Hätähousut himotestaajat ja haamuviivoja osa 2

Taustalla tätä(kin) ketjua tiiviisti seurailleena, olen nyt siinä tilanteessa ettei auta muu kuin kysyä teiltä mielipiteitä. Tammikuisen keskenmenon jälkeen kroppa on ollut aivan sekaisin, joten kp ei ole kovin tarkkaan tiedossa. Viime viikolla sitten ovistesteissä oli 3 päivänä positiivisia, joten en ole ihan varma dpo:stakaan. Kuitenkin oletettuna ovispäivänä oli viimein lääkärintarkastus, jossa sain terolutit lopettamaan koko ajan punaisena jatkuneen vuodon. Kp on nyt n. 25, dpo6 tai korkeintaan dpo7 ja terolut 6:tta päivää käytössä. Ja sitten himotestaaja menee tekemään testin, joka ei oo edes ensimmäinen tällä viikolla...

Miten teillä tuo pregcheck, oletteko saaneet vääriä viivoja sillä? Tuo ylin testi jonka tein heti aamulla, oli 3minuutin päästä kokonaan vaaleanpunainen, edes sitä valkoista viivanpaikkaa ei erottunut. Sitten poistuin hetkeksi vaihtamaan kuopuksen vaippaa ja palattuani n. 8 minuutin kohdalla tuo viiva oli ihan selkeästi siinä. Tein sitten toisella vessakäynnillä vielä toisen testin ja ovistestin, saadakseni jotain vertailukohtaa. Esim. että onko viiva joku värikertymä tms. Kuva jossa on kaikki testit, on otettu 5 minuutin päästä testin tekemisestä. Olen niitä ihmisiä, joilla yleensä hyvä jos dpo15 näyttää kunnon viivaa, paitsi viimeisessä (keskenmenneessä) raskaudessa jossa sikiöpusseja löytyi kaksi, olisi ehkä näkynyt aiemmin.

tässä eka testi, haaleampi kuin luonnossa, ehkä 10min. testaamisesta. alempi testi on joku kiinan testi, ei näyttänyt edes km jälkeistä hcgtä kunnolla, en tiedä miksi edes vaivauduin tuon tekemään...

tässä siis alempien testien testiajalla otettu kuva

Mitähän noiden terolutien kanssa nyt pitäisi tehdä? Neuvolasta sanottiin, että jos viikonloppuna vielä testissä näkyy niin pitäisi lopettaa ne.
 
Viimeksi muokattu:
Näin testihöperönä piti vielä dipata pari testiä parin tunnin pisusta.:)
Joku One Step testi hyvin hailea haamu. Ei onnistu kamera tallentamaan, mutta PREGCHECK testissä SELVÄ haamu. Jopa selvempi, kun apteekin oma.
Jännä, et näin päivällä ihan parin tunnin pissistä näillä dpo:lla noin selkee.
Otin kuvia, mut lapset tuli just kotiin koulusta, että en. vielä viitsi alkaa lisäilemään kuvia koneelle ja katsomaan mitä laitan näytille.

Nooh, katotaan mille testi/t näyttää huomenna... Onneksi noita on tuolla varastossa useita.
 
  • Tykkää
Reactions: mamuska7
Mun on nyt pakko lopettaa työt...kädet hikoilee niin paljon että tää näppis on ihan märkänä ja mikään ei pysy käsissä. Kohta pitäis kokeilla soittaa ja kysyä onko HCG vastattu....kääk kun jännittää, tuleeko suuri pettymys vai oisko vastaus toivoa täynnä :D

Ihana, tänne on ilmestynyt uusia plussanneita.....:heart:Onnittelut :heart:

On tää vaan niin hullua! Tuntuu ettei asiakkaidenkaan kanssa tule mitään asioiden hoidosta, saatikka tuttavien kanssa juoruiluista kun vaan ajatukset pyörii oman navan ympärillä. Tosin meinaan kyllä nyt relata, kun saan vastauksen. Tuntuu että tässä jännityksessä unohtaa syödäkin.
 
  • Tykkää
Reactions: Helena2013
SIIS APUA!!!!!!!! NYt tarviin kaikkien viisaiden neuvoja!!!!! Siis viikko sitten eka viivaesiintymä testissä mikä lähti vahvistumaan ja oliko sunnuntaina kun sain selkeän plussan (en enää muista)
Laskin itse että minimissään HCG olisi tänään 80 maksimissaan ehkä 200.
Ja äsken sit rohkenin soittaa ja arvo on 1039!!!!!!????!!!!!
 
Tuli tässä semmoinen tyhmä kysymys mieleen että kun viimeeksi bongailin ovista cb:n
digitaalisella niin en saanut hymynaamaa näkyviin ollenkaan mutta sieltä suojuksen alta löytyi kumminkin haaleita viivoja.Ohjeessa kyllä sanottiin ettei niitä saa tuijottaa mut miten on??
 
mamuska:kiss::heart:

DPO, 14. HCG level, 48 mIU/ml. Range: 17-119 mIU/ml.
DPO, 15. HCG level, 59 mIU/ml. Range: 17-147 mIU/ml.
DPO, 16. HCG level, 95 mIU/ml. Range: 33-223 mIU/ml.
DPO, 17. HCG level, 132 mIU/ml. Range: 17-429 mIU/ml.
DPO, 18. HCG level, 292 mIU/ml. Range: 70-758 mIU/ml.
DPO, 19. HCG level, 303 mIU/ml. Range: 111-514 mIU/ml.
DPO, 20. HCG level, 522 mIU/ml. Range: 135-1690 mIU/ml.
DPO, 21. HCG level, 1061 mIU/ml. Range: 324-4130 mIU/ml.
DPO, 22. HCG level, 1287 mIU/ml. Range: 185-3279 mIU/ml.
DPO, 23. HCG level, 2034 mIU/ml. Range: 506-4660 mIU/ml.
DPO, 24. HCG level, 2637 mIU/ml. Range: 540-10,000 mIU/ml.

..eikös siulla tänään dpo16?..:)
 
Viimeksi muokattu:
Huomenta kaikille!!
Onkos täällä tänä aamuna testailleita? Itse jänistin :ashamed: Ovistesti on edelleenkin täys nega :( Heräsin kauheaan mahakipuun jota jatkui jonkun aikaa. En oikein osannut siinä sängyssä unenpöpperössä paikantaa oliko kipu alavatsa vai kohtu. Tissit on edelleen kipeät, lämmöt 36,8.
 
Mä tein aamulla testin ja en ehtiny sitä jäädä tiiraileen, mutta ei kyllä testiajalla minkäänlaista haamua.. Täälä kans edelleen oireita. Pitäisköhän tässä kohta mennä lääkäriin? Tai sit vaan odotella menkkoja.
 
Viimeksi muokattu:
*Pinkku* Ne haaleet viivat cb:n digiovistestissä johtuvat siitä, että Lh:ta jonkin verran erittyy eri kierron vaiheissa. Ovista kohti sen määrä siis nousee huippuunsa. Hymynaamahan siihen testiin tulee silloin, kun viivat ovat vähintäänkin tasavahvat. Samalla tavalla kuin liuskaovistesteissäkin tulkitaan plussaksi. :) Voihan se olla, että sulla meni se Lh-huippu ohitse ja sen vuoksi et saanut hymynaamaa. Testasitko joka päivä? Toisilla se Lh-huippu kestää vain esimerkiksi muutaman tunnin.
 
  • Tykkää
Reactions: *Pinkku*
Miwwi Sulla on tainnut olla kiinnittymisyritys siellä..Ajattele asiaa siltä kantilta, että jos et olisi testannut siitä haamulaista silloin dpo 9 niin et tietäisi koko hetkittäisestä hcg:n noususta mitään. Näin itse ajattelin viimekertaisesta! Aikaisin testaaminen, niin valitettavaa kuin se onkin, aiheuttaa usein hirveetä piinaa! :stick: Jospa se täti sieltä pian tulisi tai jos ei tule niin sittenhän voit käydä lääkärissä tarkistuttamassa tilanteen. Odotat ainakin pari päivää oletetun menkkojenalkamispäivän yli. Sellainen hipaisuhan voi myöhästyttää vuodon alkamista..
 
Niin se vain nätisti viivat vahvistuu. :inlove:
Eilen sain First Singnaliin kyllä toisenkin viivan, mutta sitä ei kamera halunnut vielä tallentaa.
Tänäänpä kameran oli helppo First Singnalinkin viiva tallentaa.:)
First Responsen tein ekan kerran ja kyllähän sekin kertoi kahdella viivalle, että raskaana.:)
Apteekin oma vahvistunut selvästi.
Apteekin omasta otettu kuva eri kameralla, kun paremmasta alkoi loppua akku, eikä enää tarkentanut kuvaa.
Surkee tuo toinen kamera, kun värit päin p***tä, mut selkeästi näkee tuon vahvistumisen...

Ja niin se kuva tämän aamun kolmen tunnin pisusta tehdyistä testeistä.:)
GOgkjr - Image - Aijaa.com

ja tässä vielä eilisestä apteekin omasta eilen otettu kuva
Qq5kR4 - Image - Aijaa.com
 

Yhteistyössä