Kaksikymppiset toiveilijat 2013

Hei kaikki mut voi poistaa listoilta. Tää menee valitettavasti lapsettomuuden puolelle eikä ole oikeen motivaatiota käydä täällä kirjoittelemassa. Oikein ihanaa jännitystä kaikille ja toivon että teillä on parempi tuuri kuin meillä.

Plussatuulia :heart:
 
Piinaavia päiviä eletään, mutta vielä oon ollu testaamatta. Yritän pitää pääni vielä viikon verran ja sitten testaan, jos nyt ei menkat yllätä sitten kuitenkin. Ei yhtään huvittais taas alottaa uutta kiertoa, mur. Ovistestien mukaan ovis olis kuitenkin ollut aikaisemmin kuin ekassa kierrossa, eli kierto ei varmaan ihan tota 37 päivää ole. Jännittää ! Koitan olla kuitenkin positiivinen kun tää on vasta yk 2 :)
 
KAKSIKYMPPISET TOIVEILIJAT



KESKIVIIKKO 26.6.

Nimimerkki.........kp.................ikä.........yk(ya).................toiveissa

Kp 31 ->


haaveilija93..........kp34/27-29...........20v......yk5(ya 10/-12)......1.lapsi

Kp 21-30


Copulative.............kp30/28-31..........20v..........yk3..................1.lapsi
Toivepulla.............kp30/31-34............20v.........yk3...... ...........1.lapsi
Belll.....................kp27/37...............21v..........yk2....................1.lapsi
Miwwi...................kp22/30-36.........22v.........yk5(13)(ya2/12)...1.lapsi

Kp 11->20


Nyu................kp14/27...............24v.........yk9.....................1.lapsi

Kp 1-10


Divinee..........kp9/34.................24v.........yk8.....................1.lapsi
Minnah88........kp7/28-37............25v.........yk5....................1.lapsi
sinsa...............kp4/30...............21v.........yk3(7).................1.lapsi
Leva................kp3/31................24v.........yk12.................1.lapsi
maijac.............kp4/?...................?.............yk12.................1.lapsi


Piinailijat:popcorn:

Nimimerkki.........dpo...........jännäpäivä

Nyu.....................dpo 4........4.7

Mukana menossa
nnela, Ansku-89, kinuzki, Melody89, MaailmaOnMeidän, ~Pähkinä, Lauramom, memsie, jonnamo, pantera, Naspu, Anlii, lilja.

Plussanneet




2011
mimmiih, hensq, Ippe89, petrra, Laretzki, Nomppeli, Zenpu, Hömelö, Epa-88, Kekkuvekku, Icy, Bubble89, Bela88, Lintsa, Princessa, Sanyo, SeInka, Poikka, Emby^, funny87, Kaarnikka, pampulainen87, Jaanel, minea_, mamiia, Mesikämmen, Vanilja 87, äippä-88, Johanna88

2012
KaisaKaisanen, nellinu, ttty, pikkumyy1, Annie24, neonroze, Iippari, Jnni, ikuinenkuumeilija, Maija-tyttö, Ain00, Hukkapiru, Vilmaliini, Amore, Naspula, AnnisK, Ruby 88, murkku, Henkari, nanna_, BDU, Mosmos, Pamsku, JeNski91, Niiu, AnnuLiisa, Punnabis, Taru_

TAMMIKUU
Skeggo
Supermassive
piupiuu
Mona Lisa
Hopeakissa

HELMIKUU
(Nyu)
josmu
icy
Miramei
(verppu)
Kyyneltenhymy
susupala

MAALISKUU
tipunen8
(Minnah88)
hensq
Aadaz
Laurushka

HUHTIKUU
verppu
Mopsukka
Mamiksi
Helena2013
Alexandra89
Caro

TOUKOKUU

Merkillinen
Mijau

Henskuliini93

KESÄKUU
Elsa90
jenniii90



Plussanneiden oma ketju:
Kakskymppisistä toiveilijoista plussanneet 2013

Yritys-/raskausblogeja:

odotan. (Yritysblogi/lapsettomuus Grill)
haaveissa oma pieni (Odotusblogi Pamsku)
Onnenpotkuja odotellessa (Odotusblogi Lumihiutale92)
Ei niin yksinkertaista (Odotusblogi Taru_)
Se haaveiden taivaan kirkkain tähti (Odotusblogi Hopeakissa)
Rakkauden Melodiaa.. (Yritysblogi Melody89)
Elä unelmilla (Yritysblogi Millinkäinen)
Erilainen Päiväkirja (Odotusblogi Alexandra89)


Muutospyynnöt listaan:

Punaisella ja lihavoituna.
Kun kiertopäiviä yli 60 eikä mitään kuulu, lisätään "mukana menossa" -listalle.

Kiitos! :flower:
 
Heippa, täällä 22-vuotias vaimo tahtoo mukaan rinkiin ;) Olen seurannut tätä keskustelua viime syksystä asti ja nyt uskalsin jopa rekisteröityä, että pääsee mukaan :) Aika vähän teillä on täällä nyt riittänyt pohdintoja ja väki on vähentynyt... Itellä menossa nyt kp18/34-39 ja yk 9 mikäli muistelen oikein. Ensimmäisestä lapsesta haaveillaan ;)
Vähän nyt itsestä vielä sen verran, että meillähän tämä "yritys" lähti käyntiin siitä, kun en enää voinut syödä pillereitä erinäisistä syistä ja alku mentiinkin vaan tyylillä "tulee, jos on tullakseen"...
Nyt kuitenkin eka kierto kun ovulaatiotikut on testissä ja heti saan stressinaiheen niistäkin. Sain pari päivää pelkkää kontrolliviivaa näkyviin niin kuin uskoinkin, mutta toissapäivänä oli haamu... En nyt tiedä meinasko se ovishaamu oikeesti ovista, mutta sen jälkeen limailut loppu ja tikut näyttää taas pelkkää kontrolliviivaa. Eikä oo tota alavatsaa enää nippaillutkaan. Toivottavasti oli ovis niin tuli se hyödynnettyä :D Eikä se "haamu" ollu mikää sellane pikkanen liru / viivanpaikka vaan ihan selkee viiva, mutta haaleampi ku kontrolliviiva.
 
Viimeksi muokattu:
Nyu
Tervetuloa uudet, jospa teidän myötä palstan aktiivisuus taas nousisi :)!

Nyt leijailen itse aivan jossain pilvilinnoissa asti, koska alavatsalla on tänään ollu tutun tuntuisia jomotuksia :). Jospa trampoliinissa ja juhannuksessa olisi sitä taikaa mitä vauvan saamiseen tarvitaan!

Heku: Eiköhän se ollut ovis, jos kerran jälkeenpäin on ollut pelkkää kontrolliviivaa, peukut pystyssä :).
 
Nyu toivotaan parasta.
Hekulle tervetuloa porukkaan mukaan!

Pakko siinä juhannuksessa on jotain taikaa olla, nimittäin miedänkin sänkypuuhat on virkistyny juhannuksen vieton jälkeen.. Ei oo tullu ees mieleen että pitäis tikuttaa, kun vähintään joka toinen päivä on puuhasteltu, ja tänäänkin tuli ihan kaksin verroin :ashamed:
Oon päättäny, että se tärppi tulee meillekkin nyt, niinkuin kaikille teille muillekkin! :p

Ja -es- onnea matkaan hoitoihin. Tulehan kertomaan kun plussa pärähtää tulla!

Plussatuulia rakkaat kanssasisaret! PUUUUUUH++++++++++++++
 
Täällä "odottelen" oireita jo ihan innolla, että saa sitten jännäillä oikein kunnolla...
Aikaisemmin täällä kyseltiin, että jos saisi päättää lapsen sukupuolen.. Pohdin tätä miehen kanssa ja tultiin siihen tulokseen, että poika voisi olla oikein kiva juurikin sen takia, että voipi kattella sitten pienempien sisarusten perään kylillä luuhatessa teineinä :D Tokihan kumpi vain on toivottu, mutta poika olisi siinäkin mielessä oikein kiva, että tykätään leikkiä autoilla :p (toki tykkään kaikista mekko- ja kampaus jutuista, joten tytönkin haluan) Saisipa nyt edes sen yhden pienen...
 
Viimeksi muokattu:
Tervetuloa Heku ! :)

Kp 30 ja jännitys kasvaa !! Ja okei, tein yhen testin tänään, vaikka tiesin että tuskin mitään näkyy, niin kun ei näkynytkään. Jos nyt 5 päivää jaksais odottaa, ja sitten vasta seuraava jos ei menkat ala.

Mites muut listan yläpäässä heiluvat ??
 
Hei ihanuudet! :)

Kp 33 meneillään ja toivon menkkoja alkavaksi, sillä ei ole yhtään tunne että olisin raskaana... Ja sitäpaitsi viikon päästä edessä häämöttää äidin kanssa yhteinen naisten rentoutumisloma Kreikassa :) Joten vähän siksikin toivoisin niiden menkkojen olevan ennen matkaa, eikä matkalla.... Paras vaihtoehto olisi tietenkin ettei niitä tulisi lainkaan ja saisin testiin kaksi viivaa! Epäilen silti. Huah. No onneksi pääsee nollaamaan kaiken ja sitten aloittaa taas uudelleen yritys, toivottavasti rauhallisemmalla mielellä :)
 
Minäkin liityn mukaan teidän jengiin :) Ikää on siis 21-vuotta ja vauvakuume on vaivannu jo jonkin aikaa. Opintoja jäljellä vielä vuosi, mutta jos lapsi tulee niin se on sitten tullakseen! :D Ollaan siis yritetty vasta ihan muutama päivä, joten katotaan millon tärppää ;) Nyt on meneillään kp 15 eli oviksen aikoja elellään..
 
Viimeksi muokattu:
Olen bongannut ovistikuilla kaksi ovulaatiota tässä kierrossa?!?! :O Niiden välissä oli tosiaan pelkkää kontrolliviivaa ja alavatsatuntemukset oli sitä luokkaa, että oviksia tosiaan olisi ollut kaksi. Ohhoh.. Molemmat hyödynnettiin, joten saa nähdä mitä tästä seuraa :p Kunnon jännitysfiilikset alkaakin sitten ensi viikolla (tai varmaan jo nyt) :pp Ensimmäisen oviksen mukaan nyt on dpo 7 ja toisen mukaan dpo 2, en taida uskaltaa testata negaa vielä viikonloppuna..

Kohtutulehduksen paranemisen jälkeen kierrot on pikkuhiljaa lyhentyneet, joten kai tuo kroppa on muutenkin ollut aika sekaisin...
 
Hei!
Pieni lomastressi täällä jo tulevasta matkasta.

Tänään posahti sitten pankki eli Kp 1 (en tiedä kuinka monta kiertopvää uskallan päivittää kun se on vaihdellut 28 päivästä 37 päivään ja nytkin oli 35 pvää....) alkoi tänään, toisaalta hyvä juttu, lomasta ei mene kuin korkeintaan pari päivää pieneen tuhrutteluun (vikat päivät kun tuppaa niitä aina olemaan :)), mutta tietenkin harmittaa ettei nyt saatu vieläkään toivottua plussaa. Eli nyt alkoi jo yk 4, toivottavasti pian ihme tapahtuisi!
 
Toivepulla, tsemppiä uuteen kiertoon ja hyvää matkaa! Ehkä stressitaso laskee lomailun jälkeen ja saatte sen ansiosta plussaa ;)

Olen nyt kyllä ihan ulalla tämän kroppani kanssa... On varmaan pakko taas varata aikaa gynelle... En enää usko raskautumiseen ilman apua. Kohtutulehdus sai ensin sekoitettua kiertoa ja muita tuntemuksia kropassa. Luulin, että sen paranemisen jälkeen pääsen taas jyvälle mitä tapahtuu, mutta ei...
Nimittäin A) 2 ovista ?! Tuntemusten ja tikkujen perusteella... Ei kai se ole edes mahdollista??
B) Menkkakipuja väärään aikaan kierrosta
Viime yönä en saanut nukuttua, kun mietin mikä kaikki voi mennä pieleen.. Jos olisi vielä uskoa raskautumiseen, osaisin hyvin valehdella itselleni mitä nämä tuntemukset "voisivat olla" jos olisin raskaana, mutta ei. En usko, että tässäkään kierrossa tärppää. Anteeksi avautumiset päivittäin, mutta ei tuo mies ymmärrä -.-
 
Tervetuloa Pixy & Onnea Lauramom :heart:

Heku mä oon kyllä kuullut että ovis voi hyvin olla myös kaksi kertaa ? Valaiskaa jos oon ihan väärässä.

Lauantaina pitäisi menkat alkaa jos samalla kierrolla mennään kuin viimeksi. Lähes ovisplussan (oli vähän haaleampi kuin kontrolli) sain 13 päivää sitten, en tiedä oliko ovis silloin jo ollut vai vasta tulossa. Lähipäivät kuitenkin sen kertoo tavalla tai toisella ! :)
 
Onnea Lauramom! :)
Belll: elelet jännittäviä päiviä ;) plussatuulia sinulle ja muillekin!

Mikähän mielialojen myllerrys on meneillään x) sain taas uskoni raskautumisen suhteen takaisin!! xD voipi toki johtua siitä että uudenlaiset nippailut tuntui tänää alavatsalla sekä selän puolella vähän aikaa :LOL:
Nyt oon sormet ja varpaat ristissä toivoen, että tunsin kiinnittymisen tai edes jotain! :D
 
KAKSIKYMPPISET TOIVEILIJAT



TORSTAI 4.7.

Nimimerkki.........kp.................ikä.........yk(ya).................toiveissa

Kp 31 ->


haaveilija93..........kp42/27-29...........20v......yk5(ya 10/-12)......1.lapsi
Copulative.............kp38/28-31..........20v..........yk3..................1.lapsi
Belll.....................kp35/37...............21v..........yk2....................1.lapsi

Kp 21-30


Miwwi...................kp30/30-36.........22v.........yk5(13)(ya2/12)...1.lapsi
Heku...................kp25/34-39..........22v........yk9.....................1.lapsi
Nyu....................kp22/27...............24v.........yk9.....................1.lapsi

Kp 11->20


Pixy...............kp18/?...................21v.........yk?....................1.lapsi
Divinee..........kp17/34.................24v.........yk8.....................1.lapsi
Minnah88........kp15/28-37............25v.........yk5....................1.lapsi
sinsa...............kp12/30...............21v.........yk3(7).................1.lapsi
maijac.............kp12/33-38.............?.............yk12.................1.lapsi
Leva................kp11/31................24v.........yk12.................1.lapsi

Kp 1-10


Toivepulla.............kp3/31-34............20v.........yk3....................1.lapsi

Piinailijat:popcorn:

Nimimerkki.........dpo...........jännäpäivä

Nyu.....................dpo 12........4.7

Mukana menossa
nnela, Ansku-89, kinuzki, Melody89, MaailmaOnMeidän, ~Pähkinä, memsie, jonnamo, pantera, Naspu, Anlii, lilja.

Plussanneet




2011
mimmiih, hensq, Ippe89, petrra, Laretzki, Nomppeli, Zenpu, Hömelö, Epa-88, Kekkuvekku, Icy, Bubble89, Bela88, Lintsa, Princessa, Sanyo, SeInka, Poikka, Emby^, funny87, Kaarnikka, pampulainen87, Jaanel, minea_, mamiia, Mesikämmen, Vanilja 87, äippä-88, Johanna88

2012
KaisaKaisanen, nellinu, ttty, pikkumyy1, Annie24, neonroze, Iippari, Jnni, ikuinenkuumeilija, Maija-tyttö, Ain00, Hukkapiru, Vilmaliini, Amore, Naspula, AnnisK, Ruby 88, murkku, Henkari, nanna_, BDU, Mosmos, Pamsku, JeNski91, Niiu, AnnuLiisa, Punnabis, Taru_

TAMMIKUU
Skeggo
Supermassive
piupiuu
Mona Lisa
Hopeakissa

HELMIKUU
(Nyu)
josmu
icy
Miramei
(verppu)
Kyyneltenhymy
susupala

MAALISKUU
tipunen8
(Minnah88)
hensq
Aadaz
Laurushka

HUHTIKUU
verppu
Mopsukka
Mamiksi
Helena2013
Alexandra89
Caro

TOUKOKUU

Merkillinen
Mijau

Henskuliini93

KESÄKUU
Elsa90
jenniii90


HEINÄKUU
Lauramom


Plussanneiden oma ketju:
Kakskymppisistä toiveilijoista plussanneet 2013

Yritys-/raskausblogeja:

odotan. (Yritysblogi/lapsettomuus Grill)
haaveissa oma pieni (Odotusblogi Pamsku)
Onnenpotkuja odotellessa (Odotusblogi Lumihiutale92)
Ei niin yksinkertaista (Odotusblogi Taru_)
Se haaveiden taivaan kirkkain tähti (Odotusblogi Hopeakissa)
Rakkauden Melodiaa.. (Yritysblogi Melody89)
Elä unelmilla (Yritysblogi Millinkäinen)
Erilainen Päiväkirja (Odotusblogi Alexandra89)


Muutospyynnöt listaan:

Punaisella ja lihavoituna.
Kun kiertopäiviä yli 60 eikä mitään kuulu, lisätään "mukana menossa" -listalle.

Kiitos! :flower:
 
Mietin tässä jo tovin, uskallanko paljastaa.... Mutta uskallan! Hätähousu ja himotestaaja pääsi taas valloilleen ja ekasta ovulaatiosta on nyt dpo9 ja testasin haaleaakin haaleamman haamun :rolleyes:
Nyt kun tästä innostun niin --> :stick:
Aahh, huomenna uutta testiä toivoen, ettei silmäni vain kuvitelleet x) Harmi vaan, että seuraava testi on eri merkkiä kuin tämän päiväinen, joten ehkä sieltä tuleekin puhdas nega ja masennus..
Erinäiset oireet taas puhuvat raskauden puolesta - liuta finnejä (joita minulla ei yleensä montaakaan ole), turvottaa, ne nippailut?, aamukahvi ei maita ja mielialan vaihtelut... mieskin jo hermostuu kun en tiedä millä mielellä pitäisi olla :D

Ja listalla on kohdallani kierron pituus 34-39 sen takia, että näitä ne viimeiset kierrot on vastanneet, mutta kuten jo aiemmin laitoin niin kohtutulehdus pääsi vähän sekoittelemaan pakkaa joten on mahdollista että kierto on lyhyempikin... ellei tästä nyt tule 9 kuukauden kiertoa :whistle:
 
  • Tykkää
Reactions: Leva

Yhteistyössä