Lokakuun 2007 taaperot, alkuvuosi 2010

ei ole tullut pitkiin aikoihin mitään kirjoiteltua,ei sen puoleen ole oikein mitään kummempaa täällä suunnalla.
miulla lomaa tämä viikko,ja pitäs vissiin noita keittiön kaappeja ruveta putsailemaan |O
kirppis pöytäkin pitäs tänään käydä tyhjentämässä.

neiti pönttöilee,ja on ilman vaippaa sisällä.ulos ja nukkumaan käydessä on vielä vaippa ollut.
neitin touhut menee välillä pikkusen överiksi,niinkuin lauantai iltanakin pomppi (taas kerran) meijän sängyssä,no seuraus oli se että pää edellä oli meidän sängyn ja oman sängyn välissä,ja huuto oli sen mukanen.
sitten kiusataan kissoja ja koiraa minkä kerkiää,ja oli sitten omassa huoneessa miettimässä yhtenä iltana,että saapiko kissoja ja koiraa kiusata..no sen hetken muisti,mutta seuraavana päivänä meno ihan samanlaista.

pitää lähtee kohta tuo vanhin likka viemään töihin,kun tuolla dementia osastolla on työharjoittelussa..
 
Onpas täällä ylihiljaista :/ . Ihanat kuvat neiti Kipsusta :heart: :) .

Mukavata pääsiäislomaa täältäkin kaikille! Mä oon kauheesa nuhassa, mutta toivon, että huomenna olis jo parempi. Jotenkin ihanaa, että vaikka tänään en töitten jälkeen jaksanut tehdä mitään, niin huomenna on vasta perjantai ja sitten senkin jälkeen on vielä 3 vapaata :D .

Toivonpa totisesti että Lidle on vielä auki? Sipsiä tekee mieli ja isäntä lähti käväseen... :p Jos hetki telkkaria ja kirjastosta hain taas luettavaakin. Ja huomenna jos sais taas kämpänkin normi tilaan, niin johan tästä mukavat lomapäivät syntyy. Mitään erityistä ei ole tiedossa, nuhien ym takia peruuntui kyläreissu kauemmas.
 
Hyvää pääsiäistä kaikille!!

meilä muru nukkui pääsiäisen kunniaksi yhdeksään asti.
minä heräsin puoli ysi kun koira möykkää vesikipon äärellä,raasulla oli vesi päässyt loppumaan.

santti:ihana kuvi tytöistä :heart:

ompas nättejä kuvia kipsusta! :)

rontti: mainitsit että sipsejä tekee mieli,nyt minäki täällä kieli pitkällä :p
täytyypä hakee illaksi kiskalta!

meillä ei poika ala ´kakkaan pottaan.pissat kyllä hienosti menee minne pitää,mutta mutta..
ostin sitten pikkusen traktorin,se oottaa peilikaapin yllä ja oon monia kertoja sanonut että heti kun kakkaat pottaan saat tuon traktorin.
käytiin se yhdessä ostamassa kaupasta,aika raivarit sai kun menikin kaapin päälle ja hää ei sinne yllä :whistle:

tänään mennään mun vanhemmille kyläilemään.
siskonpoika tulee sinne myös ja tarkotus ois että pikku-poikaset saa leikkiä lätäköissä,
ai että voi pikku-ihminen olla onnellinen kuralätäköstä :D
muutossa vaan hävinnyt joitain kevät tamineita,se ois siis mentävä varastolle...ja siellä on törkyä sen verran että saa varoa kun oven avaa..ettei tuu kaikki päälle.

nyt täytyy lähtä syöpöttelemään :wave:
 
Onpas täällä hiljasta taas... No, eipä sitä omaankaan napaan kummempaa, uhmaa pukkaa. Ja ihana on ollut katella miten onnellinen tuommoinen kohta 2,5v. voi ollakaan kun isi on kotosalla peuhaamassa ja puuhaamassa nyt kun nämä pyhät on. Pieni viihtyy vielä mahan suojissa, vaikka kuinka oon yrittänyt kertoa, että saa tulla pois jo, mutta taitaa tuo mun maha olla semmoinen paikka josta pidetään kynsin ja hampain kiinni kunnes veitsellä leikataan... Viikkoja siis nyt 40+3.
 
hiljasta tosissaan ollut... mutta eipä tännekkään mitään kummallista.
Kova vauvakuumeilu vaan meillä molemmilla päällä ja samalla yritetään talo asioita koota leikekirjaan :) viime viikolla me kaikki neljä oksennettiin yks yö, ensin Pessi, parin pvä päästä Peetu ja siitä pari päivää niin minä ja ukko. Siinä se sitten menikin lapsisairaana päivillä ja oman sairastelun kanssa melkein koko viime viikko... pääsiäinen oli sitten vielä vapaata niin kyllä oli energiaa tänään töissä :D
oon heränny tänään klo.5, vieny pojat tarhaan, töissä ihan vapaaehtosesti suihkussa autellu 6 autettavaa asiakasta ja hoitanu vielä omia vastaavan tehtäviäkin... nyt on kolmas pelti lihapullia uunissa :p mistä tämmönen virtapiikki... :eek: tosin, eilen sain haamun r.testiin että josko se vähän mieltä olis kohottanut... huomena aamulla uus testi ;)

Nyt vika pelti iiiihania lihapullia pois uunista ja suihkuun, huomena onneks iltavuoro :)
 
Eipä arkea kummempaa täälläkään. Kovasti yritän saada päiväohjelmaa sellaiseksi, että koiran pitkälenkki onnistuisi päivällä. Tänään en onnistunut, joten illalla klo22 jälkeen sitten...
Kaksosten kuulumisissakaan ei sen kummempaa ole. Tammivauvoista voi niitä vakoilla. Tyttö hiukan antoi aihetta huoleen, kun kaikkiin käyriin tuli notkahdus (pituus, paino ja päänympärys). Öljylisä ilmeisesti auttoi ja nyt on kasvu taas käyränsuuntaista.

Kevät etenee täälläpäin kovaa vauhtia ja kovasti odotan, kun ei enää ulos tarvi näitä kaikkia pukea erikseen. Ensi syksyä pähkäillään kuitenkin. Hakeeko jätkälle kerhopaikkaa vai ei. Jos on vielä ensitalven hoidossa ei tarvi. Mutta jossain vaiheessa tuo olisi tarkoitus taas ottaa kotihoitoon ja silloin kerhopaikka olisi ihan kiva. Mitäs luulette, onko ensi syksynä helpompaa näiden kolmen kanssa? Kaksoset ei enää syö silloin niin tiivistii eli en niin sidottu ole heihin. Mutta toisaalta he alkavat liikkua, joten äiti pysyy kiireisenä...
 
Keffelille peukut pystyssä :D :heart: ! Eiköhän se sitä ole :) . Sinä ainakin tunnut tulevan ihanan helposti raskaaksi, jos näin voi sanoa :ashamed: . Tästä tulikin Shenda mieleen, jolla ei niin helppoa ole ollut :/ . Mitähän teille kuuluu nyt? :hug:

Toivotaan toivotaan poksahtavan :snotty: ! Uutisia odotellen :attn:

Hipkukalle vaikea sanoa syksystä. Toisaalta meillä tuo pienin tuntuu jo helpolta tapaukselta tavallansa, mutta sillä onkin isommat seurana. Siinä mielessä ajattelisi, että miksei jo syksyllä kotona menisi siinä muiden jatkeena. Mutta vaikea sitten sanoa nuiden kahden pienen puolesta :whistle: , millaisia menijöitä mahtavat olla jne. Voisitko hakea jo kerhopaikkaa, vaikka hoitopaikka vielä onkin ja perua sitten vaan, jos tuntuu, että poitsu parempi pitää vielä hoidossa?

Tänne ei mitään kummempia. Lumi on sulanut kiitettävällä vauhdilla :eek: , oikein ihmettelen. Onhan sitä vielä ja maa märkä varmasti pitkään, mutta lupaavasti näyttää siltä, että toukokuu voisi sittenkin olla lumeton :saint: Vähitellen alkaa kesäloman odotuskin, vaikka onhan siihen vielä matkaa. On vaan kyllä niin IHANAAAA, että tässä taas kesää kohti mennään!!! B) . Ajatella B) . Ja sais tulla oikein intiaanikesä :attn:

Värjäsin tänään pääni ja ostin bilepaidan :D , lauantaina kaveriporukalla ensin kaverin isoon ihanaan kotiin ja siitä sitten rimpsalle. Saatan jopa mennä kaverille yöksi, niin saisi nukkua ihan rauhassa :p
 
Huomenta,

terkkuja arjesta ja töistä...
Rontille ensiksi oikein hauskaa iltaa ulkona !!!
Toivotaan - tsemppiä viime metreille odotuksessa,
ja vissiin Keffelille pitää toivoa niitä haaleita ja vahvempiakin viivoja testeihin !!!

Meillä ihan arkea, pääsiäinen oltiin kotosalla - käytiin Edenissä kylpylässä ja kylästeltiin ynnää meillä kävi vieraita. Ja rapakoissa hypittiin , tietenkin.

Muistinko mainita, että se Frööbelin konsertti oli ihan kiva.
Muuminäytelmään on atrkoitus mennä parin viikon päästä,
ja ensi viikonloppuna Oulussa olisi kai Wetterillä joku isojen rekkojen ja autojen jutska , pitäisikö välillä taasen kasvattaa sitä poikatyttöä ja mennä sinnhe ... sitäpaitsi , siellähän luultavammin olisi paljon vastakkaisen sukupuolen edustajia ?

Bilereissukin meni par viikkoa sitten ihan ok - puhelinnumerokin tarttui mukaan - mutta en oikein innostunut, joten jätin sikseen. Löytyisi nyt joku mukava, järkevä, autoileva ja töissäkäyvä normimies . Nuo ei yhäkään täyttyneet kriteereistä...
Huomenna puolestaan on firman virkistyspäivä, mutta taidan olla autoilulinjoilla.

Hiljaiseksi on tämä foorumi tosiaan välillä mennyt, mitä lie mammat hummaa ja hommaa ?

 
Alkuperäinen kirjoittaja YOdottaja66:
Hiljaiseksi on tämä foorumi tosiaan välillä mennyt, mitä lie mammat hummaa ja hommaa ?
Hiljennytty ollaan alkuaikoihin verrattuna (vai rauhoituttu). Mutta silti ollaan aktiivisempia kuin tammivauvojen ketju :eek: Eikös me kolmekuisten kanssa saatu ketjuja lukkoon, kun tuli liikaa viestejä :LOL: Kaipa se on tällä hetkellä niin, että elo on tasoittunut, eikä kummemmin ole enää uutta tarinaa. Mukavaa silti, että viitsitään edelleen, vaikka sitten siitä tylsästä ja tasaisesta arjesta kirjoitella.
 
meille on iskenyt ihan kamala kyselykausi,mikä,miksi,minkätakia,mikä tuo on ? ym..
ja välillä uhmataan niin maan perkuleesti,huidotaan ( josta en tykkää yhtään) näytetään nyrkkiä :eek: mistä lie oppinu..ei kyllä kotoa ainakaan.olen yrittänyt olla tosi tarkka ja puuttua siihen ettei nyrkit heilu.
no kaipa tää on jotain ikäkauteen kuuluvaa..ja sitten ihan kamalasti pelkää kaikkia ääniä,sanookin että korvaan kuuluu ääni,ja laittaa kädet silmille.
tossa pääsiäisen aikaan ei meinannu tulla mitään ulkona olosta kun pelkäs jopa fasaanin ( meillä niitä täällä jonkun verran) rääkäsyjä,varikisen raakkumisia ym. mutta nyt taas ehkä jonkun verran rauhallisempi tuolla ulkona.. mistä lie tuokin johtuu?

töissä raskasta,ja ahistavaa |O :/ :headwall: ei työntekijöissä mitään vikaa,mutta muutama lapsonen koettelee meidän kaikkien hermoja,meijän lastenhoitaja sanoikin tänään että kohta varmaan ollaan kaikki kolme saikulla..

jep,pitää vissii lähtee tuo teini tuolta pelastamaan,tuntuu että neito sitä siellä taas rääkkää :LOL:
 
täällä ei mitään ihmeellistä :) töissä oon ite ollut ja muksut viettäneet laatuaikaa isin kanssa joka ompi pitkällä saikulla :D

Kiialla nuo nyrkit ei pahemmin heilu mutta käyttää aseena raapimista |O ja nipistelyä :kieh: Ja äiti yrittää pitää tytön kynnet mahd. lyhyinä :kieh: Helpotti loukkaantuva tuosta on tullut. Joku pettymys tmss. saa aikaan semmoset krotiilinkyyneleet että ja hienosti osaa sitä käyttää saadakseen haluamansa :whistle:
 
Yodottaja, tottakai meette Viun kanssa hienoina auto"messuille" :D ;) :p . Olisi kyllä kovasti suotavaa, että sullekin joku mukavuus löytyisi :snotty: . Olisi kiva täältä lukea, kun hehkuttelisit :D

Onpa jännä, että Hipkukan tammikuiset niin hiljaista väkeä... :x Ihanaa tosiaan, että meissä vielä henki pihisee, vaikka välillä sitten vähän hitaamminkin. Toivotaan, että syksyllä tapaamisen asti ja siitä eteenpäin!

Niinukka :LOL: "korvaan kuuluu ääni" ja kädet silmille :D , ihana :heart:. Meillä ei kumma kyllä ole lyömisiä, nipistelyjä tai muutakaan vastaavaa. Ainoastaan kova ääni ja poru, kun omaansa puolustaa :whistle: . Noita ääniä ja jotain muitakin hetkellisiä pieniä pelkoja on meillä myös edelleen. Yks päivä oltiin esim menossa puistoon ja puiston lähellä (mutta hyvän matkan päässä kumminkin) oli kaivuri kaivamassa, tuo oli heti jalassa ja alkamassa itkemään ihan sellasella tietyllä äänellä eikä meinannut eteenpäin liikkua. Kerran lähti vessasta viereiseen huoneeseen hakemaan vaippaa, ko. huoneessa ei ollut valoa, vähän hämärä huone siis. Meni puoleen väliin huonetta ja juoksi äkkiä takaisin, alkoi selvästi pelkäämään.

Muuten tuo meidän neiti on jo jotenkin niin iso! Kai tuo kokokin tekee, kun suht isokokoinen on. Viime aikoina olen puheisiinkin kiinnittänyt huomion, jotenkin yllättäviäkin höpisee. Ihan tavallisia juttuja, mutta aina välillä sitä hätkähtää, että ai, tuo jo tuollaisia osaa miettiä ja puhua... Ja aina joskus kun tuo on tehnyt pieniä tuhmuuksiaan, niin pyytämättä tuleva "anteekti äiti" hellyttää suuresti :heart:

Muutaman kerran kun olen suuttunut jostain isommasta jutusta vähän kovemmin, tuo on alkanut äänekkään ja erittäin loukkaantuneen ja pahoillaanolevankin itkun ja säntää lähimpänä olevan isosiskon luo. Itkee siinä siskoa tiukasti halaten kainalossa ja niin murheellisen näköisenä, ettei voi olla pidempään vihainen! :heart:

Siinäpä jorinat tälle iltaa! Olen nauttinut kelistä ja kävellyt tänään kahdessa erässä yhteensä 12km, vähän tuntuu jaloissa :) . Jos nyt menis hetkes sohvalle :wave: , huomenna onkin taas perjantai :D
 
Onpas huippuhuippu hiljasta :/ . Täytyy nostaa, ettei vallan ekalta sivulta tiputa :attn:

Täällä mukavan rauhaisa lauantai-aamu. Eilen sain jo siivottua ennen kuin hain lapset kotiin :ashamed: . Pieniä järkkäilyjä ollut enää, äsken sain keskimmäisen synttärikutsut kuoriin jne. Ihanaa, kun ei ole mielessä mitään isompaa, mikä olis tekemättä. Kohta suunntaan paikallisille lastenmessuille. Saas nähdä onko siellä mitään kateltavaa, mutta tulee tytöille kivat pyöräilyt samalla. Aina on kiva, kun on jotain vaihtelua ihan tavalliseen ulkona töröttämiseen. Ja illalla pääsen sitten kamujen kanssa iltaa istuun ja bilettään B)

Mukavaa viikonloppua kaikille :attn: :wave:
 
Heippa!
Tungen teidän ketjuun tuolta odotuspuolelta...Meille syntymässä lokakuussa toinen lapsi ja millaista toppavaatetusta suosittelette tuona vuodenaikana syntyvälle lapselle ja mikä koko?Äpakkauksen toppis on autuaasti liian iso ja vanupuku taitaa olla liian ohut...
Kyselen siksi koska reimalla ale ja ajettelin ostaa puvun jo nyt kun halvalla saa!!

Kiitos etukäteen!!
 
Alkuperäinen kirjoittaja Happy79:
Heippa!
Tungen teidän ketjuun tuolta odotuspuolelta...Meille syntymässä lokakuussa toinen lapsi ja millaista toppavaatetusta suosittelette tuona vuodenaikana syntyvälle lapselle ja mikä koko?Äpakkauksen toppis on autuaasti liian iso ja vanupuku taitaa olla liian ohut...
Kyselen siksi koska reimalla ale ja ajettelin ostaa puvun jo nyt kun halvalla saa!!

Kiitos etukäteen!!
Meidän lokakuussa syntynyt poika käytti ensimmäisenä talvena 56, 62 cm haalareita ja lopputalvelsta vaunussa nukkuessaan äp:n toppapukua joka oli kyllä suuri, mutta meni nukkuessa. Nyt hänellä on syyskuussa 09 syntynyt pikkusisko ja Iina käytti ensin 56cm haalaria ja lopputalven meni loistavasti 62cm haalarissa, alkaa nyt olla sopiva, joskin se odottaa jo pesua. Ei edes viitsitty ottaa käyttöön tuota äippärin toppapukua. Iina on pienehkö.
 
Ulkona on pikkasen ihana ilma!! Me on koitettu ulkoilla nyt näinä kauniina päivinä paljon. Ja kesää kohti vaan enemmän!! Nyt Iina tunkee itteään joka paikkaan ja Juho yrittää epätoivoisesti nukkua päikkäreitä.

Juholla on kanssa jotain kyselyä meneillään. Jotain hömelöäkin.. "mitähän kello mahtaa olla?" "kuka soitti? kun puhelun lopettaa jonkun kanssa. joka asiasta "mikä tämä on?" tai "mikä se oli?"

Sisko on välillä ties minkälaisen kiusan kohteena,mutta onneks näitten kanssa on menny tosi hyvin ja helposti, vaikka Juholla riittää uhmaa.

Polkupyörä on taas kaivettu esiin, nyt vaan pitäis oppia se polkeminen :D
 
Eetulla oli syksyllä aluks 56cm kevytvanupuku, sit 62cm paksumpi fleecepuku. Fleecepuvun alle kun laitoin villavaatteet ja vaunuissa lisäks makuupussi niin pärjättiin talvi silleen. Meilläkin oli kaukalossa kaukalopussi jota vaihtelevasti käytettiin, se fleecepuku oli riittävän lämmin esim.kauppamatkoilla.
Eli varsinaista toppapukua ei me tarvittu ollenkaan. Äpakkauksen toppapukua kokeiltiin joskus kylmimpinä pakkaspäivinä mut oli ihan liian iso.
 

Yhteistyössä