Kadonneen siskon metsästys vol. 8 (etsintä päättynyt)

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja chef, 16.07.2010.

 1. One large coffee to go

  One large coffee to go Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2010
  Viestejä:
  1 633
  Saadut tykkäykset:
  1
  Pahalta kuulostaa se kohta, jossa sanoit että sisko ei halua olla missään tekemisissä isänsä suvun kanssa. :/ Silloin häntä tuskin kiinnostaa lähettää mitään perille tuli -viestejäkään, jos on tuollainen totaalikieltäytyjä. Mutta ainahan nainen voi muttaa mielipidettään... :D
   
  #76
 2. chef

  chef Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  16.02.2005
  Viestejä:
  47 400
  Saadut tykkäykset:
  12
  Niin siis näin oletan...ettei siis halua olla tekemisissä lainkaan isän tai isän suvun kanssa. Ei kukaan ole häneen aiemmin yhteyttä tietääkseni yrittänyt ottaa, jotta varmaksihan en tiedä asiaa...mutta mielestäni se nyt tuli aika selväksi.

  Hän ei ole ottanut isäänsä yhteyttä ja nyt kun minä otin yhteyttä häneen, eikä hän vastannut, niin siitä moisen päätelmän tein.

  Jos joku muu sisaruksistani tai mamma ottaisi häneen yhteyttä, niin en usko että vastaisi heille sen enempää siis kuin mulle.
   
  #77
 3. Madicken04

  Madicken04 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  26.11.2004
  Viestejä:
  24 106
  Saadut tykkäykset:
  1
  Minusta tuossa on kyllä vähän turhia oletuksia. Ensinnäkin viikko on aika lyhyt aika, varsinkin näin kesällä kun monet lomailevat tms ovat pidempiä aikoja poissa kotoa. Eli en tämän perusteella olisi lainkaan vakuuttunut siitä että sisko on ylipäätänsä saanut koko kirjettä.

  Toisekseen ihmiset reagoivat asioihin eritavoin, mikä liäsksi on vielä erilaisia elämäntilanteita. Omasta elämästäni muistan heti useampia sellaisia hetkiä/aikoja jolloin en olisi jaksanut heti ottaa yhteyttä jos tällaisen viestin saisin. En, vaikka muuten olisin sen toki tehnytkin. Eli jos ei tiedä siskosta ja hänen elämästään sen enempää ei myöskään tiedä milalisia asioita hän tällähetkellä käy läpi muuten.

  Oletus siitä ettei halua olla missään tekemisissä isän suvun kanssa vain sen perusteella ettei ole itse ottanut yhteyttä tuntuu sekin vähän liioitellulta. Ap:han itsekin otti siskoon yhteyttä vasta nyt, eli yhtähyvins iskon on voinut tähän mennessä tulkita sen niin ettei hän (tai muut isän sukulaiset?) halua olla hänen kanssaan missään tekemisissä kun kerta ei ole ottanut yhteyttä.

  Toki ap:n yhteydenotto oli hänelle iso askel, mutta ei kannata heti vaatia liikoja toiselta. Voi olla että tuo on iso askel sille toisellekin ja myös hän tarvitsee vähän aikaa omien ajatustensa kanssa. Jos nyt ylipäätänsä on vielä edes koko kirjettä saanut. Ihan rauhassa voisi vielä antaa jonkin aikaa kulua ennen kuin menettää toivonsa tuon suhteen.
   
  #78
 4. Ap:lle

  Ap:lle Vieras

  Antaako maistraatti tosiaan muutakin tietoa, kuin pelkän osoitteen? Mä en ainakaan haluaisi, että ne mun asioista tekisivät selkoa jollekin mun sukulaiselle, jota en koskaan olisi nähnytkään..
   
  #79
 5. Joni Makkuusäkki

  Joni Makkuusäkki Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  30.09.2006
  Viestejä:
  1 908
  Saadut tykkäykset:
  0
  Viikko on todella lyhyt aika tälläiseen asiaan. Itse kun sain postia ihan uudelta sukulaiselta joka ilmoitti olemassa olostaan, mulla meni kuukauden päivät kun pähkäilin asiaa.
   
  #80
 6. IceQueen

  IceQueen Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  29.03.2010
  Viestejä:
  692
  Saadut tykkäykset:
  0


  Oletus siitä ettei halua olla missään tekemisissä isän suvun kanssa vain sen perusteella ettei ole itse ottanut yhteyttä tuntuu sekin vähän liioitellulta. Ap:han itsekin otti siskoon yhteyttä vasta nyt, eli yhtähyvins iskon on voinut tähän mennessä tulkita sen niin ettei hän (tai muut isän sukulaiset?) halua olla hänen kanssaan missään tekemisissä kun kerta ei ole ottanut yhteyttä.  nii i. vuosia ollut aikaa ottaa yhteyttä ja sit kun pähkäilyn jälkeen niin tehdään,oletetaan että kaikki menee kuten on omassa päässä suunniteltu
   
  #81
 7. chef

  chef Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  16.02.2005
  Viestejä:
  47 400
  Saadut tykkäykset:
  12
  Mä kyllä olen ottanut jo aiemmin yhteyttä. Mutta sä nyt olet lukenut tätä tekstiä muutoinkin miten sattuu, jotta antaa olla.
   
  #82
 8. Huspati Huta

  Huspati Huta Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  21.07.2006
  Viestejä:
  28 140
  Saadut tykkäykset:
  2
  Minäkin olen sitä mieltä, ettei ap:n kannata heittää kirvestä kaivoon. :) Kuukauden ainakin antaisin aikaa ja pitempäänkin. Pitää antaa toisellekin aikaa miettiä asioita.
   
  #83
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti