KYMPIN HOIDOT - Vol. 2

Onko kellään tietoa kun ultrassa käydään PAS:ia varten ja lääkäri katsoo onko "otolliset olosuhteet" siirtoa varten ja että minä päivänä testailu aloitetaan niin mistä kp:stä lähtien siellä pitäisi sitten eloa olla jos ovulaatio tapahtuu ?:confused: Kummastelin kun "limaa" havaittavissa ja lievää vihlontaa, olen yhdistänyt sen aina ovikseen, olettanut näin kun nytkin juuri kierron puoliväli... Eikai tässä nyt ole käynyt niin et olen käynyt näytillä liian aikaisin kun ultra oli kp10 ja nyt kp15 ja kierto sellaset 29-31päivää...? Lääkäri kyllä sanoi et pitäisi tässä vaiheessa kiertoa jo jotakin näkyä mutta sitähän mä en tiedä mitä sen papereissa lukee mun kierron pituudesta:ashamed: Olin taas kerran siellä käydessä niin häkeltynyt etten osannut kysyä mitään eikä tuollaiset asiat tulleet siinä mieleenikään. Jossain vaiheessa ajattelin että pitäisikö kuitenkin testata ihan ominpäin josko se ovistesti plussan päräyttäs kuitenkin mutta tottakai uskoin lekurin sanaa.. nyt vain rupes mietityttää et onko ne mun paperit edes ajantasalla, julkisella kun ollaan ja siellä luonnollisesti on aika nopea tempo noissa käynneissäkin. Ja tosiaan kun jännittää sitä käynnin lopputulosta ym. niin ei kyllä koskaan älyä kysyä mitään. Voisiko joku valaista mulle tätä asiaa hieman :confused:
 
Mörkötys: Ei mitään hajua... Meidän sairaalassa käsketään testaamaan digitesteillä, varmaan niiden testien ohjeiden mukaan aloitetaan . Kun tulee plussa, sitten varataan aika siirtoon.. tai jotain sellaista.
Joku muu voi varmaan ottaa tuon päivityksen hoitaakseen? Kiitos kaikille kannustavista kommenteista. Testailin tänään pp9 negaa kahdella eri testillä ja menkatkin alkoivat tulla runsaampina. Tässä vaiheessa ei oikein voi enää tajuta tätä hommaa, ihan huiputettu fiilis.Mutta ei kun ei ja aion nyt jatkaa elämää ja lopettaa lapsettomuuden ajattelun. En enää oikeasti jaksa miettiä, miksi alkiot eivät kiinnity jne. Olen jauhanut samaa vuosia ja nollalinja olisi melkein helpompaa kuin se, että on kaksi kertaa raskaana ja saa keskenmenon ja sen jälkeen mikään ei enää ikinä tartu.. Tämä vaan on nyt korkeammassa kädessä koko juttu ja ei sille voi enää mitään.
 
Mansikkatyttö: :hug:

Mörkötys: Mie olen ilmoittanut kiertoni pituudeksi 25-28. Kävin kp 10 ultrassa, jossa todettiin, että limakalvo ei vielä vastaa tuota kiertopäivää, joten kierrosta olisi tulossa pitkä. Testaaminen käskettiin aloittaa vasta kp 13, mutta mie aloitin jo sunnuntaina, kun oli kp 12, koska tuntuu ihan hullulta, että olisi tulossa pitkä kierto. Aloitin ensin sellaisella viiva testillä, vaikka olikin neuvon mukaan ostanut myös niitä digitaalisia testejä. Sainkin heti jonkinlaisen viivan testiin ja maanantaina teinkin sitten digitestin, mutta se näytti negaa. Vasta keskiviikkona testi näytti positiivista ja soitin ajan siirtoon, joka tehdäänkin vasta maanantaina. Nyt on sellainen olo, että meneeköhän tuo siirto liian pitkälle eli voiko tuokaan siirto onnistua. : /
 
Mulla on hyvin samanlainen asenne ja suhtautuminen hoitoihin kuin Minzulla. Kerron kaikille ja se auttaa jaksamaan.
Mutta on tosiaan niinkuin Annuli sanoi, että kun esikoinen sai alkunsa ekasta ivf:stä, niin kyllä tätä toista jaksaa vähän kauemmin yrittää.

(.) "Laihduin" yhdessä yössä 1,6kiloa.. :D Tämä on siis sama juttu kuin esikoista piinaillessa eli kovat yölliset vatsakivut ja maha sekaisin. Toivottavasti tämä nyt tietäisi hyvää... :saint:
 
hei, poistun pinosta ainakin joksikin aikaa. Nega ei muutu miksikään, nyt pp17 ja vuotokin alkoi lopultakin, saan luvan lopettaa luget. Edessä laparoskopia ja 2. icsi/1. pas ehkä keväällä.

Voimaa kaikille eri vaiheissa oleville.
 
Huomenta kaikille!

Täällä ollaan viikonloppu oltu reissussa, joten sen vuoksi vasta nyt tänne ehdin. :)

Paljon on viikonlopun aikana ehtinyt tapahtua! Onnea snoww! :flower:

Mansikkatyttö, Ross ja Garfield :hug:

ON: Nyt voin itsekin siirtyä piinailijoiden porukkaan. Pe 18.11 sain matkaan yhden alkion (2.ivf:n 1.pas), nyt pp3 ja testauspv 3.12. Kivaa kun on monta muutakin samoihin aikoihin piinailevaa; Äidiksikö, Kolmisin, Pieni Tähtönen, Raitis ja Minzus! Kivaa ja jännää!
Mitään oireita ei ole sen kummemmin ollu. Edellisistä siirroista pp3 on yleensä alkanut menkkajomotus, ja testi on näyttänyt aina negaa. Tämä on mulle viides siirto, joten kovin korkeella ei toiveet enää ole... Tuttuni raskautui juuri ensimmäisestä ivf:stä ja se satutti ihan kamalasti vaikka toisaalta toki olen hänen puolestaan onnellinen. Joskus mietinkin, että onko tällaisiin tuntemuksiin millään tavalla oikeutta? Mutta tunteillehan ei vain voi mitään... :(
Tsemppiä kaikille piinailuun ja odottajille odotteluun! :xmas:
 
Limisultra tänään: Ei oo kasvanut, ei tehdä 2 alkion siirtoa, ei kirjoiteta mitään reseptejä etukäteen, edes PAS:seihin! Että näin sujui meidän eka käynti julkisella. Pettynyt olo. Viikon päästä vasta uus ultra. Olin elätellyt toivoa, että nyt kun on oikein laastarit käytössä niin limakalvohan kasvaa kohisten ja päästään tällä viikolla siirtoon. Jepjep.
 
pikaisia kuulumisia: mulla on toi oikee puoli kipee. oisko munasolu vai mikä mutta ei kärsi istuu kun painaa ja sit kun nousee niin ei kärsi kävellä...:confused: muita oireita ei oikeastaan olekkaan. nyt on siis pp5. luget otan edelleen suun kautta. :D
 
Garfield: :hug:

ON: Täällä saatiin yksi kyytiläinen mukaan tänään. Olivat kolme sulattaneet, mutta vain yksi oli selvinnyt, mutta onneksi se oli sitten kehittynyt erittäin hyväksi. Nyt on aika sekava olo, toisaalta haluttaisi unelmoida raskaudesta, mutta samalla pelkään, että tipun taas kovaa ja korkealta. Onneksi keskiviikkona tapahtuva muutto saa ajatukset muualle.
 
Miimii-75 Voi hitto, takuulla on pettynyt olo:| Mutta josko se siitä lähtis rullaamaan ! Itse joskus pähkäillyt että kirjottaisko ne mitään reseptiä etukäteen, meilläkin maksukaton täyttyminen menee ihan "hukkaan" mutta tuskin olisvat mitään kirjottaneet etukäteen : /

Voimia pettyneille, plussatuulia piinailijoille ja onnea jo plussanneille ! :flower:

Kyllä täältä vielä perästä ponnistellaan sitten joskus vaikkei nyt ihan siltä tunnukaan.
 
huomenna tulee viikko punktiosta ja hedelmöittämisestä. yritän pitää ajatukset koossa, mutta nyt tänään on jo alkanut tulla ekoja epätoivon tunteita, vaikka sille ei ole mitään syytä. en oikein uskalla ajatella mitään tunteita tai tuntemuksia. väsynyt olen, mutta sille on paljon syitä.
luget nakon suun kautta. on jotenkin helpompaa, eikä ainakaan valu pois.
miten me taas kestetään taas nää piinapäivät?
 
pregnyl pistetty tänää ja ke aamuna punktio..Oletteko ottaneet särkylääkettä ennen punktioo?tai siis kai sitä saa ottaa?ja mitä kannattaa ottaa jos ottaa...joudun ilmeisesti menemään yksin ilman miestä ja pelottaa :(
 
mammy-: Mie en ole ottanut mitään, koska olen sitten saanut sairaalasta sellaiset lääkkeet, että pää on ollut aika sekaisin, eikä kipuakaan ole pahemmin ollut. En tiedä sitten onko jossain sanottu, että jotain voisi ottaa etukäteen.

Wilma32: :hug:

Muille piinailijoille tsemppiä. Jos sitä tällä kertaa päästäisiin sinne plussajunaan.:)
 
mammy-, mulle annettiin etukäteen 1 g panadolia, neuvottiin ottamaan jo ennen punktioon tuloa.

Täällä kp 12 ja tänään kävin ultrassa, jossa näkyi että kystat olivat jo vähän alkaneet litistyä. Lisäksi oli yksi follikkeli nätisti kypsymässä ja kohdun limakalvo hyvässä paksuudessa. Me päätettiin kokeilla tässä kierrossa ovulaation ajastusta ja ihan tavan petihommia, jos sieltä vaikka joku simppa sujahtaisikin oikeaan suuntaan. Kystien takia ei tässä kierrossa voinut aloittaa mitään stimulaatiota. Sain pregnyliä, jonka otan torstaina, ja sitten viikonloppuna peitot heilumaan. Todennäköisyyshän tässä on tosi pieni, kun ei näillä keinoilla ole yli vuoteen mitään tapahtunut ennenkään, mutta ajateltiin että jos tuo ovulaatiopäivän tarkka tietäminen yhtään auttaisi neiti fortunaa :)

Tsemppiä kaikille piinailijoille! Voi kun itsekin pääsis pian siihen vaiheeseen. Seuraava ICSI on joskus alkuvuodesta, jos ja kun tästä kierrosta ei mitään tulosta tule.
 
Heippa,

soittelin klinikalle nega tuloksesta, ja yllätyksekseni sieltä ehdotettiin Pas-siirtoa jo tähän kiertoon. Eli jos kaikki näyttää hyvältä ja sulatus onnistuu, niin siirto olisi vko 49!!!!
MT79 toivotaan että kuu olisi tässä kierossa hieman suotuisammassa asennossa. Luomulapsihan teillä jo onkin, miksei sit toinenkin?!?!
En ole nyt niin aktiivisesti seurannut tilanteita, että voisin kommentoida se enempää kenenkään tilanteita, toivottelen vann tsemppiä, onnea ja jaksamisia kaikille!!!
 
~~~~~~~~~~~~~KYMPIN HOIDOT~~~~~~~~~~~~~~~

*******************23.11.2010.********** **********
Nimimerkki..................Hoito...........Tapa.... .Pu.......Sii.......hoitop.

Annuli-81.............2.ICSI...................ly......vko 47................
mammy................2.IVF....................ly.....24.11..................
Miimii-75..............1.IVF:n 2.PAS................vko 47/48............
Marjaane.............2.IVF:n 3.PAS.........lä...............................
Doris79...............1.IVF:n 3.PAS...........................................
Miiru82............................................................................TAYS
heidh..................3.IVF/ICSI..............pi......vko 48...............OYS
Hopping...............2. ISCIn 3. PAS.......lä......vko 49...............AVA TRE
Kaarne................1.IVF.............................vko49..................
Ross....................1.IVF:n1.PAS..................vko49.................
Mansikkainen.........3.ICSI...........................vko49..................
Mörkötys..............1.IVF/ICSI:n1.PAS...........vko.50/51.............
SaaraX.................3.IVF:n1.PAS..................joulukuu..............GRA
Terhi76................1.IVF:n1.PAS...................joulukuu.............TYKS
NeelaNaranja........1.IVF:n1.PAS....................joulukuu..............NKL
pirpana74.............PAS...............................joulukuu..............VL
Munkkiniemi..........2.IVF..................pi..................................
Cris.....................4.ICSI................pi..................................
Tähtisilmä79.........1.IVF:n3.PAS............................................OYS
Mandalay.............1.IVF:n1.PAS.......lu...................................OYS
Zax.....................2.IVF.......................................................
onnijatoivo...........1.IVF:n1.PAS............................................
Helmiina78............2.IVF:n1.PAS............................................
Myyrä2................2.IVF.......................................................
Meg....................2.IVF........................................................
UnelmaSirpaLeena..2.IVF...................pi..................................OYS
Katjuska-79......... 1.IVF...................pi..........vko7.................OYS
wilma32...............2.ICSI...............................helmikuu-11........
kaz.....................1.ICSI:n1.PAS.........lu.................................OYS
lepis....................3.ICSI.......................................................NKL
MiukuMau.............2.ICSI.............ly................vk50..................TAYS
Faith83................2.IVF:n1.PAS.................................................
nainen83..............3.IVF............................................................
Mollamaija82..........2.IVF..............................tammikuu..............TAYS
MT79...................2.ICSI.........................................................
Mansikkainen79.......................................................................
syssy...................3.ICSI:n1.PAS..............................................AVA
HalleB...................2.ICSI........................................................KYS
fiia69....................PAS................................................


*****************Piinailijat************ **********

Nimimerkki......hoito.............alk.määrä.................PP.........testipv.
Punahilkka-75...........................:heart:..........................13.........
Raitapaitainen.......4.ICSI..........:heart::heart:......................6...........1.12
Kolmisin.................................:heart:........................6...........
Äidiksikkö..............................:heart::heart:.....................5...........
Sannuli-81.............................:heart::heart:.....................5...........
PieniTähtönen......4.IVF...........:heart::heart:......................5...........1.12
Muru1981............2.IVF1.PAS.....:heart:......................4...........3.12
Minzus.................................:heart::heart:.....................4...........3.12
Peppi1981...............................:heart:.......................1...........


++++++++++++++++Plussanneet+++++++++++++ ++++

Vadelmaunelma..6.9...............787/14..........2.IVF/ICSI............2
Peppiina78..........16.9.............932/13..........2.IVF:n 1.PAS.......1
Marjainen...........16.9..............kt/13............2.IVF...................1
Jonttunen...........20.9...............kt/12............4.IVF...................2
Maitoparta-80.....21.9..............548/12..........4.ICSI:n 1.PAS.....1
scrap.................24.9..............107/14..........2.ICSI..................1
Minttuska83.......26.10.............vt/12.............1.IVF..................1
Ninea................27.10.............538/14..........1.IVF...................1
Viu....................29.10........... .kt/14.............1.ICSI.................2
toivorikas-72......2.11..............106/11...........4.ICSI.................1
Hugsy................15.11............1007/19...................................1
 
Jessus mikä homma tuossa päivittämisessä! :whistle: Ehkä sen voi joku osata tehdä vähän helpommin, kuin minä... :p
Toivottavasti ei kukaan tipahtanut listalta haluamattaan! Anteeksi jo näin etukäteen jos niin kävi!
Tsemppiä kaikille!
 
follikkeli ultra takana. eli 10 ihan hyvän kokosta follikkelia tulossa+muita pieniä jotka ei varmaan kerkee mukaan, ihan ok saalis tulossa. puregonia jatkan nyt 3pv 200IU ja perjantaina sit ois viiminen ultra ja päätetään se punktio päivä. tänään oli taas eri lääkäri siel LKSsä ja hän onneksi ties asioista niinku pitää :) ens kerralla on kuulemma se Eija :)

tsemppiä piinailijoille ja plussa tuulia:)
 
Hienoa muru jos aloitit listan päivittämisen. Kait se siitä alkaa sujumaan ja hienostihan se nytkin jo meni. :)

hieno määrä heidh sulla folleja kasvamassa.

Mansikkatytölle ja wilmalle ja garfieldille lohtuhalaukset epäonnistumisesta, tosin mansikkatyttö eikö sitä vuotoa voi tulla aika runsaastikin ja silti raskaus voi jatkua normaalisti, kannattaisko sun vielä testailla tai käydä mittauttamassa hcg verestä? :hug:

Meillä on lahjasoluneuvonta takana ja puoltava lausunto annettu. Hiukan ottaa koville keskustella näistä epäonnistumisista kun itkin siellä moneen kertaan sen reilun tunnin aikana. Kaikki meni kuitenkin hyvin ja hoito tehdään puoliksi miehen siittiöillä ja puoliksi lahjasiittiöillä.
 
Nyt alan taas aktivoitua tässä pinossa ja seurata ketä saan piinailija kaveriksi. Minulla on siirto nyt 26.11. perjantaina 3. IVF:n 1. PAS:sta jos sulatuksessa joku kuudesta alkiosta kestää. Kiitos Muru kun jaksat päivittää. Päivityslistassa on hoitopaikkani väärin, en ole GRAssa, en ole antanut hoitopaikkaani laisin, yksityisellä olen!

Pahoitteluni kaikille neganneille, se syö naista! Voimia jatkoon!

Joku kysyi aiemmin (en jaksa selata sivuja lukuisia taaksepäin) että miksi sain KELA:n korvaukset vasta nyt. Jos on ikää yli 43 vuotta, joutuu hakemaan KELA-korvaukset sekä lääkkeistä että hoidosta kokonaisuudessaan lääkärin lausunnolla Kuopion KELAsta. Takaisin tullut summa oli kaiken kaikkiaan noin 4000 EUR! Näistä suurin osa oli lääkekorvauksia. Arvioitsevat onko raskautumistodennäköisyys sen verran korkea että kannattaa yhteiskunnan investoida tällaiseen akkaan... Tämä oli meidän viimeinen IVF, mutta nyt sitten sama rumba tehdään näille PAS-hoidoille, onneksi lääkkeet eivät ole niin kalliit kuin IVF-hoidossa!
 
~~~~~~~~~~~~~KYMPIN HOIDOT~~~~~~~~~~~~~~~

*******************24.11.2010.********** **********
Nimimerkki..................Hoito....... ....Tapa.... .Pu.......Sii.......hoitop.

Annuli-81.............2.ICSI................... ly......vko 47................
mammy................2.IVF.............. ......ly.....24.11..................
SaaraX.................3.IVF:n1.PAS..... .............26.11..............
Miimii-75..............1.IVF:n 2.PAS................vko 47/48............
Marjaane.............2.IVF:n 3.PAS.........lä....................... ........
Doris79...............1.IVF:n 3.PAS................................... ........
Miiru82................................. ........................................ ...TAYS
heidh..................3.IVF/ICSI..............pi......vko 48...............OYS
Hopping...............2. ISCIn 3. PAS.......lä......vko 49...............AVA TRE
Kaarne................1.IVF............. ................vko49..................
Ross....................1.IVF:n1.PAS.... ..............vko49.................
Mansikkainen.........3.ICSI............. ..............vko49..................
Mörkötys..............1.IVF/ICSI:n1.PAS...........vko.50/51.............
Terhi76................1.IVF:n1.PAS..... ..............joulukuu.............TYKS
NeelaNaranja........1.IVF:n1.PAS........ ............joulukuu..............NKL
pirpana74.............PAS............... ................joulukuu..............VL
Munkkiniemi..........2.IVF.............. ....pi..................................
Cris.....................4.ICSI......... .......pi............................... ...
Tähtisilmä79.........1.IVF:n3.PAS..... .......................................O YS
Mandalay.............1.IVF:n1.PAS....... lu...................................OYS
Zax.....................2.IVF........... ........................................ ....
onnijatoivo...........1.IVF:n1.PAS...... ......................................
Helmiina78............2.IVF:n1.PAS...... ......................................
Myyrä2................2.IVF............ ........................................ ...
Meg....................2.IVF............ ........................................ ....
UnelmaSirpaLeena..2.IVF................. ..pi..................................OY S
Katjuska-79......... 1.IVF...................pi..........vko7 .................OYS
wilma32...............2.ICSI............ ...................helmikuu-11........
kaz.....................1.ICSI:n1.PAS... ......lu................................ .OYS
lepis....................3.ICSI......... ........................................ ......NKL
MiukuMau.............2.ICSI............. ly................vk50.................. TAYS
Faith83................2.IVF:n1.PAS..... ........................................ ....
nainen83..............3.IVF............. ........................................ .......
Mollamaija82..........2.IVF............. .................tammikuu..............T AYS
MT79...................2.ICSI........... ........................................ ......
Mansikkainen79.......................... ........................................ .....
syssy...................3.ICSI:n1.PAS... ........................................ ...AVA
HalleB...................2.ICSI......... ........................................ .......KYS
fiia69....................PAS........... .....................................


*****************Piinailijat************ **********

Nimimerkki......hoito.............alk.m? ?ärä.................PP.........testip v.
Punahilkka-75..........................:heart:.........................14.........
Raitapaitainen.......4.ICSI...........:heart::heart:....................7...........1.12
Kolmisin..................................:heart:........................7...........
Äidiksikkö..............................:heart::heart:......................6...........
Sannuli-81................................:heart::heart:...................6...........
PieniTähtönen......4.IVF................:heart::heart:.................6...........1.12
Muru1981............2.IVF1.PAS..........:heart:................5...........3.12
Minzus...................................:heart::heart:....................5...........3.12
Peppi1981..................................:heart:.................2...........


++++++++++++++++Plussanneet+++++++++++++ ++++

Vadelmaunelma..6.9...............787/14..........2.IVF/ICSI............2
Peppiina78..........16.9.............932/13..........2.IVF:n 1.PAS.......1
Marjainen...........16.9..............kt/13............2.IVF...................1
Jonttunen...........20.9...............k t/12............4.IVF...................2
Maitoparta-80.....21.9..............548/12..........4.ICSI:n 1.PAS.....1
scrap.................24.9.............. 107/14..........2.ICSI..................1
Minttuska83.......26.10.............vt/12.............1.IVF..................1
Ninea................27.10.............5 38/14..........1.IVF...................1
Viu....................29.10........... .kt/14.............1.ICSI.................2
toivorikas-72......2.11..............106/11...........4.ICSI.................1
Hugsy................15.11............10 07/19...................................1
 
Huomenta!

Yritin päivitellä listaa. En kyllä uskalla luvata, että sitä aina ehdin tehdä, että päivitelkää myös muutkin tuota, joohan? :wave: Mulla on töissä joskus aikaa tähän, ja joskus on niin kiirettä, etten tällaista ehdi millään tekemään. :headwall:
Hienoa Mansikkainen, että saitte puoltavan lausunnon, onnea!
Huom: Onko kukaan unohtanu ottaa joskus lugeja? Mä unohdin eilen tunkea itteeni sellaisen illalla... Olis pitäny laittaa se noin klo 22, ja aamulla klo 5 muistin että o-ou... Laitoin sen kyllä sitten heti silloin viideltä. Mutta voikohan tuollainen unohdus nyt sitten pilata tämän siirron? :( Siirto oli omaan kiertoon, ei lääkkeellinen.
 

Yhteistyössä