Hätähousut himotestaajat ja haamuviivoja osa 2

Coyo Ihanaa, ihanaa.. Sinä olet todellakin plussasi ansainnut. :heart: Onnea vielä ihan hirmuisesti ja toivon sydämestäni, että kaikki menee hyvin! Oliko teillä jotain apuja käytössä, clomit tms?

Mä en ole yrityskiertoja/-kertoja laskenut, mutta ajallisesti on mennyt noin vuosi (joulukuussa -12 km n.rv5) Edellinen sai alkunsa kahdeksannella yk:lla, joten minullakaan ei ihan helpoimmasta päästä tämä lasten saaminen ole. Nyt lisästressiä on tuonut uusi kumppani, jolla ei itsellä ole lapsia ennestään, joten ei ole takuita tuleeko niitä lapsia tällä yhdistelmällä ollenkaan... :(
 
Kiitos! Meilläkin oli keskenmeno yk2 plussasta rv7 ja sit yk7 rv5. Eikä oo apuja ollu, aattelin että kyl se tulee jos tulee :) Nyt on paljon varmempi olo kun kummastakaan aikaisemmasta, ja varhaisultraan varaillaan aikaa jonnekkin tuonne rv7+ tietämille :)

Toivon todella että teillä yritys tuottaa tulosta! :heart:
 
  • Tykkää
Reactions: Lilypie
Tähtitomu onko sulla siis ennestään lapsia? Tuo on kyllä todella pitkä aika haaveilla vauvasta...
Saako udella kuinka vanha oot? Itellä kai alkamassa ens kuun lopussa tää hoitoruljanssi, tosin en tiä kuinka hitaalla tahdilla siinä edetään julkisella puolella.. :( Isellä ikää about 30 ja kaks lasta, toinen itse tehty, toinen ei.
 
lilypie, ei oo ennestään lapsia. Muuta kuin rv18 enkelikaksoset. Ikääkin alkaa olla jo niin paljon että just taidetaan keretä julkisella viimenen hoitokiekka käydä eli 40 lähestyy uhkaavasti. En kyllä muista mitä siellä ikäraja on.
Julkisen puolen hoidot etenee minusta ihan suuht nopeesti, tosin siinäkin on paikkakuntakohtaisia eroja aika paljon.
 
DPO 11 testinä promatris ulkomailta tilattu mutta näyttää himmeämpää kun pregcheck eilen :stick: onkos muilla kokemuksia noista promatris testeistä? tänään taidan kipasta kapasta kyllä noita pregcheckejä.



 
Viimeksi muokattu:
No nyt saatte kyllä auttaa, hypin ihan just seinille!
Tein siis tänään testin, puhdas nega. Mainittakoon vielä että esikoisesta sain vaan ja ainoastaan roskishaamuja vielä viikko menkkojen myöhästymisen jälkeen, digi näytti sit raskaana 1-2.

Se testi jäi pesukoneen päälle kylppäriin, käytiin just miehen kanssa suihkussa ja tulin jo sieltä pois kunnes mies huikkas että katoppas tätä... Selvä haamulainenhan se siellÄ! Tutkin sitä aikani ja koitin saada TEILLE kuvaa mutta se hiton viiva katosi??? siis MIKSI on mahdollista että testiin piirtyy toinen viiva vaan ja ainoastaan kosteuden vuoksi? Oikeesti, ei tämmösen pitäs olla mahdollista koska mie tuun ihan just hulluksi! :D Ja kun mies sen kerta ensin huomasi, se oikeesti oli ihan selvä haamulainen! Mulla on viivanpaikat ollu vaan ohuita viivoja? Mutta kuvat puhukoon puolestaan, toivottavasti täällä on vielä joku hereillä ja kertoo mikä tässä nyt mättää :D

Zoomattu:
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/1082705_10201594413012745_2075229685_n.jpg?oh=f093bf2beaca404b05f6712bfe0b0ce9&oe=51F22CCD&__gda__=1374896767_604982ceebe4eca59a17c61371526b57

Kauempaa:
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/1075267_10201594419812915_1151396723_n.jpg?oh=f53fb06129aea3be012069a15a79b365&oe=51F21185&__gda__=1374906807_10bdf3e1ed7668deab39076b016fdb17

Hienosti tuo salama tulee just huonoon kohtaan! :D
 
Adalie kyllä siinä haamussa ainakin väriä on, kun sitä muokkailin koneella vähän.. Onko hajuakaan mihin aikaan tuo on tullut? Testiajalla? Huomen aamulla uusiksi, mutta tuskin PC turhaan punaisia haamulaisia näyttää :heart:
 
Minnah88 IHANAAAA että joku on linjoilla! :D Tuo on siis onestep, herkkyydestä en oo ihan varma! Ja siis tein testin tyyliin kaks tuntia ennen kun sit kävin suihkussa, ja katoin kyllä monesti ja ihan puhdas nega mut sit suihkun aikana se on ilmestynyt! Ja minnuu hämää nyt se kun esikoisesta sain vaan ja ainoastaan roskishaamut, en yhtäkään positiivista vaikutusajalla. Teen kyllä heti aamulla uuden mut ärsyttävää tämmönen :D Ja siis mulla on tänään dpo5... että onko ees käytännössä mitenkään mahdollista saada EDES haamujenhaamujenhaamua ?!
 
Ai niinpäs olikin. Katsoin testin merkin huolimattomasti. One stepin testeistä ei ole kyllä kokemusta, mutta jos dpo on 5, niin en usko että se voi oikeaa haamua silloin näyttää, koska alkiohan on silloin vasta hyvällä tuurilla kiinnittynyt. Ellei ovis ole ollut aiemmin, niin silloin voisi jotain mahkuja olla.
 
Laskurin mukaan ovis oli 19pvä ja oireetkin oli sillon, mut oireet oli minusta myös joskus 15pvä tms, plaaaaah, ompa ärsyttävää. Tein toisen testin äsken ja siihenkin tuli toinen viiva hetkeksi :( Kiva jos on vaan viallisia testejä, mut käsittääkseni punaväriä tulee vaan jos on hcg:tä.

Muttajoo! Testaan aamulla vielä ja jos näyttää negaa niin sit oottelen muutaman päivän mut onpa inhottavaa epätietoisuutta kun testit näyttää ihan mitä sattuu ja viivat katoaa!
 
Viimeksi muokattu:
Heräsin just ja tein molemmilla herkkyyksillä testit, ne kuivui just ja näkyy ehkä haamujen esiesiesiesi-isä mut en uskalla uskoa että se mitään oikeesti meinais. Yritän nyt olla testaamatta ensmaanantaihin, tahdon selvän plussan enkä mitään hailuroita mitä pitää kytätä! Maanantina olis "jo" dpo10.
 

Yhteistyössä