Hätähousut himotestaajat ja piinailijat vol.4

Heips pitkän tauon jälkeen!:)

Saatiin sitten kumminkin.hyödynnettyä kaikki kierrot, kun kerroin joskus riidasta tänne. Kiirettä on vaan pitänyt muuten, joten en ole ehtinyt kirjoitella tänne. Nyt on menossa yk4 24/28. Tein r-testin.

Onko tässä haamu vai ei?
 
4min
https://aijaa.com/LVJEfC

6min
https://aijaa.com/tew1Wx

Antaako nämä näin selviä viivanpaikkoja? Vai voiko tää olla jopa +?
https://aijaa.com/o67chn Tänään vain PC testiin viivanpaikka tai viivanpaikan viereen jotain kertymää. Eli todennäköisesti ovulaatio oli vasta tuolloin kipujen kanssa. Alkukierron jomottelut kp 9-10 todennäköisesti muuta kuin ovulaatio. Oikea puoli oli todella kivulias, polttava ja kävelykin aiheutti jomottelua. Ihan luulin olevan selvän ovulaation limoineen. Kenties joku kysta? Ei tiedä. Toki ei voi tietää, eiköhän se selviä parin päivän sisällä jos menkat alkaa. Jos olis ovis kipuilua vasta tuolla kp 18-19, niin nyt olis ehkä dpo 3 tai 4. Nyt menossa siis kp23 vasta.
 
Saankohan liitettyä kuvan oikein.. Mitä tämä on? Kp9 ja tein testin ihan vaan kokeillakseni kun testit saapui. Tein ekana ton keskimmäisen ja paniikki iski, sitten toinen liuska josta en ota mitään selvää ja puikko on nega.

https://aijaa.com/wd7DYO
Niin eikö niihin tullut kontrolli viinaakaan ollenkaan. En siis näe noita kunnolla jotain syystä vaan osan tuosta testialueesta mihin viivojen pitäisi tulla.
 
Täällä kans taas testailtu joka aamu ahkerasti pc:llä. Tässä testit pe-ma aamuilta: https://aijaa.com/gSEYN7
Mulla olis pitänyt menkat alkaa jo viime viikon ti, siksi ihmettelen täällä miksi haamut ja plussa tuli näin myöhään. Että onko ovulaatio ollut myöhemmin vai voiko olla kohdun ulkopuolinen raskaus (mulla on ollut aiemminkin). Mut ei ehkä enää vaikuta tuolta kohdun ulkopuoleiselta, kun viivat kuitenkin noin nätisti vahvistuu:love:

@Tiuhti83 mä testaan vaan aamuisin ja peräkkäiset päivät on kai ihan ok, että on yhtä tummat viivat, jos joka toinen päivä vähän tummenee niin pitäis hcg:n nousta hyvin (y) eli hyvältä näyttää nuo sinunkin viivat!
 
  • Tykkää
Reactions: stindepinde
Joo hei kiitos myös teille neuvoista, mä oon paniikkitikuttanut niin antaumuksella että taisin hukuttaa tikut ja kontrolliviinatkin jäi saamatta :whistle: Ne liuskat on siis epäonnistuneet, ja puikko on selkeesti nega. Katsotaan uudelleen sitten muutaman viikon päästä.. (y) Nuo keskimmäisen liuskan tuhrut asettui mun mielestä ihan selkeästi kahdeksi viivaksi, ja mulla meinas sydän hypätä rinnasta ulos kun ne siihen muodostui :D Tällä kertaa kuitenkin väärä hälytys.
 
Heippa kaikille! Täällä kans yks hätähousuilija :LOL: mulla tänään kmvuodon alusta 30 päivää, kerkesin saamaan cb digitaalilla viikot 1-2 ja seuraavana päivänä alkoikin kivut ja vuoto:cry:
Eilen kuitenkin tein rfsun liuskatestin/testit (toisen aamulla ja toisen iltapäivällä), kun oireeni ovat olleet niin selkeitä (toivottavasti ei vain kuviteltuja). Itse olin näkevinäni jonkinlaista viivaa molemmissa.
Iltapäivän testistä sit ajattelin kuvan nappasta, mutta eihän se niin helppoa ollut saada niiiiin haaaalean haaleeta viivaa kuvaan (ei siis omaan silmään näyttänyt miltään valkoiselta viivalta vaan aavistuksen verran "tummemmalta"). Alkuperäistä kuvaa joutuu katsomaan kaukaa että siitä jotain näkee, mutta kuvaa muokkaamalla kuitenkin sain jotenkin sitä esiin.
Elikkäs mitä mieltä olette onko kuvissa pelkkä viivanpaikka, vaiko hyvin hentoinen haamu?

Screenshot_20180828-133454_Gallery.jpg

Ja onnea kaikille plussanneille! <3
 
  • Tykkää
Reactions: babygreen
Omituiset menkat, pe tuhrua, viikonloppuna vähän kirkasta vuotoa, tällä viikolla ei vielä mitään. Alkoivat kp 26/30. Yleensä on runsas vuoto ja toinen päivä sellainen, että sidettä saa vaihtaa koko ajan. Nyt on siis kp4 tai kp29, jos nuo ei olleetkaan menkat. CB näytti oviksen kp16, eli nyt olis kai korkeintaan dpo13. Sofin raskaustestiliuskaan ei tullut kyllä minkäänlaista haamuakaan. Kannattaako testata vielä joskus myöhemmin, vai luottaa tuohon negaan..? :(
 

Yhteistyössä