, mut hyvältä näyttää. meidän vanhempien pitää kerätä omat voimamme nopeasti, sillä pontevuutta on entiseen malliin, mut menokykyjä ei ja te tiedätte, mitä se tarkoittaa :LOL: hän ei siis kykene taudin jäljiltä vielä kääntymään kyljelleen, ei ryömimään tai konttaamaan. lihakset saattavat olla vähän heikossa hapessa viikon todella rankan sairastelun jälkeen ja toisaalta hänellä voi olla viel nivelkipuja. mut hissuksiin etteenpäin :heart: :heart:

haa, meidän vimpsutti on kotona!!

irtis ja 1 v 2 pvää
 
irtis hui kuinka hurjan kuulonen tauti :eek: en ollu tollasesta kuullutkaan..... onneks pääsitte hyvään hoitoon ja ihanaa että olette saaneet pojan jo kotiin :hug: nyt vaan otatte rauhassa ja nautitte toistenne seurasta =)
 
Onneksi Irtosora teillä ollaan jo paranemaan päin.. kurjaa to pienten sairastelu.. enkä oo miekää koskaan kuullu muistaku kawasaki moottoripyöristä :kieh: hurjasti voimia pikkuselle, että pääsee kohta taas kipittelee äitiä ja iskää karkuun :D
 
Irtosoralle perheineen täältäkin jaksamishalaukset :hug: Ihanaa, että olette saaneet pikkumiehen jo kotiin.

Hemuli kyseli yksivuotislahjoista... Elmeri sai mm. potkuauton ja megablokseja. Ihan suosikki oli kuitenkin kolmipyörä, joka muuntuu lapsen kasvaessa. Nyt siinä on turvavyöt ja turvakaari vyötärön ympärillä, polkimet saa niin ettei ne liiku vielä ja takana on irrotettava ohjausvipu aikuiselle, jotta pyörän saa menemään minne tarvitsee koskematta ohjaustankoon... Tällä on tehty joka päivä pitkiäkin pihalenkkejä ja jäbä viihtyy pyörän selässä ja katselee ihan innoissaan maisemia :D

Täällä oli aiemmin juttua siitä, kun ei mitään ehdi tekemään, kun taaperon kanssa menee kaikki aika. Ite oon tuskaillut saman asian kanssa, kun tuntuu, että tuo poitsu on vielä erittäin seurallista sorttia :D Osittain saattaa meilläkin olla tuota eroahdistusta, mutta Elmeri on aina vaan ollut sellainen, ettei ole viihtynyt montaakaan hetkeä yksinään, vaan ihan pikkuisenakin vaati seuraa suht paljon. Niinpä kaikki aika, jonka pojan kanssa kahdestaan olen, menee tasan pojan kanssa - mitään muuta en ehdi tekemään. Kotihommat hoidetaan sitten, kun mies tulee kotiin.

Yksivuotisneuvolassa mitat oli hiukan yli 77 cm ja painoa 9630g - tasaisesti kasvaa. Meillä on ongelmana edelleen yösyönti - maitoa menee sen verran paljon, että vaikuttaa päiväruokailuunkin. Eltsu on nyt pitänyt lusikkalakkoa parisen päivää ja sormiruokaakin menee vaan muutama palanen. Leipä putoaa kaikkein parhaiten puuron lisäksi :D Sitten yöllä syökin heittämällä pari isoo pullollista maitoo :headwall:

Mitäs muuta uutta... Elmeri on oppinut kävelemään, tosin vielä hiukan arastelee ja mieluusti kävelee enimmäkseen kädestä kiinni pitäen, mutta rohkeus on kasvanut päivä päivältä =) Lisäksi oppi nyt sanomaan iskä, mutta sanoo sen vain tutti suussa :D Ässä on varmaan helpompi niin... Äitiä on hokenut jo kauan ja isää sanoi tässä muutaman viikon ajan äitäksi... Että oltiin sitten äiti ja äittä :LOL: Niin ja kun isänsä kysyi yksi aamu perinteisten mitä auto/koira/hevonen sanoo jälkeen, että mitäs äiti sitten sanoo, niin Elmerin mukaan "kot-kot-kot" :LOL:

Nyt illan leffan pariin karkkipussin kanssa :p Öitä ja viikonloppuja kaikille :wave:
kaneliomena ja Elmeri (vuosi ja pari viikkoa)
 
Irtosora Ihanaa että pääsitte kotiin. Pikaista toipumista Pojalle! =)

Meillä Neiti on tänään kävellyt enemmän kuin kontannut, niin se vaan saa varmuutta siihen menemiseensä.
Nyt on kaksi päivää menty yhdellä imetyksellä, IHANAA, on tätä ootettukin. Ens viikolla aattelin lopettaa kokonaan, toivottavasti suunnitelma onnistuu.

Mairo ja Neiti 1v 1,5vkoa
 
kiitos toivotuksista!

meillä muuten siirtyi nyt 1-vuotisneuvola siihen, kunnes herra on terve, ja 1-vuotisrokotukset hän saa vasta puolen vuoden päästä. vasta-aineita hänellä nimittäin piisaa nyt, hän sai niitä sairaalassa tiputuksella, se oli siis normaalia taudin lääkitystä. eli emme elä eristyksessä, eikä tarvii pelätä normiflunssia. sikaflunssa nyt on kaikille meidän vauvojen ikäisille muuta kansaa isompi riski, mut ei mitenkään erityinen meidän pojalle.
kaiken sortin jälkitarkastuksia on vielä kuukauden päästäkin, jokapäiväinen disperin-lääkitys jatkuu varmaan kuukauden, jne. toivomme tottakai, että tästä selvittiin tällä, eikä jälkiseuraamuksia tulisi.
saimme lähetteen sairaalaan, jossa tutkitaan ja tuetaan motorista kehitystä, sillä sehän oli jo ennestään hitaanpuoleista ja nyt se viivästyy taudin takia.

HUHHUH. hirveää on ollut, kestää epätietoisuus ja rankat tutkimukset ja kaikki.
nyt nää yrittää palata arkeen, mieskin meni tänään töihin ekaa päivää tällä viikolla, ja yritetään kannustaa kovasti pikkumiestä liikkumaan, tai oikeastaan kestämään sitä, ettei kroppa vielä liiku. kovasti hän kyllä pelaa sisäkkäin pinottavilla kipoilla, palikoilla, yms. mut hitsi, kun ne välillä liukuu pois ulottuvilta.

voikaa oikein hyvin!!

irtis ja vimpsutti
 
ai niin ja eka sana tuli sairaalassa, se on KAKKA :LOL: me aateltiin, että se on kiroilua olosuhteita vastaan :D välillä se tulee pitkänä "kaaakka" ja sit päälle tyytyväinen hymy. selkeästi ei ole jokeltelua, vaan sana.
 
Irtosora: edelleen tsemppiä koko perheelle. Tuli tuosta ekasta sanasta mieleen, kun pomoni joskus jutteli lapsistaan (tekee sitä todella harvoin, tai ylipäänsä puhuu henkilökohtaisista asioistaan). Hänen poika ei kuulema meinannut oppia puhumaan useita sanoja peräkkäin, ja oli ollut melkein 3, kunnes tuli iloisena äidin luo esittämään pottaansa, ja sanoi "kakka ui". Tää on jäänyt itelle mieleen.

Mies soitti äsken, 4-vuotias oli lähtenyt ulos leikkii ja kysynyt et saako ottaa tän mukaansa. Mies ei ollut ees katsonut, mitä ottaa, sanonut vaan, et ota vaan. Kohta poika tulee hädissään sisään, et tuuli kaatoi, mitä nyt tehdään, kädessään tyhjä saippuakuplapurkki. Mies siihen et mikä ongelma tää on, kunnes poika sanoo, et tää oli serkun lahja! Eilen illalla kielsin koskemasta värityskirjaan ja saippuakupliin, mitä ostettiin 2-vuotis lahjaks, no, isä oli sit tietämättään luvannut ja nyt täytyy käydä ostaa uudet kuplat synttärisankarille.

Meillä alkaa olla kylppärissä kaakelit seinillä - JEEEEE!!!! vielä kun lattia kuivaa, saadaan laatat sinneki, tai kun ees seinät sais saumattuu ja sais putkimiehen paikalle, sais ees pesukoneen kiinni! 3 viikkoo jo oltu ilman omaa suihkuu ja pesukonetta. "jostain" syystä kestoilu on ollut jäissä tän ajan, Riina on käyttänyt kertiksiä... ehkä ens viikolla päästään taas kestoilee, seuraavalla kotona suihkuun!
 
Irtosora: nyt vasta luin teidän koettelemuksista, voimia! Onneksi pahin jo takana... Se on niin hirveää kun ei tiedä mitä tuleman pitää!! Siis voihan kenelle vaan sattua yks kaks jotain mutta tuo että tietää että toisella on jokin mutta mikä ja kuinka siitä toipuu jne...

JA sairaalassa olo... pelkäsin että joudun taas lähtemään Tildan kans teekoohon ja varmasti olisivat passittanut osastille. meillä ollaan taas oltu tosi kipeinä, hampaita?! Yksi oli tullut läpi ja toinen joka pilkisti niin tullut nyt enemmän. Toinen silmä rähmii ja on ihmeen värinen ja lämpöä. Kamala yskä ja toissa yönä oksennettiin kolme kertaa! Kummankin käden sormet on koko ajan suussa. Onneksi nyt jo piristymään päin... Tilda on aina pari päivää tosi heikossa hapessa, nesteitä pitää puoli pakolla laittaa menemään.

jatkan toisella kertaa, nyt täytyy mennä hakemaan mun veli ja sisko...
 
Huh! Onneks saitte irtis poitsun kotii toipumaan! Hurjan kuulonen tauti. :hug:
Mäkään en oo ikinää kuullu ton nimisestä taudista. Huvittava nimi ja sit jos sitä vielä ilmenee eniten japanilaisilla ja muilla siellä päin. Tuli kanssa moottoripyörä merkki heti mielee. :D
Jaksuja ja toipukaa kaikessa rauhassa.

mammaliini83, toivottavasti Tilda paranee! :hug:

Hemuli, Miehet!! :kieh:

Me jätettiin alkuviikosta Aliisalta tuttipullo pois ja heti opittu kaikki elämään ilman sitä.
Ainoostaan ekoille päikkäreille mennessä, meinas itku tulla neidillä, ku on tottunu saamaan pullon rattaisiin mukaan. Mut nopsaan rauhottu.
Yöunille mentäessä, ei oo ees kaipaillu mitään pulloja kertaakaa. Ei oo sänkyyn koskaa saanukkaan pulloa ja ollaan viety sänkyyn aina hereillä. Sinne se kiltisti käy nukkumaan, ilman itkuja. =)

Tutit heitetään oravan poikasille, kun tää tomu laskeutuu. Esikolta jätettiin myös kummatki tässä 1vuoden hujakoilla pois.

Hmm....pitiköhän mun vielä jotain...
Ainii, tärkein meinas unohtua:

PALJON ONNEA KAIKILLE 1V. TÄYTTÄNEILLE MUSSUKOILLE!!!! :heart:

HooÄs ja Aliisa 1v1vko
 
Heipähei!!

meillä on joku nirinnarin vaihe.. mie ku häviän näkyvistä ni heti tulee hätä.. tietokonellakaan en saisi istua niin usein ku kerkeisin.. ehkä ihan hyvä tuo jälkimmäinen.. ja hauskin juttu on tällä hetkellä, ku mie laitan pyykkiä kuivamaan, ni neiti käy nappaamassa jonku vaatteen telineeltä ja lähtee juoksee karkuun, huimien äänitehosteiden kanssa, nauraa, hörisee ym.. :kieh: ja se vaatekappale lähtee yleensä n. 20kertaa..että aika hidasta on laittaa kuivamaan, ku sitä yhtä saa laittaa muutaman kerran takas..

ja peruuttaminen on tosi kiva juttu, hitaasti mutta varmasti pitää peruutta joka paikkaan.. ja kirjat on ihania, niitä vois neiti lukee kuinka paljon. ja ihanaa on ku istun lattiailla ni neiti ottaa kirjan ja hitaasti peruuttaa syliin ja yh yh, että nyt luetaan :heart: ja eilen illalla suihkun jälkeen oli pelkkä vaippa jalassa ja kävi hakemassa eteisestä oman hupparin ja yritti veivata sitä harteille ja vaikka mihi, sit ojenti miulle ja mie siirsin sen vaan sivuun, haki sen uudestaan ja ojenti miulle, laiton sen sit hälle päälle, ni sit oli tyytyväinen :D voi että, tää on uskomatonta, miten tuntuu ihanalta vaan tollaset pienet jutut..

Synttäri lahjaksi sai ksylofoni(se pieni soitin), sateenvarjorattaat nukelle (heti hoksas että vauva pitää asettaa sinne), puisen leikkikeittiön (hurjasti häärää senkin kanssa), pyöräilykypärän jo aikasemmin, ja sit muutama vaate.

nyt taidan lähtee laittaa aamupuuroa, tyttö vielä nukkuu :eek: , mut oli pakko herätä, ku poika ei jaksanu enää maata sängyssä, eikä uskaltanu tulla yksin olkkariin :kieh: , ja herra yleensä nukkuu paljon pitempään.. kiusa se on pieninkin kiusa..

ä ja tipi 1vee+
 
Heipä hei! Enpä oo taas jaksanut kirjoitella oikein kun nyt kärvistellään tän tulevan vauvan kanssa... LA olis siis ylihuomenna, kolme viikkoa sitten jo terkkarit ja lääkärit olivat ihan innosta pinkeänä että "synnytys on päivistä kiinni". Joooo-o... Aika monista päivistä....

Viime ma oli jo paikat 3 senttiä auki ja kohdunkaulaa enää 1,5 cm jäljellä, kivuliaita supistuksia ollut päivien ajan.... Mutta tää synnytys ei vaan käynnisty.

Taavin kanssa en ole pystynyt toimimaan oikeastaan juuri ollenkaan nyt viikkoon ja siksipä mun mummi on täällä ollut apuna. Taavi täytti siis 14 pvä. 1 vee (äitin pikkuinen.... :heart: )

Kehityksestä: Nyt kun poitsu on kävellyt jo sen reilun kuukauden ja kävely ja juokseminen alkavat olla rutiinia niin puhetta on taas alkanut hetken hiljaisemman kauden jälkeen pulputa. Taavi puhuu "puhelimeen" nyt kovasti sanoo "Ajoo" (haloo) ja sitten huokailee ja höpöttää jotain omiaan ja kävelee "puhelimen" kanssa pitkin asuntoa. Puhelimeksi meillä kelpaa siis kaikki hiekkalelusta sukkamyttyyn ja tänä aamuna aamupalapöydässä työnsi juustoakin korvaan ja "ajoo?".

Traktori on "Akkol", koira on "Koia", ja kun taavi ratsastaa jollain sanoo "koptikoptiIIIIIAAAAA!" (kopoti kopoti, iihahaa...). On toi ihana (yllättävää kun omasta lapsesta puhutaan ;) )

Äiti on "äiti", "äitä", "äittä". Isi on ihan "isi". Mun systeri on "hööka" :D Lamppu on "amppu" "Ämppy" "lamppu" "bamppu". ja "eijeijeijei!" tulee usein ja hyvinkin selvästi ja sujuvasti :LOL:

Poika kiipeää joka paikkaan, juoksee, repii tavaroita alas joka puolelta, välillä käy "nukkumaan" sohvatyynylle jonka on repinyt lattialle ja virnuilee siinä. Kutittaa, paijaa, halii, pussaa, työntää sormea äidin napaan (se on ällö tunne kun pieni sormi kutittaa navassa) ja nauraa katketakseen. Pierut herättää edelleen hilpeyttä.

Poitsu myös pitää hassua hyminää suu virneessä kun tietää saavansa jotain hyvää (eilen esim. mansikoita). Saattaa hyvää syödessään vähän naureskellakin :D

Mutta tässäpä meidän kuulumiset. Mä jatkan taas tätä puuduttavaa odottelua.....
 
Pikatervehdys täältä suunnasta! :wave:

Ihan nopeasti vilkaisin juttujanne.. Irtiksen pojalle pikaista paranemista!! :hug:

Kotihommistaki olitta vissiin jutelleet.. :D meillä mies tekee varmaan enempi kotitöitä kuin minä ;) siivoaa (imuroi, moppaa, vaihtelee järjestystä :D ), kokkaa, hoitaa pojua, laittaa tiskit, ompelee jopa ite housujen napit :LOL: käy ruokakaupassa yms.. nyttenki on pojan kanssa ulkona toista kertaa tänään.. ja äsken teki makaroonilaatikon uuniin ja aiko imuroida kunhan tulevat sisälle. ;) eikä ole ollut noin ihana pelkästään silloin kun olen raskaana ja "supistus herkkänä" vaan ihan muulloinkin, ja oma-aloitteisesti! :whistle: Nolottaa ihan, kun oon ite toisinaan niin laiska etten saa mitään aikaiseksi. :ashamed:

Poitsun 1-v synttäreitä juhlittiin viikko sitten, molempina päivinä. :) vieraita kävi ja mukavaa oli! Eilen käytiin 1-v kuvissa :) hyvin meni, torstaina saahaan koevedokset.. 59e maksoi kuvaus, koevedokset sekä 1 10x15cm kuva. Otettiin myös kestopeppukuvia ;) siis ilman bodya, pelkät villikset jalassa :heart: söpön näköinen veikka!

Täällä masussa vaavi myllää, laskettuaikakin siirtyi.. eli se on 22.12., taitaa olla "hotelliyö" tiedossa joulun tienoolla :LOL: toivotaan että pysyy sinne asti masussa eikä supparit pahene!

Upp3 ja Eetu 1v 1vko :heart:
 
No nyt se loppui vihdoin meilläkin,; IMETYS! Jippii!!!! :D Kahtena päivänä en oo imettänyt yhtään enkä enää kyllä tarjoile.

Jos nyt minäkin saisin sen kauan kaipaamani siiderin. Mä nimittäin tein periaate päätöksen jo alussa että niin pitkään kun mä yhtään imetän niin oon tipaton. No enpä silloin arvannut että näin pitkään tissitellään.

Aika moni meistä taitaa olla jo raskaana...jos uskaltauden jo ääneen sanomaan niin meilläkin alkaa varmaan kakkosen yritys tässä muutaman kuukauden päästä.

Mairo ja Tyttö 1v 2vkoa
 
neitiperho
Älkää nyt kaikki alkako puhumaan yritystä saada uusi lapsi!!!! Kun mulla hirvee vaavikuume kans :D :LOL:
Ja se meillä venyy ainakin ensi vuoden puolelle tai vuoden vaihteeseen ennen kuin mietitään edes tosissamme seuraavaa lasta. Ainakin mies on sitä mieltä :/ Plääh...

Mä oon ihan poikki. Oon nyt pari päivää tehny meidän uuteen kämppään verhoilukiviseinää. Noin pari neliötä oon vasta saanu aikaiseksi ja jäljellä olisi kiitettävät 9 neliötä vielä. Huh!! Mihin minäkin menin lupautumaan. No, mutta voin ainakin olla sitten tyytyväinen että minäpä tein noi seinät ihan itse ja kyllä näyttää hyvältä. Olen siis tehnyt meidän nykyiseenkin taloon samanlaisen....tosin monta neliötä vähemmän ja eri värisen.

Muuta meidän arkeen oikein kuulukaan. Kovasti varauksia tehty/mietitty kun ollaan vuoden vaihteeksi menossa Thaimaaseen 9 henken porukassa ja ollaan siellä sitten kuukauden päivät. Ihanaa!!! Hirvee järjestäminen siinä vaan. Mutta eiköhän se ole sen arvoista. Muuten....osaako kukaan kertoa mitkä rattaat olisi pienet koottuna ja sellaiset että ne saisi koneeseen sisälle mukaan??? Kokemuksia, tietoa yms.??? Pitäis vaan sille reissulle sellaiset löytää. Bangkokissa joudutaan kentällä olemaan n. 3h joten viitsisi tytön kanssa ilman rattaita siellä pyöriä.

Mutta nyt juoksemaan neidin perään :D Kommentoin myöhemmin teidän juttuja...tuli vähän huonosti luettua ne tällä kertaa..... :x
 
kiitos kaikille taas myötäelämisestä :) siitä tulee hyvä mieli, kun välillä tuppaa nimenomaan oma jaksaminen olla kortilla. kiukuttaakin välillä lapsen puolesta, mutta se on tätä prosessointia, pian tapahtuneen kai hyväksyy. ja tavallaanhan asian käsittely on vielä kesken, kun odotellaan jälkitarkastuksia... huomenna on yksi sellainen päivä! jännittää tietty.

mut tänään oli oikein hyvä päivä, pikkusella riitti kovasti virtaa. hän välillä jaksoi kontata ja olla polvien varassa pystyssä tukea vasten.
pojan päivärytmi on nyt muuttunut, hän menee nukkumaan vasta seitsemän, kahdeksan välillä eli alkaa olla siltä osin kuten muutkin muksut. kiva juttu, koska mua huoletti, että kun menen töihin (ja isi jää kotiin) lokakuussa, en ehdi nähdä häntä arkisin kuin aamuisin. meidän poitsuhan meni siis tähän asti nukkumaan jo puol kuus. eli kyllä hän aika hyvässä kunnossa varmaan on, kun jaksaa valvoa pitempään kuin ennen samoilla päiväunilla, eikö?!

Irtis ja poika-joka-osaa-jo-moikatakin :heart:
 
neitiperho
Irtis kuulostaa todellakin pirteämmältä teidän poitsu jos jaksaa tosiaan hereillä noin hyvin pysyä. Hienoa *tuulettaa*!! Meiltä myös jaksuja teille. Se on aika ärhäkkä tauti tosiaan. Kerran on vastaan tullut sitä sairastava potilas työmaailmassa. Tuolloin kuulin myös siitä ensimmäisen kerran.

Masunkasvattajille oikein ihanaa odotusta tähän väliin :heart: :heart: *kateellinen* :D

Sitten huutelen edelleen vinkkejä matkarattaista!!! Millaset hyvät? Pitäis mahtua lentokoneeseen käsimatkatavaroihin?

Nyt tää mamma heittää ittensä sohvalle. Ihan poikki. Taas seinä edistyny tänää jonkin verran ja toivon et se vielä pysyy seinässäkin,hihihi.
 

Yhteistyössä