Keskenmenon jälkeen kuumeilevat

Oooo! Paljon onnea @Vilmalotta :love: !!!!! Kylläpä taas on ihania uutisia täällä!!!

On: Täällä dpo 9, r-testi nega ja epätoivo vyöryy niskaan. :notworthy: Vaikka ainahan sitä on pieni toivonkipinä siihen asti, että vuoto taas alkaa. :rolleyes: Tosin epäily on koko ajan matkassa, kun nämä PMS oireet vyöryvät niskaan. Eikä niitä voi olla huomaamatta. :unsure: Väsymys jatkuu, lievää kuvotusta, turvotusta, janontunnetta yms... :poop: Tuskin maltan olla testaamatta silti vielä huomennakin. Silloin todennäköisesti lämmötkin alkavat laskea. Miten sitä jaksaa taas tsempata itsensä uuteen yritykseen? Sori tämä masistelu... :unsure:
 
Positiivinen raskaustesti tänään! Kohdunulkoisesta raskaudesta vuoden takaa muistan vain kivut. Nyt on pari päivää ollut selkeästi pahoinvoiva olo. En ollut aiemmissa raskauksissa mitenkään erityisen pahoinvoiva, molemmissa taisin oksentaa kertaalleen, joten jotenkin nyt heti alkuun on sellainen olo, että tämä saattaisi olla tyttö. Mies sukuineen toivoo tyttöä, prinsessaa. Näillä geeneillä sieltä tulee kyllä Peppi Pitkätossu.

Voi ihme.
 
Onnea @Vilmalotta ja @Claire Elisabeth ! Tarrasukkia ja erikeepperiä molemmille.

Täällä tehty epäherkkä 25 mlu testi ja ihan selvä viiva näkyy siinäkin, samaa luokkaa kuin epäherkässä edellispäivänä. Testaan toisen epäherkän ylihuomenna niin näkee millainen ero tulee.

@mira.flower Tsemppiä! Mäkin aina menkkojen tullen menetän kaiken motivaation mutta kummasti se aina löytyy uudelleen. Mua on viime kuukausina puskennut eteenpäin halu välttää klinikoita viimeiseen asti... Ovisviikolla motivoi mukavasti ajatus "haluanko paneloida nyt vai ruveta pistelemään itseeni hormoneja ja käydä tökittävänä klinikalla vähän väliä?" :rolleyes:.
 
Onnea @Vilmalotta ja @Claire Elisabeth! :love:

@mira.flower Täällä toinen masistelija. :unsure: Tää viikko on ollu taas vaihteeksi tosi vaikee, kun viime su alkoi menkat. Mieli ihan maassa ja pari kertaa viime päivien aikana tullut itkukin, kun olo on niin epätoivoinen. Sellainen olo ollut taas vaihteeksi, että ei tästä kuitenkaan mitään tule. :( Tässä samalla pitäisi osallistua yhden kaverin babyshowereiden järkkäilyihin ja tekee kyllä todella tiukkaa.
 
@Claire Elisabeth oi! Paljon onnea!! :love: Sehän kävi vauhdikkaasti yhdestä munanjohtimesta huolimatta. Antaa varmasti toivoa monelle muullekin! :love:

@Lallastiina turhaan taidan ovistestailuja tehdä, kun aika ahkerasti makkarissa tapahtuu. :LOL: Ja ovispäiväkin on jo hyvin selkeästi tiedossa. ;) Ei kyllä yhtään huvittaisi hoitoihin päätyä... (n) Toivotaan, että tässä vielä onnistuisi.

@Emppuelkku mulla alkaa yrityskerta nro. 5 km jlkeen parin päivän päästä. Ja on tämä aika tuskien taival. :mad: Elämää kierrosta toiseen, ja taas alusta... :notworthy: Kyllä vähempikin jo masentaa. :ninja: Paljon jaksamista sinne! Etköhän sinäkin hae sieltä pohjamudista taas uutta virtaa tähän kiertoon! :rolleyes:
Huomaan olevani vielä niin herkkä tuosta omasta km:sta, etten tiedä miten selviytyisin jonkun toisen babyshowereiden järkkäilyistä. Varmasti on henkisesti aika raastavaa... :notworthy:

On: Täällä dpo 10, ja r-testi niin nega kuin vai voi olla! :( Ei antanut mitään edes pientä toivon kipinää. Vaikka kuinka kauan sitä katsoin ja vääntelin ja kääntelin. Voisiko siihen piirtää sen toisen viivan punaisella tussilla? :whistle: Saisiko siitä hetkeksi piristystä? :LOL:
Keltarauhasen jomottelu on ollut hiipumaan päin eilen ja tänään, joten taitaa progesteronitasot olla laskusuunnassa. :unsure: Mieliala on onneksi hiukan jo taas asennoitunut uuteen kiertoon. Eikä enää harmita NIIN PALJOA. Tietysti vähäsen aina kirpaisee.

Mehän tehdään kaikki uuteen kiertoon joutuneet naiset täällä maalisvauvat!!! Eikö?!! (y) Mä olen mukana ainakin näissä talkoissa!!! :LOL:
 
Viimeksi muokattu:
@mira.flower, joo, kieltämättä yk 2 yllätti. Samoin vuosi takaperin yk 1, mutta siitä kyllä seurasi sitten se kohdunulkoinen. Aiempia raskauksia sai odotella molempia päälle puoli vuotta. Vaan katsotaan nyt, mitä tästä seuraa. Eilisen ilon jälkeen tänään on alkanut hiipiä mielen perukkaan vähän ahdistus.
 
@mira.flower Joo, pohjamudasta uuteen nousuun! :cool: Kyl se plussa meillekin vielä tulee! (y)

On. Hurjasti jännitetty lääkärireissu takana. Kp 10 ja ultran mukaan mennään kp 4:ssä. :unsure: Ottaa niin päähän tää oman kropan hitaus. Nyt tuli Letrotzol-resepti (kirjoitinkohan oikein) kouraan ja nyt kp 10-14 nappia naamaan. Ensi viikon ke kontrolliultraan ja seurataan lääkkeen vastetta. Mies menee antamaan simppanäytteen alkuviikosta ja edelleen peukut pystyssä toivon, että hänellä on testin mukaan kaikki ok.

Itse täytän ironisesti juuri kontrolliultrapäivänä 30. Onpa kiva tapa siirtyä seuraavalle vuosikymmenelle. :whistle::alien: Mutta kuten jo sanoin, uuteen nousuun siis! :LOL: Jos saatais tästä kierrosta nyt tärppiä, kun on lääkkeet apuna.
 
Viimeksi muokattu:
Onko muuten teidän muiden ferritiiniarvoja seurattu? Itseäni gyne tänään soimasi siitä, kun en ole syönyt rautalisää muuta kuin kuukautisten aikana. Ferritiini tsekattiin 12/17 ja se oli silloin vaan 14. Raskauden aikana muistaakseni otin vielä rautatabletteja, mutta sen jälkeen se on jostain syystä jäänyt. Nyt siis täytyy lähteä napsimaan myös rautaa kaiken muun ohella ja parin kuun päästä täytyy mennä mittauttamaan ferritiini. :(
 
@mira.flower Tsemppiä, hyvä asenne (y)!

@Emppuelkku Toivottavasti lääkkeet tuottaa tulosta!
Mulla on muutama vuosi takaperin mitattu ferritiini mutta ei ollut hedelmällisyystutkimusten yhteydessä. Kaivoin taannoin labrapaperit esiin, kun jossain toisessa topikissa oli ferritiinistä puhe. Oli normaalilla alueella mutta alarajoilla niin kuin mulla yleensä muutkin rauta-arvot. Tässä kierrossa tarkkailinkin raudansaantia ekaa kertaa, ts. otin rautapitoista monivitamiinia, kalsiumit ja D-vitamiinit erikseen, ja lisäsin vähän lihatuotteiden määrää. Tiedä sitten oliko sillä vaikutusta plussaan.

Täällä tällaista viivaa http://aijaa.com/yg3vnq (dpo 17/18 samasta näytteestä, ylempi 25 mlu testi ja alempi 10mlu). Tein eilen digin joka näytti 1-2, olis pitänyt vielä pari päivää odottaa... Nyt alkaa olla ne päivät kun viime km:ssä alkoi testit haalistua, siksi testailen niin hulluna.
 
Täällä kp 10 ja tänään tein ekan ovistestin. Vielä oli nega. Viikonloppuna aloitin greippimehun juonnin ja tallettelut on myös aloitettu. Ajattelin, jos tallettelisi tämän viikon varuiksi joka toinen päivä. Jos tämä kierto on normaali, ovis pitäisi olla viikonloppuna.
 
Kaksi ultraa takana ja hyvin näyttää menevän! Nyt olisi 9+3 menossa ja pian eka neuvola. Vaikka on ultrassa nähnyt pari kertaa ja sydänäänetkin pääsin ekassa kuulemaan, silti on pieni pelko takamuksessa mitä jos. Suurimmilta paniikeilta olen säästynyt, mutta tottakai vaikuttaa. Mieheen tuntuu jopa vaikuttavan enemmän kuin muhun sillä täytettäessä neuvolan esitietolomaketta, hän halusi erikseen mainittavan pelon keskenmenosta. Pieni kauhu meinasi tulla viikko sitten kun pahoinvointi yhtäkkiä loppui ja syödä pystyi taas normaaleja annoskokoja. Mutta eilen ultrassa tosiaan kaikki hyvin, joten sekin pelko oli turha.

Tsemppiä hirmuisesti kaikille tuleviin kiertoihin! Tämä ehkä omana kokemuksena, ettei pelko minnnekään häviä vaikka kohtuullisen pitkällä tässä jo ollaan sykkeen kera.
 
Menkat alkoivat tänään. Normaalisti ollut 29 päivän kierto ja nyt 27! :eek: Luteaalikin jäi lyhyeksi, normisti 12 päivää, nyt 11. Miten sekin nyt voi muka yhtäkkiä lyhetä? Eikö sen pitäisi kuitenkin olla aina sama kierron pituudesta huolimatta? (n) Lohduttavaa sentään, että PMS oireet hiukan lievemmät mitä aiemmin km jälkeen ovat olleet. Kierto 5 km jälkeen here i come! :X3:
 
@mira.flower Mäkin oon joskus miettinyt, että voiko luteaalivaihe vaihdella. Nyt km:n jälkeen on ollut 12 pv, kun sitä ennen oli pariin otteeseen mielestäni 16. Välillä söin kyllä ennen raskautta loppukierron aikana Terolutteja. Ne kyllä varmasti pidensivät luteaalivaihetta.

On. Täällä kolmas Letrotzol otettu ja sivuvaikutuksena tullut armoton päänsärky. o_O
 
Täällä kp 3, ja yllättäen suht runsaasti vuotelee vieläkin. Alkaa jopa näyttää vuodon määrä mun normaalille määrälle. (y) Aiemmin ollut todella niukkoja nuo vuodot, joten jospa nämä hormonit tästä tasoittuisivat. Syytä olisikin jo pikkuhiljaa... :cautious: Sitä ehti rv 10, mutta toipuminen siitä kestää nähtävästi triplasti! :eek:
Juhannuksen jälkeen menen lääkäriin ja ajattelin jutella siellä hiukan näistä raskautumis asioistakin. Jos sieltä saisi jotain pientä apua? :barefoot:
 
  • Tykkää
Reactions: Ann33
@mira.flower Kiva, että siellä vuodon määrä alkaa palautua normaalimmaksi. (y)

Oon miettiny myös, että onko itelläki vaikuttanu kierron hitaaseen palautumiseen se, kun km tuli vasta rv 11. (n) Mulla ainakin oli hyvä, kun kävin nyt gynellä ja sain heti mukaan lääkkeet ja selvän hoitosuunnitelman. Jos näin päästäisiin siis käyttämään hyväksi nämä km:n jälkeiset kierrot.
 
Iltaa! Onko täällä ketään kellä ois useampi keskenmeno takana? Onko tutkittu mitenkään?

Esikoinen syntynyt 2015. Viime vuonna kolme keskenmenoa, 2 tuulimunaa, yksi spontaani km ja viime viikolla kemiallinen. Alkaa jo usko loppumaan. Nyt varasin sitten gynelle ajan jos siellä jotain selviäisi. Normaalit kierrot ja ovulaatio, eikä mitään muuta häikkää ole ollut.
 
Muuhun ei pysty kuin omanapailuun. Lauantaina otin viimeisen Letrotzolen ja eilen alkoi verenvuoto. :cry: Lääkeselosteen mukaan vuotaminen on yleinen sivuvaikutus, mutta ovulaation ja mahdollisen raskauden kannalta varmaan kohtalokasta. :( Täytyy gynelle soittaa, että mitäs nyt.
 
Täällä kp 15 ja vihdoin tuli ovistestiin plussa! Kylläpä voi olla iloinen digitestin hymynaamasta! :LOL: Viisi päivää tuli negatiivinen ja ajattelin jo, että ehkä en sitten ovuloi tässä kierrossa ja harmitti, ettei pääse piinailemaan. Mutta sieltä se sitten vihdoin tuli! (y) Onkohan nyt keskenmenon jälkeen sitten kierrot pidentyneet, kun yleensä plussa tullut kp 11 tai kp 12.
 
@Appelsiiniomena - mulla on varhainen km syksyltä (6+) joka spontaanisti käynnistyi. Sitten keskeytynyt km, todettiin 12+ (sikiö menehtynyt 9+). Nyt sitten neljän sekavan kierron jälkeen raskaana 8+6 ja on kyllä semmonen pelko persiissä koko ajan. Ultra ois ens viikolla 9+6 ja jännittää niin helkkaristi, vaikka tässä jo kahteen otteeseen on ehtinyt sydämen sykkeen näkemään. Nyt lieventynyt tissikipu saa mut ihan vauhkoksi..
 
Täältä vaan omanapailua: Ultrassa käyty ja Letrotzolin vaste on ollut yllättävän hyvä. 14 mm kokoinen johtofolli löytyi oikealta puolelta ja limakalvon paksuus oli myös hyvä. Kohdussa näkyi hieman jotain nestettä, josta lääkäri oli kummissaan. Sain kaiken varalta lähetteen testeihin, joista selviäisi infektioarvot.

Lääkäri arveli, että vuoto voisi johtua vielä kolmen kuun takaisesta keskenmenosta ja siitä aiheutuneesta mahdollisesta kohtutulehduksesta. Mitään kipuja tai muita outoja oireita ei ole ollut. Gynen mukaan ei ole kuitenkaan epätavallista, jos keskenmenon jälkeen jonnekin olisi jotain jäänyt, mikä voisi aiheuttaa infektion ja oireilua vasta kuukausien päästä. Sain kahdet eri antibiootit ja niitä nyt sitten lähden napsimaan.

Ovulaatiota pitäisi lähteä sitten testaamaan huomisesta alkaen. Odotukset onnistumiselle ovat kuitenkin hyvin maltilliset välivuodon ja mahdollisen kohtutulehduksen takia. Kannattaakohan sitä edes oikein yrittää, jos on kohtutulehdus päällä. (n)
 
@Appelsiiniomena ei ihme, että huolettaa seuraava raskaus noiden kokemusten jälkeen... :unsure: Ei niitä kuitenkaan voi loputtomiin tulla, joten uskomme että seuraava menee kyllä loppuun asti! (y)

@Emppuelkku no voi nyt vuodot! :mad: Toivottavasti siellä ei mitään tulehdusta jyllää. Voihan se olla jotain hormonaalista häikkääkin? Vaikka ei sekään kivaa ole. :notworthy: Mitä crp oli?

@Minji no niin!! Siellähän on piinailut päällänsä! :LOL: Kohta sukat pyörii jo jaloissa. :X3:

@miniminimini ihanaa, että siellä kaikki hyvin! :love: Itsellä tissikipu tuntui lähinnä iltaisin ja päivissäkin saattoi olla eroja. Niin kuin muutkin oireet vaihtelivat päivien mukaan. Ihan varmasti pikkuinen voi mallikkaasti ja jaksaa mukana loppuun asti! :rolleyes:

On: Täällä oviskivut pikkuhiljaa tulleet kuvioihin, ja hormoninäppyjä naamaan. Viikko on vielä aikaa h-hetkeen, mutta oireet näyttäytyvät edelleen ajoissa. Hiukan on alkanut seksihalutkin nousta! :p Aika hiljaista on tässä kuussa ollutkin... Kun vertaa aikaisempaan. :sneaky: Miehellä ollut ehkä ressiä tuon projektinsa kanssa...
 

Yhteistyössä