Kaksikymppiset toiveilijat 2013

Tsemppiä myös sulle Nuttis :hug:

Täällä herättiin aikaisin, kun mies lähti viemään papereita armeijaan, ja itsellä suunnitteilla nyt muutama tunti ahkeraa siivousta :) Aika menee järkyttävän nopeasti, nyt jo kp 13 ! Jos noi melkein loppuneet vihlaisut tosiaan enteili ovista, niin se on luultavasti ollut sunnuntaina eli kp 11. Uskaltaako sitä sitten parin viikon päästä testata jos ei menkkoja kuulu ?
 
Meillä yk 11 menossa ja ovulaatiota tikutettu muutamassa kierrossa. :)

KP 13: Ovulaatiotestiin plussa! romantiikkaa samana iltana
KP 14: Järkyttävän kipeä maha, oikeen jomotti menkkamaisesti monta tuntia-> ilmeisesti siis ovulaatio tapahtui. Ovulaatiotestissäkin plussa näkyvissä.
KP 15: Ei enää plussaa ovistestissä.
KP 16-20: EI MITÄÄN OIREITA
KP 21-23: Mahaa jomottaa munasarjojen kohdilta äkkinäisiä liikkeitä tehdessä, vetistä valkovuotoa, väsymystä (vaikka tullu nukuttua paljon)

Eli tämmösiä oireita tähän mennessä. Mielestäni ei siis juuri mitään! Normaalisti ennen menkkoja tissit kipeenä, maha sekasi ja turvonnut. Nyt ei oo edes turvotusta, omituista! En kuitenkaan usko olevani raskaana, ku romantiikat jäi miehen sairastelun takia tosi vähille ennen ovista...:whistle:
 
Tsempit jatkoon nuttis! :hug:

Ansku-89: Mulla on kokemusta tuollaisesta vuodosta! :wave: Sitä sattuu aika-ajoin tosi useinkin. Nyt taas varmaan kuukauteen ei ole ollut vuotoa *koputtaa puuta*. Mutta yleensä se johtuu siitä, että limakalvot on herkillä tms. Ei pitäisi olla mitenkään vaarallista, olen monta kertaa asiasta lääkärinkin kanssa puhunut.
 
Onnea plussanneille ja Nuttis paljon tsemppiä jatkoon :hug:

Ansku -89 mullakin tuli vuotoa, tosin rusehtavaa, eilen seksin jälkeen ja sattui sen aikana :O Ihmettelin mistä johtui, mutta syynä luultavasti kuivuus ja se, ettei stressin vuoksi kovin paljon haluttanut... Lauantaina pitäis olla oviksen, joten limailut ei oo vielä alkaneet. Mutta tuskin mitään vakavaa siis!

ON: Tänään kp 11, lähestytään ovista taas vauhdilla :) Torstai taitaa olla paras päivä peiton heiluttamiselle ja sillonhan onkin vapaapäivä. Stressin pitäis alkaa pian helpottaa, mutta ei oo kun mennyt pahemmaks koko ajan, kun koulu ja työharjottelu painaa päällä. Huoh... Miten sitä löytäis taas positiivisuutta?? Onhan niitä ihania hetkiä päivässä esikoisen kanssa paljon, mutta takaraivossa silti koulutehtävät nostaa päätään. Onneks enää huominen ja sitten saa levätä yhden päivän ja nauttia perheen yhteisestä ajasta <3

Toivon niiin paljon teille kaikille plussatuulia, olis ihanaa nähdä tässä kuussa monta plussaajaa täällä! :)
 
Ei vieläkään menkkoja. Testasin tänään negan mut toivoohan on niin kauan kunnes ne alkaa ;) toisaalta nyt ku on clomikierto ni voihan se olla että kierto on muutaman päin pitempi ku ovis oli kp14. Tai sit ne mun megafollit teki tehtävänsä ;)
 
Belll: Minä myös liputan pregcheckien puolesta! :) Itse olen harvemmin ostanut niitä kaupoista, yleensä olen tilannut Raskauskeijusta. Nykyään käytän Andon/Sofin digitaalista ovulaatiotestiä.

Divinee: Pahoittelut negasta... :(

ON: Niin minä kävin sitten eilen siellä lääkärissä. Tarkemmin voitte lukea blogistani (odotan.: Paremminkin olisi voinut mennä), mutta noin karkeasti sanottuna: selittämätön lapsettomuus vaihtui endometrioosiin, mistä mulla on koko ajan pieni pelko ollut takaraivossa ja lääkkeeksi määrättiin clomifen ensi kierrosta alkaen.
 
Belll Minä myös oon käyttänyt pregcheckin liuskatestejä, prismassa maksoivat viimeksi 7,75€ 10kpl, mielestäni hyvä hinta-laatusuhde :) ja sain todella selkeän ovisplussan juuri ma kyseiseen testiin :)
Mutta ei siitä mihinkään pääse, että clearbluen digitesti on vaan niiiin hyvä ja helppo! Kotitesti sivulla Clearblue Digital Ovulaatiotesti - Kotitesti.fi verkkokaupasta on nyt aika hyvä tarjous, parisen kymppiä maksaa tuo paketti :)

Grill Eilen taas kerran kirosin... Mä en vasn pysty kommaa sun blogiin :kieh: Oon yrittänyt aina nyt sun uusiin postauksiin, mutta kun painan esikatsele tai julkaise, niin kone lataa ja kommentti katoaa avaruuteen :O Ärsyttää! En tajua mistä voi johtua, kun esim. Hopeakissan blogiin taas pystyn kommentoida... Hrtghkl!!!
Mutta siis joka tapauksessa :hug: ja tsemppiä jatkoon! Mullahan alkaa myös clomit ens kierrosta ja meillä ehkä jo inssikin. Jännittävää. Meilläkin oli myös kaikennäköistä yllättävää viime viikolla lääkärissä, kirjoitin siitä tuonne lapsettomuuspuolen hoitountuvikko pinoon enempi...
Nyt vaan toivotaan parasta tulevaan!

Tsemppiä kaikille muillekin ja :hug: sitä tarvitseville!
 
Viimeksi muokattu:
Kiitos kaikille vastauksista :) Tuolta kotitesti.fi:stä tilasinkin jos muutamia raskautestejä valmiiksi, josko ne huomenna olis postilaatikossa.

Täällä ei mitään uutta tai ihmeellistä, kp 15 mennään ja reilun viikon päästä voi jo jännäillä.
 
Mojito: Onpas toi blogi-juttu nyt kummallinen... : / Tosi harmi! Mutta kiitos nyt kuitenkin! :) Jännät hetket teilläkin edessä. Pitääkin käydä lukaisemassa tarkemmin tuosta teidän lääkärikäynnistä.
 
Viimeksi muokattu:
tarana, Grill & Jenniii: todennäköisesti mulla oli ne "limakalvon rikkoutuminen", sillä seuraavana päivänä ei tullut enää verta ja seuraavaksi alkoikin menkkavuodot! :) että näin. Jännä juttu vaan kun ennen ei ole alkanut noin vuoto "tosta vain", kun yleensä alkaa ruskealla tuhrulla ;D mutta ehkä osu pupuilut vaan sopivaan kohtaan..
Noh, nyt tätä kiertoa mennään ja toiveet ja uskot on kovat, alettiin haaveilla taas ja päätettiin yhdessä miehen kanssa että aletaan TJOT:tailut, ja mielellään toivotaan että se vaavi tuliskin jo pian :) Ihanaa, miksi odottaa jotain kun sen voi tehdä jo nyt <3
 
Onpas taas hiljaista, joten kerronpa kuulumisia :) Tänään siis kp 17/? ja aikamoista jännäilyä on jo. Maanantaina ajattelin tehdä yhden testin, ja tiistaina me suunnataan mökille, jossa ollaan lauantaihin asti ! Mökillä ei ole sisävessaa, ja miehen vanhemmat ovat myös siellä, joten testailut jää sitten kotiin, jos ei jo maanantaina näy plussaa.

Maanantaina olisi siis kp 19, ja oletetusta oviksesta se 10 päivää. Seuraavana sunnuntaina olisikin jo kp 25 ! Tietenkin menkatkin voi alkaa, eihän sitä tiedä.

Eilen väsähdin totaalisesti keskellä päivää, vaikka takana oli kunnon yöunet. Kymmenen minuutin torkkujen jälkeen päätin suunnata lenkille, ja se vähän helpotti väymykseen :)

Mitäs muille kuuluu ? Onko kenelläkään piinapäivät lähellä ?
 
  • Tykkää
Reactions: JustSe
Täällä kp2/yk7. Oon ihan kauheessa flunssassa tai sit tää on allergiaa... Ei oo voimia käydä päivittelemässä tilannetta ja toivon vaan, että alkaa olo helpottamaan :(

Belll: Toivotaan plussaa! =) Moneskos yk teillä olikaan menossa?
 
Täällä kp 22/31 yk 2. Ovulaatiota olen koittanut bongata, mutta haamuja saan vain. Vieläkin tulee haamuja (Olen siis testaillut jo reilun viikon ajan....), rahantuhlausta tämä on... En tiedä venyykö tämä kierto nyt sitten kun ovulaatio on ilmeisesti rutkasti myöhässä, kerta ei oikein ole mitään ovisoireita ollutkaan. Täytyy jaksaa yrittää bongailla, vaikka epätoivoista tuntuu olevan...
 
Divinee: Vasta ensimmäinen kierto laastareiden lopettamisen jälkeen ! Eli aikamoinen tuuri on jos plussa tästä kierrosta jo tulee :D

Me käytiin ostamassa uusi lipasto, johon kuuluu myös jatke jolla siitä saa hoitopöydän. Eli ensimmäinen hankinta tulevaa vauvaa varten tehty, hui...
 
Täällä on taas terokuuri meneillää! Ehkä se vuotoki sieltä saataisiin aikaseksi, nyt pitäisi 4 kiertoo niitä napsia että palais taas rotiin.. Toivotattavasti!
Täällä vauvakuume on noussut taas ihan uusiin ulottuvuuksiin, kummityttö päätti syntyä tossa reilu viikko sitten ja voin kertoa että tekisi mieli vain tuoksutella sitä päivästä toiseen! Onneksi asuvat niin lähellä, että siellä voi tosiaan käydä vaikka joka päivä ihastelemassa :) <3 im so in love <3

Ainiin, omalääkäri kertoi, että on tehty taas jokin uusi tutkimus jonka perusteella lääkärit eivät enään saa millään tavalla suositella raskautumista tero kuurin aikana. Kuulemma on havaittu jotakin, ei vielä tiedetä mitä kun ei olla tutkittu loppuun asti, ongelmia sikiössä ja jos tulee raskaaksi terojen aikana.. Mutta sanoi, ettei ole mitään maailmaa kaatavaa, vain jotain pientä. Mutta kyllä täällä meinattiin silti pupuilla vaikka noita napsitaan, en itse henkilökohtaisesti usko siihen, että ihan yhtäkkiä vain yhden tutkimuksen perusteella kaikki voisi muuttua. En halua heittää melkein puolta vuotta "hukkaan"..

Voimahaleja sinne Nuttiksen suuntaan <3

PS. voisko joku päivittää listan, itse en uskalla kokeilla kun menee aivan sekaisin kuitenkin :D
 
Täälläkin toiveena pikkuinen. Olisi ensimmäinen lapsi perheessä. Kp28/27-32 yk2 Menkkoja ei kuulu. Yhdet oli kierukanpoiston jälkeen ja nyt jännäilen tärppäskö. Ainakin bongasin oiviksen et nyt jännäilen. Satunnaisia kipupiikkrjä ja nipistelyä ollu jo viikon ajan ja rinnat arkoina.. Jos uskaltaisi testailla jo parin päivän päästä.... itsellä ei ole kokemusta teroista yms. Jätin ehkäisyn kierukan poiston jälkeen ja luomuna kokeillaan. Mies tossa yöllä ääneen avautui että perustetaan perhe. Sillain söpösti. Tässä enempi innolla ootan.

Tosiaan en halunnut miestä alunperin vaivata asialla joten halusin ettei hänelle tule paineita yrittämisen suhteen kun hän on tunnetusti hätäilijä ja stressaa herkästi. Vauvakuume ollu jo pari vuotta hänellä mutta ite valmis vähän jälkijunassa :3
 
KAKSIKYMPPISET TOIVEILIJAT



MAANANTAI 13.5.

Nimimerkki.........kp.................ikä.........yk(ya).................toiveissa

Kp 31 ->



haaveilija93......kp52/27-29..........20v........yk4(ya 10/-12).....1.lapsi
jonnamo..........kp48/30-33..........20v........yk2......................1.lapsi
Anlii.................kp46/27-30(54)....23v........yk19(ya3/2011)....1.lapsi

Kp 21-30


pantera...........kp30/27-33.........20v..........yk9....................1.lapsi
Naspu.............kp29/28..............24v...........yk2...................2. lapsi
Henksuliini93....kp29/28-30.........19v......... yk11..................1.lapsi
JustSe..............Kp28/27-32.........?...............yk2..................1. lapsi
lilja. ................kp26/30-33..........23v.........yk5.....................1.lapsi
-es-.................kp25/27-29...........22v.........yk26...................1.lapsi
Mojito............kp25/30-35..........26v.........yk15(ya12/11).....1.lapsi
Toivepulla.......kp23/28-31..........20v.........yk2.....................1. lapsi
Millinkäinen.....kp23/25-50..........23v.........yk13(ya4/12).......1.lapsi
Nyu...............kp21/27...............24v.........yk7.....................1.lapsi

Kp 11->20


sinsa.............kp20/30............. 20v.........yk5.....................1.lapsi
jenniii90..........kp17/29..............22v.........yk3(ya03/13).......2.lapsi
Miwwi..............kp16/30-36.........22v.........yk4(12)(ya2/12)...1.lapsi
Grill................kp15/29-32.........22v..........yk20(ya09/11).....1.lapsi
Iippari............kp11/27-30(45)....21v.........yk5(ya12/12).......2.lapsi

Kp 1-10


tarana.................kp5/26-28...........25v..........yk15..................1.lapsi
Divinee................kp4/34.................24v.........yk7.....................1.lapsi
Juliette&Romeo.......?.......................22v..........yk11..................1.lapsi


Piinailijat:popcorn:

Nimimerkki.........dpo........jännäpäivä


Mukana menossa
-es-, Leva, nnela, Ansku-89, kinuzki, Melody89, MaailmaOnMeidän, Minnah88, ~Pähkinä, Lauramom, memsie


Plussanneet




2011
mimmiih, hensq, Ippe89, petrra, Laretzki, Nomppeli, Zenpu, Hömelö, Epa-88, Kekkuvekku, Icy, Bubble89, Bela88, Lintsa, Princessa, Sanyo, SeInka, Poikka, Emby^, funny87, Kaarnikka, pampulainen87, Jaanel, minea_, mamiia, Mesikämmen, Vanilja 87, äippä-88, Johanna88

2012
KaisaKaisanen, nellinu, ttty, pikkumyy1, Annie24, neonroze, Iippari, Jnni, ikuinenkuumeilija, Maija-tyttö, Ain00, Hukkapiru, Vilmaliini, Amore, Naspula, AnnisK, Ruby 88, murkku, Henkari, nanna_, BDU, Mosmos, Pamsku, JeNski91, Niiu, AnnuLiisa, Punnabis, Taru_

TAMMIKUU
Skeggo
Supermassive
piupiuu
Mona Lisa
Hopeakissa

HELMIKUU
(Nyu)
josmu
icy
Miramei
(verppu)
Kyyneltenhymy
susupala

MAALISKUU
tipunen8
(Minnah88)
hensq
Aadaz
Laurushka

HUHTIKUU
verppu
Mopsukka
Mamiksi
Helena2013
Alexandra89
Caro

TOUKOKUU

Merkillinen
Mijau




Plussanneiden oma ketju:
Kakskymppisistä toiveilijoista plussanneet 2013


Yritys-/raskausblogeja:

odotan. (Yritysblogi/lapsettomuus Grill)
haaveissa oma pieni (Odotusblogi Pamsku)
Onnenpotkuja odotellessa (Odotusblogi Lumihiutale92)
Ei niin yksinkertaista (Odotusblogi Taru_)
Se haaveiden taivaan kirkkain tähti (Odotusblogi Hopeakissa)
Rakkauden Melodiaa.. (Yritysblogi Melody89)
Elä unelmilla (Yritysblogi Millinkäinen)
Erilainen Päiväkirja (Yritysblogi Alexandra89)


Muutospyynnöt listaan:

Punaisella ja lihavoituna.
Kun kiertopäiviä yli 60 eikä mitään kuulu, lisätään "mukana menossa" -listalle.

Kiitos! :flower:
 
Viimeksi muokattu:
Tänään alkoi aikamoiset menkkafiilikset, tuntuu kun koko ajan vuotais vaan, mutta vielä ei ainakaan oo verta näkynyt. Muita fiiliksiä ei kyllä ole, ihan normaali olo. Toivottavasti ei alkais, kiva olla metsän keskellä viikko menkkojen kanssa :headwall:

Testit ei tulleet tänään postissa, joten kävin ostamassa yhen paketin reissuun mukaan. En kyllä testaile pariin päivään ainakaan, mutta ehkä sitten loppuviikosta jos ei tätiä näy.
 
KAKSIKYMPPISET TOIVEILIJAT



TIISTAI 14.5

Nimimerkki.........kp.................ikä.........yk(ya).................toiveissa

Kp 31 ->



haaveilija93......kp53/27-29..........20v........yk4(ya 10/-12).....1.lapsi
jonnamo..........kp49/30-33..........20v........yk2......................1.lapsi
Anlii.................kp47/27-30(54)....23v........yk19(ya3/2011)....1.lapsi
pantera...........kp31/27-33.........20v..........yk9....................1.lapsi

Kp 21-30


Naspu.............kp30/28..............24v...........yk2...................2. lapsi
JustSe..............Kp29/27-32.........?...............yk2..................1. lapsi
lilja. ................kp27/30-33..........23v.........yk5.....................1.lapsi
-es-.................kp26/27-29...........22v.........yk26...................1.lapsi
Mojito............kp26/30-35..........26v.........yk15(ya12/11).....1.lapsi
Toivepulla.......kp24/28-31..........20v.........yk2.....................1. lapsi
Millinkäinen.....kp24/25-50..........23v.........yk13(ya4/12).......1.lapsi
Nyu...............kp22/27...............24v.........yk7.....................1.lapsi
sinsa.............kp21/30............. 20v.........yk5.....................1.lapsi

Kp 11->20


Belll.................kp 20/?...............?...............yk1...................1.lapsi
jenniii90..........kp18/29..............22v.........yk3(ya03/13).......2.lapsi
Miwwi..............kp17/30-36.........22v.........yk4(12)(ya2/12)...1.lapsi
Grill................kp16/29-32.........22v..........yk20(ya09/11).....1.lapsi
Iippari............kp12/27-30(45)....21v.........yk5(ya12/12).......2.lapsi

Kp 1-10


tarana.................kp6/26-28...........25v..........yk15..................1.lapsi
Divinee................kp5/34.................24v.........yk7.....................1.lapsi
Juliette&Romeo.......?.......................22v..........yk11..................1.lapsi


Piinailijat:popcorn:

Nimimerkki.........dpo...........jännäpäivä

sinsa............dpo 4...........23.5

Mukana menossa
-es-, Leva, nnela, Ansku-89, kinuzki, Melody89, MaailmaOnMeidän, Minnah88, ~Pähkinä, Lauramom, memsie


Plussanneet




2011
mimmiih, hensq, Ippe89, petrra, Laretzki, Nomppeli, Zenpu, Hömelö, Epa-88, Kekkuvekku, Icy, Bubble89, Bela88, Lintsa, Princessa, Sanyo, SeInka, Poikka, Emby^, funny87, Kaarnikka, pampulainen87, Jaanel, minea_, mamiia, Mesikämmen, Vanilja 87, äippä-88, Johanna88

2012
KaisaKaisanen, nellinu, ttty, pikkumyy1, Annie24, neonroze, Iippari, Jnni, ikuinenkuumeilija, Maija-tyttö, Ain00, Hukkapiru, Vilmaliini, Amore, Naspula, AnnisK, Ruby 88, murkku, Henkari, nanna_, BDU, Mosmos, Pamsku, JeNski91, Niiu, AnnuLiisa, Punnabis, Taru_

TAMMIKUU
Skeggo
Supermassive
piupiuu
Mona Lisa
Hopeakissa

HELMIKUU
(Nyu)
josmu
icy
Miramei
(verppu)
Kyyneltenhymy
susupala

MAALISKUU
tipunen8
(Minnah88)
hensq
Aadaz
Laurushka

HUHTIKUU
verppu
Mopsukka
Mamiksi
Helena2013
Alexandra89
Caro

TOUKOKUU

Merkillinen
Mijau

Henskuliini93


Plussanneiden oma ketju:
Kakskymppisistä toiveilijoista plussanneet 2013

Yritys-/raskausblogeja:

odotan. (Yritysblogi/lapsettomuus Grill)
haaveissa oma pieni (Odotusblogi Pamsku)
Onnenpotkuja odotellessa (Odotusblogi Lumihiutale92)
Ei niin yksinkertaista (Odotusblogi Taru_)
Se haaveiden taivaan kirkkain tähti (Odotusblogi Hopeakissa)
Rakkauden Melodiaa.. (Yritysblogi Melody89)
Elä unelmilla (Yritysblogi Millinkäinen)
Erilainen Päiväkirja (Odotusblogi Alexandra89)


Muutospyynnöt listaan:

Punaisella ja lihavoituna.
Kun kiertopäiviä yli 60 eikä mitään kuulu, lisätään "mukana menossa" -listalle.

Kiitos! :flower:
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä