mikä on voimakkaan tuoksuinen huuhteluaine?sellaista etsin että koko talo tuoksuis hyvälle pyykinpesun jälkeen

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja klölkkl, 16.03.2013.

 1. xDDDDD!

  xDDDDD! Vieras

  Hajustamattomilla aineilla pesty vaate haisee tunkkaiselle ja likaiselle. Kyllä pesuaineen pitää tuoksua että pyykki on raikasta.
   
  #76
 2. LOL

  LOL Vieras

  Jaa, onko teillä huono tuuletus vai hometta? Ei meillä vaan! Mahdollisimman vähän pesuainetta, mahdollisimman hajutonta, hyvä sisäilma. Ei haise pyykki. Tosin meillä on kyllä hyvä pesukone, emmekä lorota sitä tukkoon pesuaine- ja huuhteluainemömmöillä alhaisilla pesulämpötiloilla. Teillä voi olla kyse siitä, että pesukoneeseen on kertynyt kemikaalimömmöjä, joista sitten lähtee se tunkkainen löyhkä vaatteisiin? Kannattaa puhdistaa se pesukone pari kertaa vuodessa, apteekissa myydään sitruunahappoa parilla kolikolla per pussi, siitä riittää koko vuodeksi.
   
  #77
 3. LOL

  LOL Vieras

  http://keskustelu.plaza.fi/ellit/koti/kodinhoito/1576970/pyykinpesukoneen-puhdistus/
   
  #78
 4. xDDDDD!

  xDDDDD! Vieras

  En mä pese koskaan hajustamattomilla, puhuin muiden vaatteista. Ne haisee mun nenään tunkkaisella ja likaiselle jos on pesty hajustamattomilla. Oisko se pesupähkinöiden tai jonkun haju sitten sellainen
   
  #79
 5. LOL

  LOL Vieras

  Tai sitten kyse on vaikkapa kankaiden materiaalista, joka kerää itseensä ympäristön tuoksuja - esim. märkä villa ei tuoksu ruusulle... Kostealla ilmalla myös tuoksut tulevat esiin erilailla. Ja kyllä sen pesukoneensa saa tukkoon ja tunkkaiseksi hajustamattomillakin pesuaineilla, silmäilehän tuo Ellien keskusteluketju. Siellä on linkki Marttojen sivuille myös.
   
  #80
 6. "vieras"

  "vieras" Vieras

  Sininen Comfort ja sininen Softlan on mun kestosuosikkeja. Tuo Comfortin strawberry & lily on kokeiltava ensi tilassa :)
   
  #81
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti