Hätähousut himotestaajat ja piinailijat vol.4

@Lindu Kyllä tuo haamu on!

Ärsyttää ihan vietävästi. Tuon ensimmäisen mikä lie haamuviivanpaikka-testin jälkeen testit on ollu negoja. Nyt kp 37/30 ja menkoista ei tietoakaan. Valkovuotoa tosin senkin edestä. Alavatsa on ihan turvoksissa. Huoliskohan ne minuu ens viikolla terkkariin, jos soittasin :alien:
 
Tein vielä yhden testin tänään lisää. Nämä kaikki 5 on siis tehty tänään kp13. Alin 18.30 tehty saattais olla plussa:) Vrt ylin tehty 7 aamulla. Mitä ootte mieltä? En ole vielä uskaltanut tehdä uutta digiä.

EDIT:Tein digin n. klo 20 ja vilkuttaa edelleen hymynaamaa, eli ei vieläkään pysyvä hymynaama, hmm. No pitää tehdä aamulla uudestaan digi. Tänään peittojen heiluttelua, kun lapset on kohta nukkumassa.
Eli tuo vahvempi on klo 20 ja haaleampi klo 07. Digiovistestit. Vahvempikaan ei ole vielä plussa, mutta pian varmaan on.


 
Viimeksi muokattu:
Sain vihdoin ovisplussan eli pysyvän hymynaaman digitestiin! :love::)Huh huh, kun pelkäsin, ettei se tulisi taaskaan koskaan, kuten viime kierrossa. Tuossa digissä kontrolliviiva nyt hitusen vahvempi, kuin testiviiva. Anteeksi mun yli-innokas kuvien spammaaminen.

Linkissä viivasuora, jossa alin on plussa. Musta tuntuu kyllä, et edellisen illan eli toiseksi alinkin oli jo plussa. Näissä one stepeissä kun vahvuus on 20 ja digissä 40. 5kpl ekaa tehty saman päivän aikana aamusta iltaan. Alin plussa on tänä aamuna klo7.
https://aijaa.com/D5vmYA
 
Viimeksi muokattu:
N4n
@N4n kyllä tuo mun mielestä selvältä haamuplussalta näyttää:love:
Jäi vain epäilyttämään kun kuullut niin paljon huonoa noista rfsu testeistä ja tän päiväinen pregcheck oli nega, tai sitten hyvin hyvin haalea viiva, kun oikeen tihrusti. Tiedä mitä tässä uskoo :D kai se vaan täytyy malttaa odotella alkaako ne menkat 4 päivän päästä vai ei.
 
  • Tykkää
Reactions: babygreen

Yhteistyössä