Hätähousut himotestaajat ja piinailijat vol.4

Mistä ihmeestä voi johtua että kumpaakin munasarjaa jomottaa samalla tavalla kun oviksen aikana. Ei jatkuvasti mutta aina silloin tällöin.

nyt kp 5 ja menkatkin oli ihme jomottelua kokoajan. Ehkä tosiaan oli ovuloimaton kierto tai ne haamulaiset viittasivat että ois kiinnittynyt mutta mennyt heti kesken, voiskohan sellainen tehdä tällaista? Kunhan nyt ei ainakaan vielä ovis ois tulossa
 
@Iiduliinu toivotaan että vahvistuu (y) ovistesti näyttää lupaavalta ;)

Mulla nyt tod.näk. dpo2, torstaina tuli todella voimakas kipu oikealle puolelle ja lämmöt nousi rajusti seuraavana aamuna. En täysin positiivista saanut o-testiin, tasasesti karvan verran vajaita ma-ke. Jatkoin testaamista ja viivat selkeät mutta haaleat, kunnes tänään taas lähes + :eek:o_O testejä jatkoin juuri siksi että saisin varmuuden oviksen olleen vaikkei tasavahvat olleetkaan, ei kovin varma olo tällähetkellä :D kuva tän päiväsestä.
 

Attachments

@Miina- sä saatat olla raskaana! :love: Vahvempi viiva ovistestissä on yleensä raskausplussa:) Mikä dpo nyt on? Ootko jo testannut r-testillä? Jos ei ole vielä tarpeaksi isot dpo:t niin saattaa olla myös, et sulla oli tosi vahva ovisplussa eilen, eli varmuudenvuoksi ois kannattanut pupuilla eilen ja tänään!

Mulla on menossa nyt dpo8-9 ja en ole testannut millään, enkä vielä uskalla testata.
 
Itellä olisi vahva usko raskauteen mutta pelottaa luottaa :oops: oireita olisi taas mutta selkeä ero edelliseen että nyt tulee edelleen limaa ym. vuotoa, tissit ei vielä kipeät niinkuin yleensä.
@babygreen Dpo 5 jos lämmöistä katsotaan, jos ekasta ”plussatestistä” niin dpo 7. Uitin tänään turhan rfsu:n mutta vp niinkuin aina kyseisessä testissä
 
  • Tykkää
Reactions: babygreen

Yhteistyössä