Mitä tapahtuu...?

Osaisiko joku neuvoa seuraavanlaisessa aisassa.
Toiveena olisi siis raskaus. Pillerit jätetty pois joulukuun lopussa ja 18.1 alkoivat ekat menkat ilma pillereitä.
Nyt täällä odotellaan edelleen. Laskeskelin ovulaation netistä löytyvien laskureiden avulla (kahden eri) ja "yritettiin" kyllä hiki hatussa:)
Nyt eletään siis 27 päivää eikä menkkoja edelleenkään kuulu Testasin negatiivisen 22.2 (aamulla)
Onko normaalia? Pitäisikö testata uudelleen?
Pieniä "nippaisuja" on tuntunut "alhaalla" ja välillä olenkin ajatellut että "Kohta ne alkaa" Pillereillä tiesin lähes kellon tarkkuudella koska menkat alkavat.
Lääkäriin soitin olivat sitä mieltä että kynelle jos ei ala "jonkun ajan päästä kuulumaan" Ei kuulema ole mitään tarkkaa ikaa koska pitäisi huolestua...Vinkkejä kenelläkään?
Mies kun on sitä mieltä että ei kannata testailla enää...Niin ja mainittakoon vielä että nännit ovat SUPER arat. (Olivat kyllä viimeksikin hiukka arat ENNEN menkkoja) Mutta nyt vielä enempi..
 
Moikka!

Sinuna tekisin vielä uuden testin. Jos testi edelleen negatiivinen odottelisin ehkä viikon ja varaisin sitten ajan gynelle. Varsinkin jos on syönyt kauan pillereitä voi kestää ennen kuin elimistö tottuu olemaan ilman hormonia. Onnea yritykseen =)
 
Moikka!

Sinuna tekisin vielä uuden testin. Jos testi edelleen negatiivinen odottelisin ehkä viikon ja varaisin sitten ajan gynelle. Varsinkin jos on syönyt kauan pillereitä voi kestää ennen kuin elimistö tottuu olemaan ilman hormonia. Onnea yritykseen =)
Ei kai kukaan oikeasti ole menossa gynelle jos on ollut 2 kk ilman pillereitä ja kierto heittää? Itse keskittyisin tikuttamaan ovista jotta tietää tapahtuuko se ylipäätään (eli kannattaako edes toivoa raskautta) vai odotteleeko kropan palautumista. Onnea yritykseen!
 
Mitä oon ymmärtäny niin ei tuollaiseen pillereiden lopetuksen jälkeiseen kierron pidentymiseen taideta puuttua aina edes siinä vaiheessa kun oikeasti kierto on tuplaantunut (huidellaan siis jossain reilussa 50kp:ssä). Etenkin jos ne pillerit on suht hiljattain vasta lopetettu + niitä on syöty pidempään. Keholla menee aikaa saada se oma rytmi takaisin ja se voi erota siitä mitä se oli ennen pillereiden aloitusta senkin jälkeen kun kierto tasaantuu.

Ja menkkoja ei taida tulla ilman ovista, eli sitä tikutellessa jos muuten ei huomaa. Laskurit on varmasti tässä kohti aika epätarkkoja, sillä kierto voi heittää vielä jokusen tovin kymmenilläkin päivillä. Jotkut onnistuu raskautumaan parin kierron sisällä pillereiden lopetuksesta, toisilla kehon palautumiseen ja siihen raskautumismahdollisuuteen menee vuosikin pillereiden lopetuksesta.
 
t84
Mulla oli keho sekasin varmaan joku puolisen vuotta pillereiden lopettamisen jälkeen, kierto oli kaikkea 15 ja 45 päivän välillä, kunnes sitten tasottui. Eli en kyllä vielä menisi mihinkään gynelle, rauhassa kattelisin. Kummallista ettei ne sulle puhelimessa tota kertonu...
 
mymosa
Juu saattaakestää puolikin vuotta ennenkuin kierto alkaa tasoittua, eikä gyne yleensä määrää teroja kuin vasta reilun 3kk menkattomuuden jälkeen, mulla vasta tuon 6kk jälkeen.
Kannattaa kuitenkin rauhassa odotella ja antaa sen kropan taas tottua uuteen.

Mutta menkat kyllä voi tulla vaikka ei olisi ovuloinut.
 

Yhteistyössä