HEINÄMAMMAT 2008 ~loppusuoralla~

  • Viestiketjun aloittaja RouvaSumppisuu
  • Ensimmäinen viesti
Meidän ihana poikamme (Viljami) 3390 g ja 50 cm syntyi 23.7.08 klo. 10.37 ja nukkui pois samana päivänä klo. 16.30. Kuolinsyyksi kirjattiin hapenpuute ja laaja-alaiseen pään hematoomaan (sis. verenvuoto) liittyvä shokki. Kaikki oli avautumisvaiheeseen ja vesien menoon saakka paremmin kuin hyvin, mutta itse synnytystapahtuma muodostui todella vaikeaksi ja raskaaksi, yli kahden tunnin hankalan ponnistusvaiheen jälkeen hapenpuutteinen poika riuhdottiin kovin voimin imukupilla. Hän oli kärsinyt (harmaa ja veltto) mutta virkosi aluksi happikaapissa sen verran että jopa parkaisi ja joi vähän maitoa. Hänet vietiin kuitenkin lastenosastolle tarkkailtavaksi. Tila romahti siellä nopeasti ja tavalliseksi imukuppi-pahkaksi luultu pään tila huomattiin hengenvaaralliseksi kehittyneeksi hematoomaksi. Poikaa yritettiin pelastaa useita tunteja. Samalla epätietoisuus oli valtava, luulimme miehen kanssa kaiken olevan silti suht ok kun meitä kiellettiin "lastenosaston kiireellisten toimenpiteiden vuoksi" tulemasta osastolle poikaa katsomaan. Kukaan ei maininnut että toimenpiteet koskivat meidän vauvaa. Kun lopulta saimme luvan ja pääsin ensimmäistä kertaa hengityskoneessa olevan poikani luokse (4 tuntia synnytyksen jälkeen), lääkäri ilmoitti että kaikki voitava on tehty (verensiirrosta lähtien). Poikamme sai hätäkasteessa nimen Viljami. Hän jaksoi elää vain 6 tuntia.

Ei tähän suruun ole sanoja, ei tällaista tapahdu. Vedin itse viimeisen hengenvedon kun kaksi minuuttia koneiden sammuttamisen jälkeen poikamme teki niin.

Lohduton Qnsilta :'(
 
Qnsilta lämmin osanotto suureen suruunne :hug: voimia ja jaksamista !

En ole juuri kirjoitellut, mutta lueskellut heinämammojen juttuja todella ahkerasti. Meille syntyi suloinen tyttö 23.7 klo:3.22, mitat 3555g 48cm ja 33cm. Synnytyksen kesto 2h 22min. Erittäin hyvä kokemus!! Tänään kotiuduttiin. Aurinkoista viikonloppua kaikille!
 
Qnsilta olette saaneet kantaaksenne suruista suurimman, mitkään sanat tai lohdutuksen kyyneleiden katkeamaton virta ei riitä helpottamaan tuskaanne. Sydämmiinne on repeytynyt haavoista vuotavin. Muistoihinne on tullut jälki lähtemätön. Sydämmestäni toivon teille voimia ja jaksamista.

:'( :'( :'(

Järkyttynyt AinoEinari
 
Qnsilta!! Mitkään sanat tässä maailmassa ei takuulla riitä lohduttamaan sinua ja miestäsi suuressa surussanne.. :'( Siksipä lähetän virtuaalisesti enkelten varjelusta pienokaiselle, ja teille, ja voimia jaksaa vaikean surun yli! :hug: Ja tarjoan myös olkapäätä jota vasten saatte itkeä niin paljon kun kyyneliä riittää, ja vaikka senkin jälkeen!! Voimia!

Järkyttynyt Räpis ynnä "Ninni" :'(
 
Qnsilta: :hug: Sanoilla ei liene nyt merkitystä...osanottoni pikku-Viljaminne poismenon johdosta. Olette saaneet osaksenne suruista suurimman. Lohdun sanoja on vaikea löytää, mutta ystävälleni syntyi reilu 1,5 vuotta sitten tytär, jolla oli verenvuotoja aivoissa ja jonka takia hän on pahasti CP-vammainen ja kärsii päivittäin jopa kymmenistä epilepsakohtauksista. Ehkä Luoja armahti pienen poikanne näiltä tuskilta. Mutta se sattuu silti ja teille on oikeus surra. Voimia teille :hug:

On vaikea lähteä valittelemaan tässä mitään...Tänään koitti laskettu aika. Synnytysoireita ei ole, mutta nyt pukkasi taas hammassärky. Toinen paikka irtoamassa. Sain ajan tälle päivälle klo 12.30, saas nähdä kuinka mamman käy.

Maggie ja Eppuliina 40+0
 
RouvaSumppisuu
Sanattomana ja järkyttyneenä katson edellä olevia tekstejä :'( . Luin useaan otteeseen kirjoituksesi Qnsilta ja niiiiiin pahalta tuntuu :'( . Lohdutuksen enkeleitä sinne teille,

Sumppis aivan järkyttyneenä :'(
 
Qnsillalle ja perheelle osanottoni pienen Viljamin poismenon johdosta :hug: :'( Sanattomaksi jää tuollaisen edessä, mutta eipä taitaisi mitkään sanat suunnatonta surua lievittää. Kovasti voimia teille ja enkeleiden varjelusta.

Kyyneleet valuu ihan valtoimenaan...

Änkkäpöö :'(
 
Nopeasti ilmoittelen että meidän ihana prinssimme syntyi tasan laskettuna aikana tiistaina 22.7. klo 07.52. Painoa pienokaisella oli 3580g ja pituutta 51cm. Tänään on kotiuduttu ja äiti sekä maailman suloisin vauva voi hyvin.
Synnytystarinaa sen verran että kaikki eteni kamalaa kyytiä. Säännölliset supistukset alkoi tiistaiyönä klo 03.30 ja synnärillä oltiin klo. 06.20. Palaan kirjoittelemaan paremmalla ajalla.


Qsillalle syvä osanotto suruunne. Ihan tuli kyynelet silmiin, kun luin tarinasi ja tuntuu pahalta tulla ilmoittamaan syntymästä kun lukee tuollaista. :hug: Miksi näin käy? Voimia teille. :'(
 

Yhteistyössä