meinataan olla niin itsekkäitä, että joulu(aatto) vietetään KOTONA

  • Viestiketjun aloittaja Itsekäs
  • Ensimmäinen viesti
baper
ei mekään mennä. Olen sanonut sukulaisille, että tervetuloa jos haluatte :) Me ostettiin kesällä tämä talo, jota suorastaan rakasta <3 Enkä kyllä lähde jouluksi mihinkään. täällä etelässä kun on luntakin nyt paljon enemmän kuin mummoloissa, joten ei senkän takia tarvitse mihinkään lähteä. Oma koti paras paikka :)
 
"pieras"
Samoin!! Odotan joulua varmaan enemmän kuin koskaan, saan olla miehen kanssa kahden ihan rauhassa ja syödä mitä itse haluaa, ihanaa!! Vuosikausien perheestä toiseen tukka putkella viilettäminen saa riittää.
 
"vieras"
Mekin ollaan kotona, ja anopille ja apelle ilmoitettu että jos haluavat tulla niin ovet on avoimet. Ja tulevatkin, tykkään!

Jouluna niin vähän vapaata että joutaa mieluusti eläkeläiset kulkea tänne kuin me lähteä lapsiperheenä tonne ruuhkaan seisomaan.
 
tääät
Me olemme aina oman perheen kesken. Ja en pidä sitä itsekkäänä. Pakkohan se on ajatella lasten etua kun on heidät tehnyt ,eikä rikkaiden mutta ahneiden ja pihien isovanhempien?

Eli voimat riittää järjestää yksinkertainen joulu omalle perheelle, ei kestitä varakkaita mutta ahneita isovanhempia. Emme esim. tarvitse kovin montaa lajia pöytään kun on vain oma perhe. Kinkku ja muusi riittää, ei kukaan syö laatikoita. Siivota ehdin vasta joululomalla, jos silloinkaan. Joten ei ole mahdollista kyläillä tai ottaa vastaan yövieraita.
 
syrfngcb
Mekin ollaan ekaa kertaa vaan kotona. :) Hölmömpiä ja itsekkäämpiä ovat lastemme isovanhemmat, kun eivät ole aikoinaan menneet naimisiin oikeista syistä ja sitten itsekkäinä erosivat, joten törkeää, että meitä revitään nyt sitten vaikka kuinka moneen eri kotiin Jouluna! Noh, aattona ollaan sitten vaan kotona ja muina päivinä mennään kenelle keretään ja niille ei, joille ei keretä. :)
 
[QUOTE="vieras";22627469]iik,toivottavasti meillä ei kukaan hoksaa ehdottaa edes tämmöstä.
Mutta makuasia tosiaan=)[/QUOTE]

Meillä erityisesti aikuistuneiden lasteni ja vävyjen toive.
Mutta nautin toki minäkin siitä , pikkuväestä puhumattakaan.
 

Yhteistyössä