Huhtivauvat 2009 *Kesäkuun helteissä*

Hyvää juhannusta ja aurinkoista sunnuntaipäivää kaikille.

En olekaan pitkään aikaan kirjoitellut joten olen nyt omanapainen ja koetan vain pikaisesti meidän kuulumisiamme kirjoitella.

Ensinnäkin mamman napaa, miulla on nyt tuo sappirakko tulehtunut ( jos joku muistaa niin mullahan on sappikiviä ja jonotan kokoajan sappirakon poistoleikkaukseen ) Olo ollut nyt tän juhannuksen aika paska eikä tunnut yhtään helpottavat antibiooteista huolimatta. Huoh, jatkettava lääkärissä ravaamista ja toivottava että jotain keksitään.
Vaikka turha kait sitä on valittaa kun itse en suostu ottamaan sitä kipulääkettä mikä nimenomaan tähän on tarkoitettu koska silloin pitäisi imetyskin lopettaa. Pääsisi nyt vain tästä tulehduksesta eroon....

Täysimetyksellä siis edelleen mennään ja hyvin sujuu meiltä ja tarkoitus jatkaa vielä pitkään.
Mitänyt välillä saa tyttö lypsettyä maitoa pakkasesta jotta osaisi pullosta syödä iskän kanssa sitten kun äiti pääsee siihen leikkaukseen.
Yleensä saa silloin jos iskee niin paha kipukohtaus etten pysty silloin imettämään. Pakkasessa onneksi jo useampi litra maitoa niin pitäisi neidille riittää.

Elli nukkuu yöt meidän kanssa perhepedissä ja päivisin kantoliinassa/sängyssä/vaunuissa
Yöissä onkin jo aika hyvä rytmi. Sänkyyn mennään vauvan kanssa yhdeksän aikoihin, siinä neiti sitten tankkaa kunnolle sekä tissiä että läheisyyttä ja nukahtaa tuossa yhdentoista aikoihin. Eka syöttö neljän aikoihin ja aamulla herää sitten 7-8 aikoihin.


Elli väläyttelee jo useasti päivässä valloittavia hymyjään joilla hurmaa kerta toisensa jälkeen. Jokeltelua tulee myös hienosti. Tyttö jopa vastaa kun hänelle lepertelee =)

Ellillä ensiviikolla 3kk neuvola ja sitten saadaan tuoreita mittoja. Saas nähdä joko menee 5kg rikki. Samalla tulee ensimmäinen rokote. Me ei oteta mitään ylimääräisiä rokotteita vaikka tuota tutkimukseen osallistumista meillekkin tarjottiin.

Viimeksi neuvolassa kun Elli oli 9viikkoa niin mitat olivat 4.4kg ja 55cm


Tuskin kyllä hurjasti kasvanut vieläkään koska edelleen mahtuu neidille 50cm vaatteet. tai nyt kyllä pitää kunhan mamma toipuu niin käydä tytön hyllyt lävitse ja ottaa ne pienimmät 50cm bodyt pois ja kaivaa 56cm vaatteett esille.

Ellistä huomaa edelleen että tyttö on vähän keskonen. Pullauttelee selkeästi enemmän kuin isot sisaruksensa. Välillä koko mahalaukku kerralla tyhjäksi heti syötön jälkeen.
Mahaan ollessaan vetää edelleen sikiöasentoon eikä kannattele päätään kuin satunnaisesti.
Ja sukellus refleksi toimii tytöllä valitettavasti myös ulkona tuulessa. Eli tosi tarkka saa olla ettei Ellin kasvoihin pääse yhtään tuulemaan. Heti salpaa reppanen hengityksen.

Mutta eiköhän nuo kaikki helpota ajan kanssa.


Oltiin tuossa viikkositten sänkyostoksilla ja huonekalukaupassa neiti nukkui isänsä sylissä niin eräs mummo tuli tosissaan ihmettelemään että onkos tuo oikea vauva vai nukke =) Me oltiin suu auki että ihan oikea hän on.

Tuttia meillä ei syödä edelleenkään. Ei neiti huoli eikä olla tarjottukaan.


Huomattiin tässä että Ellin suussa on näppy. Ylhäällä kitaleassa. Ihan finnin näköinen. Soittelin siitä jo paniikissa neuvolaan mutta th epäili että se on vain harmiton talirauhanen josta ei pitäisi mitään haittaa olla. Toivotaan niin. Eipä tuo neitiä tunnut onneksi häiritsevät.


On tosiaan pitänyt monesti kirjoitella mutta jotenkin ei vaan kerkiä. Vie tämä kolmikko niin tehokkaasti ajan, ja kun kotitöitäkin pitää tehdä... Mutta koetan taas aktivoitua. Edes kerta viikkoon jotain kirjoittelemaan.

Mutta nyt tyttö kukuilee mua isänsä sylistä siihen malliin että taitaa olla ruoka aika ja kaipaa tissille. Ja tottapuhuen on miun tissit samaa mieltä asiasta.


t: Solina ja Elli neiti pariapäivää vaille 3kk
 
Juhannusreissusta kotiuduttu! Yllättävän hyvin meni. Mitä nyt tisseilyä oli välillä taas valatava määrä...mutta sylejä riitti ja sai syödä suurimmaksi osaksi rauhassa jne.

Voi sinuu Solina. :hug:

Huomenna miehen leikkaus - saas nähä, miten pärjätään.

Aurinkoisia hetkiä kaikille,

kadak ja pikku-tikru 12vko 1pv!
 
Juhannuksesta selvitty hengissä myös täällä :wave: Oli kyllä aika härdelliä ja huono ilma. Sit meinas vähän alkaa kiristää, kun 12 ihmistä majaili saman katon alla, pääasiassa sisällä koko neljä päivää.

AAM, juu tottakai lähdetään vaikka kahvitteleen joku päivä. Muutkin saa tulla tietty messiin.. Hemulikin tais valittaa tylsyyttä. Seuraava viikko on aika hässäkkää, mökkeilyä ja appivanhemmat tulee kylään, mutta olisko sit seuraavalla viikolla Ompussa tai vaikka meilläkin treffit?

Kadak, yritähän pärjätä niitten vauvojen kanssa kotona sit. Jos alkaa kiristellä niin tuu säkin sit "lomalle" treffailemaan meitä tikrun kanssa.

Kiva oli kuulla Solinastakin pitkästä aikaa :)

Aika söpsy tyttö teilläkin Laala, oikein hymytyttö :D

Noniiin.. ja sit pyykinpesuun ja siivoushommin. Pitäis kai alkaa jossain vaiheessa pakatakin muuttoa varten. Plaah.

Meillä on muuten jo vedelty luumusosetta ihan innoissaan.. ei tullu massukipuja eikä mitään. Tässä odotellaan, josko kakka alkais luistaa useemmin kun kerran viikossa.


Nappi ja Konsta ylihuomenna 3kk.
 
Hurjaa Nappi että teidän Konsta täyttää jo 3kk.Meillä kun ollaan vielä alta 2kk :LOL: Näin ne huhti-vavet on eri-ikäisiä.

Juhannus takana;oli kiva ja rento.Saaressa mökillä,appiukon luona ja tänään kävi miehen mummi.Väsynyt mutta onnellinen.Mies vaan lähtee yöksi töihin joten me ollaan koko vko taasen kaksin joskin aattelin lähtee mutsille evakkoon ja käydä shoppailemassa.Ja torstaina sisko auttaa viimehetken jutuissa ristiäiskemuja varten!
 
heips,
kaupunki jussi takana,en ole tehnyt mitään,tosi relannut olo B) (ja sen näkönen on kämppäkin)

solina jaksuja sinne, sua kyllä koetellaan :hug:

kadakillekkin voimia kahden hoitamiseen

:wave: treffit sopis mullekkin joku päivä, kunhan saan esikoisen taas papan hoiviin :D meillä mies tekee niin pitkiä päiviä, että hyvä jos tunti,kaks nähdään päivässä,mun sosiaalinen elämä siis rajoittuu puistotäteihin/äiteihin sekä muutamaan mummoon/pappaan kaupassa ja tietty siihen kaupan kassaan :D

tutsa ja rasmus 3kk(tasan)
 
Ihana kuva!! Meijänki pitäis muoksia kuvia ja laittaa kehitykseen :whistle:

Mäki voisin kahvitukselle tulla. Heinäkuu ollaanki melkein kokonaan poissa maisemista.

Solinalle :hug:. Ei oo sullekkaan turhan helpoks tehty tätä vauva-arkea.

Luukas on alkanu kauheesti juttelemaan. Sitä on ihana kuunnella :). Ei muuta tällä kertaa :D
 
Hei täältä maalta!

Kiva kuulla, että muillakin jussit sujuivat hyvin. Me Liljan kanssa jäätiin mökille mummun täysihoitoon. :) Hyvä ajoitus ilmeisesti, koska lupaavat niin hienoja kelejä. Ja mun vanhemmat ovat niin innokkaita auttamaan vauvanhoidossa, mikä suo mulle vähän myös omaa aikaa esim. lenkkeillä ja ottaa arskaa.

Nappi, kiitos kutsusta, me ollaan taatusti innokkaita kahvittelijoita! Tämä viikko ollaan siis mökillä, mutta ensi viikolla taas tsadissa.

Kadakille ja Solinalle erityistsempitykset! Ruttanalle hyvää matkaa! Varmaan mun toivotukset ovat auttamattomasti myöhässä, mutta kun kotoa hajosi kovalevy eikä mökiltä oikein pääse verkkoon.

Ihanaa kesäistä viikkoa kaikille!

Hemuli ja Lilja pian 3 kk
 
Ihania kuvia Laalan ja heklan pikkuisista. :heart:

Ja terveisiä täältä Kreikan lämmöstä. B)
Varjossa näyttäis olevan 29 astetta, joten eipä juuri vaatteita neidillä tartte pitää. Lyhyt hihaisella bodyllä tai mekolla mennään. Ainoa kiusa on moskiitot/hyttyset, jotka on pientäkin päässyt puremaan. :/
Täytyy pinnikseen myös hommata hyttysverkko.
Lentomatka meni tosi hyvin. Neitiä imettäen ja nukkui suurimman osan lennosta. Hereillä olo ajan ihmetteli, että mikä kumma paikka tää oikein on. :)
Itkuiltakaan ei vältytty varsinkin ennen kuin päästiin koneeseen. Silloin varmaan lapsettomat matkustajat kauhulla ajatteli että mitähän tästäkin lennosta tulee. :saint:
Mutta hyvin meni. Manduca kentällä oli ihan ehdoton. Siinä oli hyvä nukkua ja katsella maisemia. :)

Ruttana & Beanie 9vko 5pv :heart:

 
AAM
:heart: Laala ja hekla kuvia ihania vauvoistanne !! lisää... :p

Ruttanalle hyvää lomaa siellä, täälläkin yli 20 nyt :D ... läppärilläkö sieltä pukkaat viestiä ? varo sit laskua ko tulee.. joskus luin että hirveitä veloituksia tullut kun ulkomailta lähetetty viestiä.. :xmas: voi olla väärässäkin jos oli läppäriltä tai kännykällä surffailtu..

tää viikko vielä yksin lasten kanssa sitten mies jääppi lomalle kans ja läksitään landella varmaan pariks päivää ja sitten muuten vaa lööbaillaan.

AAM & kids
 
Ounou, mies saa olla ainoastaan makuuasennossa ja ei siis voi tulla kotiin tavallisen auton kyydissä. Ei saa istua. Joutuu liikkumaan kepeillä 6 viikkoa ja ei siis voi yhtään kantaa poikaa :( Kivan raskas heinäkuu mulla tiedossa. Onneksi nyt anoppi kylässä ja saan apua poitsun hoitoon. Ukko vielä tokkurassa sairaalassa. Poika ollu tosi kiukkupylly tänään aamua lukuunottamatta. Ehkä aistii äidin stressin tai sitten on vaan taas niitä masuvaivoja.

Kivoja vaavikuvia tosiaan :)

Nauttikaahan suomen kesästä ja ruttana kreikan kesästä :)
 
ruttanalle hyvää lomaa! :)

Meillä pienellä oli vesirokko ja aika korkea kuume viime viikolla :/
Onneks nyt on jo parantunu. Oli kyllä niin reppana kipeenä :(
Meillä on just parhaillaan muutto. Ja noi lapset ei ainakaan yhtään helpota asiaa |O
Mitä teillä vauvoilla päällä helteillä?
Hankala pukea päälle ku ei oikeen vieläkään tiiä mitä laittais päälle, vaikka tää jo 3 onki :ashamed:
Pitää taas mennä, alko vaativaa itkua kuulua tuolta rattaista.
 
Hekla, tänään oli poika pihalla hellehatussa, t-bodyssa ja shortseissa ja oltiin päivänvarjon alla. Vaunuissa on edelleen makuupussi lähinnä pehmusteena ja pidän sen auki - ja päällä ollut esim. yöpuku tai edella mainittu setti. Meidän vauva on kova hikoilemaan ja on aina kuumissaan :) Yölläkin nukutaan itse peiton alla ja koitetaan pitää poika ilman peittoa meidän välissä.

Mies tuli hetki sitten kotiin paareilla ja nyt tossa pulisee ihan mömmöissä :) Hyvin näyttää liikkuminen sujuvan kepeillä (tuttua puuhaa) ja pääsee ainakin itse pissalle. Toinen tarve vähän jännittää, kun ei voi istua. Mistä saisi miesten vaippoja kokoa 80-100kg? :LOL:
 
Ei kauheesti kateeks käy Kadak! Ei sua eikä sun miestä :D. Ihme, et ne on kotiuttanu sen silleen ettei voi ku maata. Toivotaa pikaista paranemista ja poitsulle vähemmän masuvaivoja niin jaksat paremmin :). Niitä vaippoja saa muuten töölön tullin kohdalla olevasta terveyskaupasta ;D

Kiva kuulla ruttanan terveisiä.. Tulee hirvee himo lähtee ulkomaille, mutta meijän säästöt menee huikeisiin vakuutusmaksuihin tms. Ton koiran kanssa ollu myös todella huonoa tuuria, eikä vakuutus ihan kaikkia juttuja maksa.. Nyt siltä on tullu kakan mukana vähän verta. Täytyy seurailla, mut eiköhän taas tuu lääkärireissu :headwall:. Onhan se jo vuoden vanha käppänä :D.

Meillä nukuttiin viime yönä putkeen 6 tuntia! Jes. Sit syötiin ja seiskalta syötiin taas, mut ne tuli kaikki ulos. Nyt nukkuu taas ja mäki meen ottaa unet. En kylläkään meijän sänkyy, joka on ihan puklussa ja mähän en lakanoita tähän aikaan päivästä vaihda!

Säde ja Luukas 8 vko + rapiat

Isi pesee fammulla juhannuksena
 
Kiitos kaikille halauksista ja stempityksistä. Kyllähän tässä pärjää. Pääsisi nyt vain siihen leikkaukseen, sitten olisi muutaman päivän kipeä ja sen jälkeen tämä helpottaisi eikä tarvitsisi enää jatkuvasti kipuilla.

Kyllähän tämän itse kestää. Lapset voivat onneksi hyvin ja se on pääasia.

Oi, ihania kuvia olette monet laittaneet pikkuisistanne.

Miekin kanssa yrittänyt nyt pyykkiä pestä urakalla minkä näiltä kivuilta nyt pystyykään. Tai kyllähän näiden kipujen kanssa pärjää. Mutta kun ei voi syödä kunnolla niin se vetää aika heikoksi. Kun kaikki syöminen siis pahentaa kipua niin ei kauheasti tee mieli syödä mitään.

Mutta kerran poutaa ja aurinkoa on luvattu koko viikoksi niin pitää kaapeista pestä viimeisetkin talvivaatteet pois ja kaikki peitot, tyynyt yms. Kone pyörii siis lähes kokoajan....

Oho, täällä on jotkut jo soseitakin aloittaneet. Niin nämä vauvat vain kasvavat.

Meillä tähdätään sinne 6kk täysimetykseen eli soseita ei mietitä vielä aikoihin....

Ruttanalle mukavaa lomaa, nautiskelkaahan lämmöstä.

Voi Heklan vauva parkaa, tosi kurjaa että vesirokko iski. Hyvä jos kuitenkin nyt toipunut jo hyvin.


Kadakin miehelle kovasti voimia leikkauksesta toipumiseen ja Kadakille jaksamista kodin pyörittämiseen.


Nauttikaahan auringosta ja kesän lämmöstä


t: Solina ja Elli tänään tasan 3kk
 
Alkuperäinen kirjoittaja AAM:
Ruttanalle hyvää lomaa siellä, täälläkin yli 20 nyt :D ... läppärilläkö sieltä pukkaat viestiä ? varo sit laskua ko tulee.. joskus luin että hirveitä veloituksia tullut kun ulkomailta lähetetty viestiä.. :xmas: voi olla väärässäkin jos oli läppäriltä tai kännykällä surffailtu..
En onneks käytä läppäriä täällä langattomana ja jos käyttäisin niin ottaisin paikallisen prepaidin. ;)
Ukon pöytäkoneella mennään. Ja mikäs tässä ollessa.. Vuohet pitää älämölöä tuossa naapurissa ja omat otti ritolat eilen. :LOL:
Kukko kiekuu aina silloin tällöin.
Ja neiti köllöttelee ihan nakkena sängyn päällä tällä hetkellä ja tuijottelee leluja. :saint:

Neiti nukkuu yöt tosi hyvin, viime yönä nukahti autoon kun haettiin vähän iltapalaa. :p

Siitä siirsin sänkyyn klo oli 21.30 ja heräsi syömään n. klo 5.30 :saint:

Että tälläistä tällä kertaa.

Kadakille tsemppiä seuraavaan kuukauteen. Kuulostaa kyllä tosi raskaalta tuo, mutta onneksi miehesi pääsee niillä kepeillä sentäs liikkumaan. :hug:


Ruttana & Beanie 9vko 6pv :heart:
 
Ihan ulkopuolinen törkeästi änkeää tänne :ashamed: Olisin kysynyt Laalalta vielä, kun googlettamalla löysin teidän ketjun, jossa kerroit vauvasi vipattavista käsistä. Vieläkö sitä jatkuu?

Meillä on tasan 4 viikon ikäinen neiti, jolla vipatus havaittiin jo osastolla ja pantiin hermoston kypsymättömyyden piikkiin. Sitä jatkuu vieläkin ja vaikka tänään kävin (yleis)lääkärillä kuulemassa ettei ole vakavaa, silti huolestuttaa... Sitä esiintyy valveilla ja liittyy myös raajojen venyttelyyn ja oikomiseen, jonka päätteeksi neiti vipattaa käsillään tai jaloillaan sen 1-2sekuntia.

Sorge kun tänne tuuppaudun mutta jos viitsit kertoa vähän teidän tilanteesta. Kiitos jo etukäteen!
 
B) magee ilma.
meitin 3kk neuvola mitat: paino 5950g, pituus 63.3cm ja pipo 41.3.saatiin rotan toinen osuus ja siihen päälle piikki,hiukkasen huudettiin ja pipoa mitatessa pissattiin kaaressa neukkutädin päälle :D

kadak sulla riittääkin sitten hoidettavaa, toivottavasti saat auttavia käsiä lähippiristä.

ruttana sä tartutit muhun matkakuumetta :D mä voisin vaihtaa meidän älämölöä pitävät naapurit niihin vuohiin :whistle:

tutsa ja rasmus
 
Alkuperäinen kirjoittaja tutsa:
ruttana sä tartutit muhun matkakuumetta :D mä voisin vaihtaa meidän älämölöä pitävät naapurit niihin vuohiin :whistle:
Hupsista.. niinkö tein. :saint: :D
Vois olla hyvä vaihtari (sulle vissiin ainakin ;)).. tosin se naapurin kukko/kukot tulis mukana ja ne kiekuu aamuyöstä alkaen. :kieh:
Vielä joku kaunis päivä täällä kokataan kukkoa viinissä. :whistle: :saint:
 
AAM
meidän 2kk neuvola takana kans... :whistle:
mitat: paino 6070 gr, pit 60,2 cm, py 39,5 cm... menee +1 käyrällä tasaisesti kaikki..
tyttö on reilun kokoinen ja lähes jokainen ihminen joka likasta on kommentoinut sanoo että onpas hyvät suulihakset, tarkoittaen poskia olen vastannut että siitä tulee pasuunansoittaja otan tavaksi vastata jatkossa... :LOL: :D

Moon niin ylpeä meitin pojasta :heart: pitää nyt hehkuttaa kun sillä on alkanut sanoja tulemaan tosi paljon :) :) ollaan luettu ku elukat kirjoja ja puhuttu hirmuisesti viime aikoina ja keskitytty ääntämiseen tosi paljon. Mehän ollaan 2kielisiä niille jotka ei muista ja pojalla puhuminen siks hidasta mutta nyt on kehittynyt kauhiasti... sanoo molemmilla kielillä paljon uusia sanoja mutta lauseen muodostus ei oo kehittynyt vielä ihan.

Ruttis, ihana rasvapläjäys.. musta tuntuu että mä syön ku elukka ja paino vaan putoo.. :/ 66,7 näytti jo vaaka.. tänäänkin vetelin kahden edestä eilisiä ruokia veks :xmas:

Vihdoinkin voin sanoa että meillä on rutiini !! JEE :D neito nukkuu läpi yön nätisti ja herää tisulle siinä 5-6 aikaa ekaa kertaa... joskus jopa sinne seiskaan antaa nukkua, riippuen koska on nukahdettu.

Luukaksesta on söpis kuva kylvyssä/pesulla :heart:

meillä tyttö tykkää selkeesti suihkussa käydä ja ammeessa puljata, jalat vispaa ja kädet heiluu ja hymyjä sataa..

Solina :hug: multakin jaksuhali.. toivottavasti se leikkuu menee hyvin ja kyllä sulla on jaksamista lapsien kanssa mutta niinhän se on että eihän sitä enempää anneta mitä ei jaksa kantaa.. vai miten se viisaus meni.. ? :) että kivunsietoa, hyviä hermoja ja kärsivällisyyttä.. eritoten kahta jälkimmäistä lapsien kanssa :D

kadak no nyt anoppi hyysimään kunnolla ja avun otat vastaan minkä saat :) :hug:

iltasanoman linkki. :ashamed: joo mä ainakin reilusti jätän vaatteet lattioille, pisteitä hampaanpesun jälkeen sekä hiuksia lavuaariin (korjaan kyllä omat hiukseni sit later pois usein sekä huuhtelen jos on trimmauksen jäljiltä ukko jättänyt, ehkä se lasketaan kotityöksi :D )..
en myös aina hoida kotitöitä, röyhtäilen, piereskelen ja surffaan kanavia liian nopsaan.. :LOL: HYI... :ashamed: :xmas: |O
Moon kyllä aika sika ukkokin sanoo.. Wagner mikä wagner :whistle: :wave:

alelöytöjä lindexiltä

yhteishintaan 16,5 eur

Aam & allu 2v4kk ja anya kohta 9 vkoa
 
Oiiii, Ruttana on syönyt iltapalaks Gyros pitaa! Miekin haluun, tuli nälkä ja matkakuume! Rhodoksella oli hyvät gyrokset ja siellä niihin ihastuin mutta Haniassa käydessä ei ollut läheskään niin hyvät kuin Rhodoksella.

Todella onnistunut kuva Heklan tytöstä! Pakko kysyä, että harrastaako kuvan ottaja oikein kuvausta enemmänkin kun on noin erinomainen otos?

Tyttö on päikkäreillä omassa sängyssään ja meikkis sai katottuu rauhassa elokuvan pois boksilta. Illalla lähden sit tanssahtelemaan ja otan tytönkin mukaan, jollei isukki ehdi tulla ajoissa töistä kotiin. Onneks on sellanen porukka kasassa, että Neea menee siellä seassa siinä missä muutkin.

Kiitokset Tilialle lohduttavista tsempeistä! Välillä ärsyttää niiiiiin suunnattomasti tuo imetyksen hehkuttaminen että tekisi mieli ihan vaan ärsytyksen takia lopettaa koko show ja siirtyä täysin pulloon. Tänäänkin on suostunut syömään tissistä vain aamulla. No, onneksi sentään öisin vielä kelpaa ja näillä mennään nyt toistaiseksi.

Kyselin neuvolasta että voisko kokeilla maissivelliä iltaisin (jos itkeekin vain nälkäänsä) mutta terkka oli sitä mieltä ettei kannata vielä. Odotellaan nyt sinne 4 kk ikään asti ja toisaalta varmaan ihan fiksua jos itkujen syy onkin mahavaivoissa. D-vitamiinia oon antanut nyt vain pieniä annoksia kun ei oikein voi jättää pitkäksi aikaa antamattakaan, on se sen verran tärkee vitsku.

Sanni-Maria ja Neea reilut 3kk
 
heippa (taas),

ruttana pistä vaan se kukkokin samaan settiin, saat paluu pakettina meitin yläkertalaiset ja niiden singsStarin suomipopversion :LOL: pääset kuulemaan neljän aikaan aamuyöllä Yön joutsen laulun kuoroversion nuotin vierestä, tietty :D ja se sillai överi venytettynä "aaa--aaaa"...

meillä on piikki saanut pojan pikkuisen kiukkusemmaksi, huusi raivoissaan selkä kaareella kun pääsi valvomaan liian pitkään putkeen,mä olin ihan hätää kärsimässä ja avuton, kun ei tissikään siinä pultissa kelvannut :eek: .muistui ihan esikoisen vauva ajat mieleen ja täytyy myöntää et tosi helpolla oon päässyt nyt. =)
ja niin meillä tartutaan jo esineisiin (tosin todella hapuilevasti :D ), mutta tartutaan kuitenkin, neukkulassakin otti helistimen tassuihinsa, voih.niin Iso poika jo :)

tutsa ja rasmus
 
Ollaan mummin luona pari päivää.KIva kun pääsee taas rauhassa saunomaan;kotona kaksin vähän vaikeeta ;) Meillä on nukuttu taas aivan loistavasti;eli nukahtaa viimeistään klo 22 ja kannan sänkyyn sitten ja nukkuu ekat unet aina reilut 4t.

Pakko hehkuttaa että mini on niin ihanan aurinkoinen;hymyilee ja pulputtaa koko ajan.On tosi reipas ja aktiivinen.Ja itkee ainoastaan jos ruoan tulolla kestää öisin liian kauan.Eli jos äiti ei herää tarpeeksi ajoissa :LOL:

Kutsu leikkaukseenkin tuli jo,odotin syyskuun puoltaväliä mutta onkin jo 17.elokuuta meijän hesan keikka :/

Mennään vähän ale-ostoksia bongaileen.

milky ja juho 1kk 2vkoa ja 3päivää
 

Yhteistyössä