Mistä te ostatte vapuksi niitä kelluvia rusinoita?

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja "Vieras", 29.04.2013.

 1. Lue se ohje fariinisokeripussin kyljestä ennen vappua. Tavalliset rusinat ja sima on valmista on ku kelluvat. Älä usko höpöjä..
   
  #401
 2. No toki voi laittaa ne tavalliset rusinatkin, mutta kyllä meillä on ollut aina kelluvat tai leijuvat rusinat. Muistan, että kotonakin oli aikoinaan aina 80-luvulla leijuvia rusinoita vappuna. Ei ole takuita, että tavalliset koskaan alkaisi kellumaan vaikka kuinka jossain ohjeessa niin väitetään, eivätkä ne takuulla leiju.

  Nämä tavallisista rusinoista vouhkaajat ei ole tod. näk. ikinä edes koittaneet leijuvia rusinoita. Kiva varmaan teidän lapsillekkin, kun kotona on vaan tavallisia arkirusinoita!

  Varmaan syöttävät epäsäännöllisin väliajoin maksamattomia tavallisia rusinoita kaupassa kärryjen ostostilassa istuville maahanmuuttaja-lapsilleen ja vetelevät päälle tyhjää pulkkaa samalla jutellen 16-vuotiaille teineille puhelimessa, tämä naurettava porukka!!!!!
   
  #402
 3. "Tiltu"

  "Tiltu" Vieras

  Höperöt! ootte unohtanu hiivan pois simastanne. Rusinat nousee noin viikossa siman pinnalle!!!
   
  #403
 4. Pin²

  Pin² Vieras

  Meillä on leijuvia rusinoita täällä mikämikämaassa.
   
  #404
 5. vieraaat

  vieraaat Vieras

  Kohta taas ajankohtainen ajoissa ostoksille
   
  #405
 6. rusinoihin kannattaa pumpata baarissa käynnin jälkeen baarin paine
   
  #406
 7. sultan

  sultan Vieras

  [video]https://youtu.be/hE6maPlfRdA[/video]
   
  #407
 8. Me käydään niitä metsästä poimimassa. Niitä on ihan sellaisissa rykelmissä, etenkin haapapuiden juurilla.
   
  #408
 9. Joo o

  Joo o Vieras

  Millä saisin meidän koiran alas keittiön katosta?
   
  #409
 10. Vapputukka

  Vapputukka Vieras

  teidän kanssa! Ei niitä kelluvia rusinoita mistään Lidlistä kannata ostaa! Niissä ei ole oikeasti käytetty mitään heliumia vaan zyklon B:tä! Telkkarista tuli kerran dokkari jossa kerrottiin että saksalaiset käyttää sitä!
   
  #410
 11. ei liikaa

  ei liikaa Vieras

  Tarkkana pitää olla näiden kelluvien rusinoiden kanssa, pahassa lykyssä simapullot leijuu siellä katonrajassa... hankala ne on sieltä hakea. Että kevyellä kädellä määrän suhteen huomio.
   
  #411
 12. vierailijaxx

  vierailijaxx Vieras

 13. aimtheraisin

  aimtheraisin Vieras

  Tämä nyt herättää vähän kitkerän muiston tämä: etelänlomalta palattuani työkaveri totesi että olin ruskea kuin rusina. Hetken päästä korjasi, että eiku sellanen "simarusina". Oli tullut auringonoton lisäksi vähän syötyä ja juotuakin...
   
  #413
 14. Tyttö81

  Tyttö81 Vieras

  Siis onko tää nyt huijausta vai mistä noita kelluvia rusinoita löytyy? Mä kävin ekaks kattomassa lähikaupasta (S-market), mutta siellä oli vain tavallisia ja sitten niitä keltaisia.

  Eilen menin Citymarkettiin ja kysyin ihan myyjältä. Se vei mut rusinahyllylle. Olihan siellä montaa lajia, muttei noita kelluvia. Kysyin uusiks, onko niitä tai jos ei, voisko tilata. Se myyjä sanoi, ettei oo ikinä kuullutkaan tollasista rusinoista. Että kuulemma ei tiiä ketään joka ois semmosia käyttänyt vaan se itekin laittaa tavallisia rusinoita. Ne sit jotenkin turpoaa ja nousee pintaan kun sima on valmista.
   
  #414
 15. Naamari

  Naamari Vieras

  Prismasta olen ainakin omat kelluvat rusinat ostanut, rusinahyllystä. Ellei löydy niin kysy myyjää apuun. Ovat aika harvinaisia ja valikoima todella pieni joten kaikki myyjät eivät välttämättä ole perillä asiasta.
   
  #415
 16. Minä tilasin suoraan netistä viime vuodesta viisastuneena. Kun niitä on niin hankala kotimaasta saada. Onneksi on netissä sellainen kauppa kuin Floating Fruits and Raisins. Tilasin samalla kelluvia luumuja, mutta se osoittautui loputa huonoksi ideaksi. Lähinnä niiden laksatiivisen vaikutuksen vuoksi. Toi ikävän lisän vessassa käyntiin.
   
  #416
 17. "hehe"

  "hehe" Vieras


 18. Siis istutetaanko ne sit syksyllä vai heti edellisen vapun jälkeen? Et kuinka varmistat et ne on valmiita just vapuks?
   
  #418
 19. "Taina"

  "Taina" Vieras

  Älkää ihmeessä ostako kelluvia luumuja. Ihan törkee laksatiivi, ja sit se tuotos jää kelluun pönttöön semmosena paskavaahtona, eikä uppoo niin millään. Joutuu kaapiin sen haisevan kerroksen siit jollain siivilällä ja silti jää varmaan viikoks haiseva kalvo kelluun siihen pintaan. Ei enää ikinä.
   
  #419
 20. joko kelluu?

  joko kelluu? Vieras

  Oletteko onnistuneet hankkimaan oikeanlaisia rusinoita tänä vuonna?
   
  #420
 21. "Oijoi"

  "Oijoi" Vieras

  [QUOTE="Huolestunut";28406531]No ihan kiva hei. Olette sitten päästäneet niitä helium-rusinoita ilmatilaan! Olkaa nyt helvetissä huolellisempia kun käsittelette niitä. Mitä luulette että rusinoille tapahtuu kun helium pikkuhiljaa karkaa niistä (vrt. vappupallo)? Nyt nuo Suomesta karanneet (vai tahallaanko päästitte ne ilmoille?) rusinat ovat sataneet Moskovaan! Ulkoministeriöstä tuli juuri tieto, että venäläiset ovat antaneet asiasta nootin: "Moskovassa sataa paskaa. Vaadimme Suomea lopettamaan päästöt välittömästi ydinsodan uhalla!" Onko nyt kiva mitä? Tuleepa hauska vappu![/QUOTE]

  Veikkaisin että se merivoimien havaitsema tunnistamatton vedenalainen kohde maanantaina puolilta päivin oli rusinapaketti joka joku nakkasi mereen huomattuaan että ne olivat uppoavia rusinoita ja siten simaan soveltumattomia. Merivoimat nakkelivat kohdetta käsisyvyyspommeilla ja siksi Helsingin edustalla merenpohja on täynnä rusinoita.
   
  #421
 22. Kais

  Kais Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  28.12.2010
  Viestejä:
  35 979
  Saadut tykkäykset:
  12 145
  Rusinoita on, muttei oo simaa eikä hiivaa tai sitruunoita. :(
   
  #422
 23. vierailija

  vierailija Vieras

  Voi sinua tyttöä! Kuule oisit menny Lidliin. Jos kaikista muista kaupoista on ostettu ne hyvälaatuset kelluvat rusinat loppuun, (tapahtuu muuten joka vappu) niin on ihan yleistietoutta mennä Lidliin ja pyytää niitä blow job rusinoita. Niitä on aina vapun jälkeenki vielä tarjolla, koska ne ei oo yhtään niin hyvii kun muiden kauppojen.
   
  #423
 24. vierailija

  vierailija Vieras

  Ainakaan itelleni ne kelluvat rusinat ei sovi. Viimeksi niin ne kelluivat vatsalaukun yläosassa, eivätkä lähteneet liikkeelle alas ennenkuin seisoin päälläni 5 tuntia. Ja silloinkin pomppivat suolistossa.
   
  #424
 25. Aika taas laittaa rusinat kelluvat .

  Eka pullo korkattu, kaupan versiona.
   
  #425
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti